basiretsiz yönetime
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
basiretsiz yönetime
Oyun lag dan oynanmıyo uyuyormusunuz napıyorsunuz nedır bu rezıllık ne zaman paramızın karsılıgını verıceksınız.. lanet olsun be

amenna ve saddakna amentü
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Re: basiretsiz yönetime
lag sız oynadığın günler konu açıp tşkler yönetim hiç lag yok dedin mi ki ??gothiic yazdı:Oyun lag dan oynanmıyo uyuyormusunuz napıyorsunuz nedır bu rezıllık ne zaman paramızın karsılıgını verıceksınız.. lanet olsun be

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
27 mart 1995 doğumlu velet agzına bıber surerım senın bak 

amenna ve saddakna amentü
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
İstanbul-Ankara ve Adana-Ankara bağlantılarındaki sorunlar sebebiyle sunucularımıza erişimde gecikme sorunu yaşanmaktadır.
Bu arayolları kullanan şehirlerdeki oyuncularımız gecikme problemleri yaşayabilirler.
Sorun ile ilgili bilgimiz bulunmakta ve bu genel problemin giderilmesine yönelik çalışmaları yakından takip etmekteyiz.
Bilginize.
Bu arayolları kullanan şehirlerdeki oyuncularımız gecikme problemleri yaşayabilirler.
Sorun ile ilgili bilgimiz bulunmakta ve bu genel problemin giderilmesine yönelik çalışmaları yakından takip etmekteyiz.
Bilginize.
acıklama ıcın saolunNerull yazdı:İstanbul-Ankara ve Adana-Ankara bağlantılarındaki sorunlar sebebiyle sunucularımıza erişimde gecikme sorunu yaşanmaktadır.
Bilginize.
auril & DoubleLift
Selam,
Şu an sorun için çok detaylı bir çalışma programlanmış durumda. Ankara'de Sobee sunucuları yakından takip edilmektedir. Sunucu kaynaklı olası sorunlar konusunda uzman kişiler tarafından tespit edilerek çözüme kavuşturulacaktır.
Ayrıca tüm İKV Destek Takımı olarak sizlerin yaşadığı bu sorunları sorumlu kişilere iletirken, onlardan gelen bilgileri sizlerle paylaşacağız. Bu yüzden haberlerimizi ve forumlarımızı takip ediniz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Şu an sorun için çok detaylı bir çalışma programlanmış durumda. Ankara'de Sobee sunucuları yakından takip edilmektedir. Sunucu kaynaklı olası sorunlar konusunda uzman kişiler tarafından tespit edilerek çözüme kavuşturulacaktır.
Ayrıca tüm İKV Destek Takımı olarak sizlerin yaşadığı bu sorunları sorumlu kişilere iletirken, onlardan gelen bilgileri sizlerle paylaşacağız. Bu yüzden haberlerimizi ve forumlarımızı takip ediniz.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
hey allahım ya şu oyunu kaç yıldır oynuyorum 2 kere lag qördüm o da qrup bölqeleri we meteor qeldiqindeydi. siz sürekli lag war diyosunuz. ya demek ki sizde problem war :?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Katiliyorum dediğine ama bugun gerçekten lag varmitmet yazdı:hey allahım ya şu oyunu kaç yıldır oynuyorum 2 kere lag qördüm o da qrup bölqeleri we meteor qeldiqindeydi. siz sürekli lag war diyosunuz. ya demek ki sizde problem war :?
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~