arkadaşlar savaş narası die saçma bir yetenek var zaten bunun işlevini kışkırtma yapmıyormu?
savaşnarasına verilmelimi?verilmeliyse kaç?
nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim
savaş narası=?:S
savaş narası=?:S
avakado=eminönü
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: savaş narası=?:S
Savaş narası dostundaki canavarı almak içindir.Exp gelişi hakkında bişi bilmiyorum ama verilmemeli.Onun yerine kışkırtma daha iyi ve kullanışlı(exp harcayışı fln)
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Aralardan Sıyrılıp Kaçmak Varken Boşu Boşuna Hiddet Yaratıp Etraftaki Yaratıkları Neden Üzerine Çekesin ki :lol:
- oguzhanuguz96
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Büyücüye yardım ederken iyi olur. Eğer hedefi senin yapıyorsa (kışkırtma gibi) o zaman çok güzel olur, tabi itemlerin iyiyse yoksa sonuç felaketGHOSEN yazdı:Aralardan Sıyrılıp Kaçmak Varken Boşu Boşuna Hiddet Yaratıp Etraftaki Yaratıkları Neden Üzerine Çekesin ki :lol:
Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Ya Da Yoldan Çekil...
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat
Dazlakxfighter
Korkusuzzxmage
Delixşifayen
Teşkilat
- xDESTANBEYx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kışkırtma dikkat dağıotma savaş narası aynı şey sayılır
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
Sadece Yaratıklarda İşe YARAMASA Güzel Bir Düşünce Sayılabilirdioguzhanuguz96 yazdı:Büyücüye yardım ederken iyi olur. Eğer hedefi senin yapıyorsa (kışkırtma gibi) o zaman çok güzel olur, tabi itemlerin iyiyse yoksa sonuç felaketGHOSEN yazdı:Aralardan Sıyrılıp Kaçmak Varken Boşu Boşuna Hiddet Yaratıp Etraftaki Yaratıkları Neden Üzerine Çekesin ki :lol:![]()
![]()
![]()