bu oyunda babamın ogluna bile güvenmem..
bu oyunda babamın ogluna bile güvenmem..
mrb arkadaslar ben cennnetcafxihtyr ; xfrostx,ve Frostx carının sahibiyim bu oyuna başladıgım zaman tek bi amacım bulunuyordu oynadıgım her oyunda oldugu gibi nasıl item düzerim diye düşündğm arkadaslarım maden cekerek düzersin dediler ve bende öyle yaptım büyücümün üstünü bilge cevriye düzmüştüm yeni yerler gelmeden önce savascımın üstüne urban yücelen karısıktı maden olarak da 15 tane mavi topazım vardı 100m nakit param vardı ama ben oyunu bırakacagım diye bütün item leri arkadasa verdim sadece büyünün üstünü bıraktım digerlerinde ne varsa verdim maden ler paralar ne oyuna tekrar başladım ve benim verdigim madenleri arkadasım asap ve ecel getiren üretmiş carlarına benim 2 mavi kaya ve savascı itemleri ile şimdi ondan ejder üretmek için maden istedim ve bana dedigi laf su s.... al oldu ben oyunu bırakmadım ama carlarımdan sadece Frostx duruyo ben anladım ki bu oyunda paran varsa adamsın yoksa hiç kimsenin umrunda olmazsın.. ve benim yanımda nette oynuyan arkadasım bunu bana yaptı ama ben onunla sadece bi oyun için arkadas degilim ve oyun da umrumda olmaz ben her harukarda üstümüde düzerim istedigimi de alabilirim ama karakter meselesi bu o bana karakterini gösterdi ... herkeze kolay gelsin ... Dostluk deniz kenarında taş toplamaya benzer. Önce toplarsın sonra teker teker atarsın. Ama bazılarını atmaya kıyamazsın. İşte sen atmaya kıyamadığımsın..İhTiYaR...