Böyle nankörlerin oldugu bir oyunda olmak istemiyorum artık .. Gerçekten oyun çoluk cocuk doldu ..arkamdan birsürülaf etceksniz .. belkiolumlu belkideolumsuz .. benm hakkım Theron hariç herkese Helalolsun .. Sizler hakkınızı helal etmeyebilirsiniz.. Ama oyunda beni baglayan tek birşey yok artık .. Kendinizeiyi bakın .. Benden Bu kadar ..
Kurmayxnejdet**
Oyunu Bırakıyorum ..
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Oyunu Bırakıyorum ..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
-
Choosensxsifaci
- Acemi Savaşçı

Re: Oyunu Bırakıyorum ..
Theron benim çarımı çaldın kafanı yorma antepde olduğunu biliorum akrabamda war bayramda ordayım Hayatının yanlışını yaptın benim çarımı çalarken
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı

Her şey oyun deil .. Bir oyun için o kadar dostlugu yıkan şerefsizler var .. Onların kanından şphelenmek lasım..Ben artık kurtuldum..darısı kurtulmak isteyenlerin basına .. Amairfan benmde adım nejdetse bunuyanına bırakmam sen sanalda kazandın ama ben reelde kazanacam ..
İyi Oyunlar ** ( Oynamak İsteyenlere )
İyi Oyunlar ** ( Oynamak İsteyenlere )
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı

git lan hırkız
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Yolun açık olsun ....
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı

Choosensxsifaci yazdı:Theron benim çarımı çaldın kafanı yorma antepde olduğunu biliorum akrabamda war bayramda ordayım Hayatının yanlışını yaptın benim çarımı çalarken
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Topukla kardeşFERHATBEYy yazdı:Choosensxsifaci yazdı:Theron benim çarımı çaldın kafanı yorma antepde olduğunu biliorum akrabamda war bayramda ordayım Hayatının yanlışını yaptın benim çarımı çalarken
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı

Burada büyük bir yanlış anlaşılma var .. Choosnsxşifacı benm yanıma deill İrfanın ynına geliyor .. ve burda yemşn ediyorum ki antebe geldigi gün gar dan alıpta irfanın karşısınamustafayı dikmezssem adam deilim .. Ayrıca irfanın dediklerinin bir çogu yalan bunureelde yüzüme karşı söleyemiyor .. her gün işi çıkıyor namussuzun nedense göremiyorum 3 gündür ..
Ama oyunu bıraktım karakterleri oyuna ilk girdigim anda silicem .. Theron'a dikkat edn ..Özellikle Kodadıxercan şimdiki ortagı olan ercan abi .. Tongaya düşürüyo adamı namussuz.. İrfan Mustafa bayramda yanında olacak habern olsun .. Bu yaptıklarınıve onlailgili yalanaları ona da sölemeni rica ediyorum ..
Ama oyunu bıraktım karakterleri oyuna ilk girdigim anda silicem .. Theron'a dikkat edn ..Özellikle Kodadıxercan şimdiki ortagı olan ercan abi .. Tongaya düşürüyo adamı namussuz.. İrfan Mustafa bayramda yanında olacak habern olsun .. Bu yaptıklarınıve onlailgili yalanaları ona da sölemeni rica ediyorum ..
Güle güle kardeşim .. Kendine iyi bak. Böyle nankörler yüzünden değmez. Ama kararına saygı duyyuroum . SEnle cok zaman geçirdik . Gerek GB gerek savaş gerek muhabbet.. Cok iyi dostluğun , arkadaşlığın var. Sonuna kadar yanındayım .. Kendıleri yaptıkları şeyleri başkasının üstüne yıkmayı cok sever bunlar. Theron sen oyunu bırakıcaktın . Oyuna kım döndürdü seni Senin itemlerini kım düzdü .. Kım soktu seni Migrata Sığınağa . Sen bir teşeekkür bile etmemısndır . Ama charın calınıncı o arkadasının ustune ıftıra atmakta üstüne yok . Nejdet şu oyunda güvenipte charımı emanet edebileceğim sayılı insanlardan biri. Bu kadar mı seviyorsunuz iftirayı ... Neyse !!
Kendine iyi bak nejdet'm . Oyuna geri gelirsen kapımız her zaman açık .. Reelde başarılar dilerim Kararına saygı duyarım ama böyle karaktersiz insanlar için oyunu bırakmaya değmez. Daha zırh düşürücez biz senle
Kendine iyi bak nejdet'm . Oyuna geri gelirsen kapımız her zaman açık .. Reelde başarılar dilerim Kararına saygı duyarım ama böyle karaktersiz insanlar için oyunu bırakmaya değmez. Daha zırh düşürücez biz senle