Arkadaşlar yada az da olsa yaşı yirminin üstünde olan arkadaşlar, son sözüm oyunda değil hayatta bir yerlere gelmeye çalışın. Hayat o kadar zor o kadar acımasız ki içinizde hayal dahi edemeyecek insanlar çıkabilir. Dışardaki Hayat gece gündüz ayrılmadıgınız oyun daki gibi toz pembe değil, işiniz neyse onda en iyisi olmaya çalışın. Hırs yapmayın oyunu biraz sosyalleşin bilgisayarın başından kalkın,, şunu da söyleyim bu ve benzeri oyunlar "genellikle" Asosyal insanlar için bulunmaz mekan. her neyse..
AYNEN KATILIYORUM ÖZELLİKLE MİLLETİ EZİYOR ÇOĞU KİŞİ. YAŞTA DEĞİL AKIL. AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTA BU YÜZDEN 20 YAŞ ÜZERİNDEKİLER KARŞISINDAKİNİ KENDİSİYLE BİR TUTMALIDIR. 20 YAŞ ÜZERİNDEKİLER ÇOĞUNUZ ASKERE GİTMEMİŞSİNİZ ANCAK ASKERE GİDENLER OYUNUN MANTIKSIZLIĞINI ANLADI ÖRNEK:ERHANS
Secretmissel den kısa ama mantıklı açıklama alıntıdır
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Secretmissel den kısa ama mantıklı açıklama alıntıdır
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Secretmissel den kısa ama mantıklı açıklama alıntıdır
Bir de çar ismimi düzgün yazsaydın

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Sen yine iyisin Secretmissel, ben Ataberk. :lol:secret yazdı:Bir de çar ismimi düzgün yazsaydın![]()
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
siz daha iyisiniz ben elizabet takılıyorum :lol:atabey yazdı:Sen yine iyisin Secretmissel, ben Ataberk. :lol:secret yazdı:Bir de çar ismimi düzgün yazsaydın![]()
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Batuhan ÖncelikLe şunu Diyeyim Erhans'La 24 Saat Görüşüyorum Telefonda Ve O Kadar Bahsediyorumki İkvden Keşke Orda OLupta Oynasaydım Diodu Bana hiç Mantıksız die Bişey demedi Bence Kendi AkLından Cıkarıyorsun bunLarı.. Yaşada geLince Ben 40 Yaşında biLe oyunca Gördüm Hem oyunun YaşLa aLakası Yoktur... Kimisi Gezmekten ZEvk alır Kimisi tozMaktan Kimiside Oyundan İşte...
İyiForumlar..
İyiForumlar..
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
- ViperTeam
- Sahaf Yardımcısı
Batuhangs730 yazdı:Arkadaşlar yada az da olsa yaşı yirminin üstünde olan arkadaşlar, son sözüm oyunda değil hayatta bir yerlere gelmeye çalışın. Hayat o kadar zor o kadar acımasız ki içinizde hayal dahi edemeyecek insanlar çıkabilir. Dışardaki Hayat gece gündüz ayrılmadıgınız oyun daki gibi toz pembe değil, işiniz neyse onda en iyisi olmaya çalışın. Hırs yapmayın oyunu biraz sosyalleşin bilgisayarın başından kalkın,, şunu da söyleyim bu ve benzeri oyunlar "genellikle" Asosyal insanlar için bulunmaz mekan. her neyse..
AYNEN KATILIYORUM ÖZELLİKLE MİLLETİ EZİYOR ÇOĞU KİŞİ. YAŞTA DEĞİL AKIL. AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTA BU YÜZDEN 20 YAŞ ÜZERİNDEKİLER KARŞISINDAKİNİ KENDİSİYLE BİR TUTMALIDIR. 20 YAŞ ÜZERİNDEKİLER ÇOĞUNUZ ASKERE GİTMEMİŞSİNİZ ANCAK ASKERE GİDENLER OYUNUN MANTIKSIZLIĞINI ANLADI ÖRNEK:ERHANS
Akıl yaşla gelişir kardeşim bunuda unutma
~~ Viper Loncası Resmi Facebook Sayfası ~~
- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
yaş'a en fazla önem veren en fazla gündemde tutan sunucu kuklacı bu yüzden gelişmiyo akıl yaşta degiş baştadır daha kaç defa söylicek bunu millet... :?
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
XxxNeFReTxxX yazdı:yaş'a en fazla önem veren en fazla gündemde tutan sunucu kuklacı bu yüzden gelişmiyo akıl yaşta degiş baştadır daha kaç defa söylicek bunu millet... :?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
atabey yazdı:Sen yine iyisin Secretmissel, ben Ataberk. :lol:secret yazdı:Bir de çar ismimi düzgün yazsaydın![]()
dalga geçmeyin
LASTDRAGON yazdı:XxxNeFReTxxX yazdı:yaş'a en fazla önem veren en fazla gündemde tutan sunucu kuklacı bu yüzden gelişmiyo akıl yaşta degiş baştadır daha kaç defa söylicek bunu millet... :?
bunu diyen senmisin
ferhat can :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
- marazizmir
- Cin Avcısı
Koptum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:LASTDRAGON yazdı:XxxNeFReTxxX yazdı:yaş'a en fazla önem veren en fazla gündemde tutan sunucu kuklacı bu yüzden gelişmiyo akıl yaşta degiş baştadır daha kaç defa söylicek bunu millet... :?
bunu diyen senmisin
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!