Arkadaşlar merhabalar bugün çakma çarımı görenler olmuş. Börteçinexriama isimli bir çar ben kimseden şifre item para vs şeyler istemem çok dikkatli olun mesüliyet kabul edemem.
Börteçinexriamax börteçinextrimax sadece bana aittir.
Çarımın Çakması Çıkmış
Re: Çarımın Çakması Çıkmış
Hayırlı olsun kardeşim
Ben alıştım artık çakmam benden şifre istiyodu geçenlerde

LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- forumcingir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
baytarxgirl de geçenlerde bana çarımı çaldın sen şifremi geri ver diyordu :lol:Louster yazdı:Hayırlı olsun kardeşimBen alıştım artık çakmam benden şifre istiyodu geçenlerde
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Geçmiş olsun kardeşim.Ama bir çok kişinin çakması çıktı biz alıştık artık sende alışmalısın.TheRiamax yazdı:Arkadaşlar merhabalar bugün çakma çarımı görenler olmuş. Börteçinexriama isimli bir çar ben kimseden şifre item para vs şeyler istemem çok dikkatli olun mesüliyet kabul edemem.
Börteçinexriamax börteçinextrimax sadece bana aittir.
benimde çakmalarım var , ama kimse bana sen benim şifremi istedin demiyor demeki benim çakmalarım art niyetli değiller
Faysbok ; bak kardeşim bu güne dek , sana kötü bir lafım olmadı , hep nasihatlerde bulundum ama ,faysbok yazdı:baytarxgirl de geçenlerde bana çarımı çaldın sen şifremi geri ver diyordu :lol:Louster yazdı:Hayırlı olsun kardeşimBen alıştım artık çakmam benden şifre istiyodu geçenlerde
![]()
Ebrunun çarıyla ilgili ve benim loncamda çarı olanlarla ilgili bir daha sakın yorum yapma.
Ebru (Baytarxgirl) artık bir Hundur , bundan sonra yorumlarına özen göster....
İşte hatta fotosuda olacaktı 1dk bulunca atamAlpAykan yazdı:Faysbok ; bak kardeşim bu güne dek , sana kötü bir lafım olmadı , hep nasihatlerde bulundum ama ,faysbok yazdı:baytarxgirl de geçenlerde bana çarımı çaldın sen şifremi geri ver diyordu :lol:Louster yazdı:Hayırlı olsun kardeşimBen alıştım artık çakmam benden şifre istiyodu geçenlerde
![]()
Ebrunun çarıyla ilgili ve benim loncamda çarı olanlarla ilgili bir daha sakın yorum yapma.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

daha önce koymuştum foruma silinmiş bulamadım ama böle lerini alıyonuz ya loncanıza /alkışfaysbok yazdı:İşte hatta fotosuda olacaktı 1dk bulunca atamAlpAykan yazdı:Faysbok ; bak kardeşim bu güne dek , sana kötü bir lafım olmadı , hep nasihatlerde bulundum ama ,faysbok yazdı:baytarxgirl de geçenlerde bana çarımı çaldın sen şifremi geri ver diyordu :lol:Louster yazdı:Hayırlı olsun kardeşimBen alıştım artık çakmam benden şifre istiyodu geçenlerde
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
faysbok yazdı:daha önce koymuştum foruma silinmiş bulamadım ama böle lerini alıyonuz ya loncanıza /alkışfaysbok yazdı:İşte hatta fotosuda olacaktı 1dk bulunca atamAlpAykan yazdı:Faysbok ; bak kardeşim bu güne dek , sana kötü bir lafım olmadı , hep nasihatlerde bulundum ama ,faysbok yazdı:baytarxgirl de geçenlerde bana çarımı çaldın sen şifremi geri ver diyordu :lol:Louster yazdı:Hayırlı olsun kardeşimBen alıştım artık çakmam benden şifre istiyodu geçenlerde
![]()
Ya , sen neden herşey başına gelıyor anlamış degılım ben . bu güne kadar sustum ama artık bence yaptıkların haddını aştı gibi . herkezin actıgı konuya mesaj atıp post kasmaktan bence vazgecmelısın. mesaj sayın yukselınce ne oluyor itemmi veriyorlar plusmu verıyor ?
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Louster yazdı:Hayırlı olsun kardeşimBen alıştım artık çakmam benden şifre istiyodu geçenlerde
![]()
Oda güzel.