2 side eş değerli silahlar bence. Eğer mantıklı düşünürsek dediğim çıkıyor; Islık çalan seri ama az vuruyor. Tabi arada kritik şansıda var. Birde balta düşünelim. Seri vurmuyor ama iyi vuruyor. 10 sn içerisinde ıslık çalanın toplam hasarı 1000 olduğunu düşünelim, baltada 10 sn içerisinde 2 vuruş yapabiliyor : onunda 500 500 vurduğunu düşünürsek eşdeğer nitelik taşır. Latif ile ecel getirende bu hesaba göre üretilecek silahlardır.
Ben savaşcı olmama rağmen bu silahları değilde Ejder Asa üretmeyi tercih ederim.
Sadece bir boşluk seziyorum içimde. Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
ecel getiren daha ıyı olabılır cınku agır sılah we hasarı fazla sımdı ser vurus ve agır vuurus var ve ecel daha cok ılgı cekıcek gibime gelıyor Timurlarxsifacı Menderesx
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
arkadaşlar ne kadar silahların güçleri aynı desenizde bence hızlı olanı daha iyidir Çünkü hiç değilse karşı tarafın hem saldırısını etkiler hemde moralmen çöküş yapar ama silahlar çıkınca herkez daha detaylı görür
Compex fuarındayken fuardaki ikv standında [GM] lerin çarlarıylan oynamıştık ben hem latif hemde eceli denedim ve söleyim kesinlikle 2 sindede iş yok onları üretmektense 45 yada 49 lv yücelen halit kafakoparan alın daha iyidir bu benim gözlemim tabiki kim naparsa yapar ben bilemem
Şah eser silahlardan işe yarayanlar sadece ashab ı keyf ve ejder asa
Bence Ecelgetiren Şekil olarak süper bir Balta diğeri Yönetici Zembekoğlu(Barış) da var ''ecelgetireni denemedim ama bundan güzeldir''. dedi o kullandığı içinbilir bnce?? Hemde Latif Ve bazı eşyalar çarda kalıor o çarın zinnetli eşyası oluyor..
Sariyerli yazdı:Compex fuarındayken fuardaki ikv standında [GM] lerin çarlarıylan oynamıştık ben hem latif hemde eceli denedim ve söleyim kesinlikle 2 sindede iş yok onları üretmektense 45 yada 49 lv yücelen halit kafakoparan alın daha iyidir bu benim gözlemim tabiki kim naparsa yapar ben bilemem
Şah eser silahlardan işe yarayanlar sadece ashab ı keyf ve ejder asa
Hasan'a Katılıyorum...
Karakter Adı :AmisosxxAmartis Sunucu : TıLsım.. LonCa : Amisos KLan : LoDoS.. KarakTer : Savaşçı