TheWariror yazdı:Sancakta ki yeni çerilerden haberim yoktu fakat Tılsımdakileri biliyorum izini ordan aldım işallah Raiders of Anatolia gibi bizde bir oluruz
zaten ben birleştik demedim ama sohbet kanalı kolay bu arada dier çarlarla katılma olayı iste şöyle açıklıyım Yeniçeri yazıp kasarlarsa bizden oldukları çabucak anlaşılır söylemelerine gerek kalmaz daha iyi durur
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Merhaba ben sancaktan geLdm Yeni Çeri deqıl kardeş Yeniçeri Sancakda olan yanı benım sunucumda olan yeniçerix Loncası sancak suncusun en büyük loncası olarak bilinir . Bence ben bırlesın dıorm cok ıyı bır ıs olacaktır sen sancaqa qeL böle böle De Yeniçeri Lonca Kurucusu YeniçerixBlack Juaquin ' e pm at.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki düşünce güzel fakat uygulamada sorun olucaktır. Biz 21-12-2008 tarihinde kurmuş olduğumuz Yeniçeri Loncasını en iyi şekilde yürütüyoruz. Biz loncayı kurduğumuzda Tılsım'daki Yeniçeri Loncası yoktu daha doğrusu kapanmıştı. Bir süre sonra onlar tekrar loncayı faaliyete geçirdiler. Yani Yeniçeri Loncasının ismini duyuran biz Sancak'taki Yeniçeri'ler olmuştur. Zaten Tılsım'da Yeniçeri'lerin olduğundan haberimizde yoktu. Fakat sunucu farketmeksizin ön adı Yeniçeri olan herkeste bizim ailemizden birisi olarak görüyoruz, Tılsım'daki kardeşlerimizde buna dahildir. Birleşme konusuna gelirsek bu davet bize sayısız kez geldi gerek kendi sunucumuzda gerek başka sunuculardan birleşme konusunda bikaç atılım oldu ama ben bu fikire herzaman isteksizim. Nedenine gelirsek biz lonca alımlarında genelde hep seçici davranıyoruz hem oyun hem oyuncu karakterleri göz önünde bulundurulup karar veriyoruz. Mesela birleştik diyelim ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyosun böyle bi ortamda hiç iyi şeyler olucağını sanmıyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Loncanız Teşkilat'ta hayırlı uğurlu olsun umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.Saygılarımla...