Bir Kereliğe Mahsus Olabilir mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Bir Kereliğe Mahsus Olabilir mi ?

Mesaj gönderen JouRney »

Merhabalar . .

[GM],[DEV] Arkadaşlar ;

Kuzenim, benim 2 Kere Transfer yapılan bir karakterimi aktarmış. Ama daha önce 2 kere transfer yapıldığını bilmiyordu.
Karakteri MYNET'e aktarmış. Ben SOBEE üyeliği kullanıyorum >> çünkü daha güvenli 8-) MYNET'e pek güvenmiyorum. Çünkü daha önce MYNET'te açtığım 2 Karakterim çalınmıştı.
Acaba 3 kere Karakter Aktarımı yapılan bir Karakteri bir kereliğine mahsus tekrar aktaramazmısınız ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bir Kereliğe Mahsus Olabilir mi ?

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Destek yardımcı olucaktır
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

aldatmaz2012 yazdı:Destek yardımcı olucaktır
Gönderdim 3dk önce :D En kısa sürede bi yardım ederlerse :oops:
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Valexlord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Valexlord »

JouRney yazdı:Merhabalar . .

[GM],[DEV] Arkadaşlar ;

Kuzenim, benim 2 Kere Transfer yapılan bir karakterimi aktarmış. Ama daha önce 2 kere transfer yapıldığını bilmiyordu.
Karakteri MYNET'e aktarmış. Ben SOBEE üyeliği kullanıyorum >> çünkü daha güvenli 8-) MYNET'e pek güvenmiyorum. Çünkü daha önce MYNET'te açtığım 2 Karakterim çalınmıştı.
Acaba 3 kere Karakter Aktarımı yapılan bir Karakteri bir kereliğine mahsus tekrar aktaramazmısınız ?
Bende aynı dertten müzdaripim :| Olsa böyle bişey cok iyi olur bence 3 kere olması sacma
OoOGANGSTERSOoO

Valexlord

Galaxyxthismeran

Gizlenmiş İçerikGöster

FanArt a böyle katıldık .
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Valexlord yazdı:
JouRney yazdı:Merhabalar . .

[GM],[DEV] Arkadaşlar ;

Bende aynı dertten müzdaripim :| Olsa böyle bişey cok iyi olur bence 3 kere olması sacma
3 çok az değilmi yaa ? belki saçma ama Sınırsız olsa çok iyi olur aslnda :D 3 değilde hani bi 5-10 kere Transfer olsa mükemmeL oLur :)

Burdan sesleniyorum yöneticileree :D Bir çare bulursanız çok iyi oLacak :roll:
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Arkadaşlar Destek'ten gelen cevap ; (Çok saçma yaa, 3 kere aktarım)

Talep Tarihi : 01.11.2010 15:56:54

Bildirim Tipi : Öneri

Sunucu : Kuklaci

Üyelik Tipi: Sobee

Karakter Adı: Journey

Yanıt :
Merhaba,

Karakter aktarım haklarının tükenmesi durumunda karaktere ek karakter hakkı tanınması söz konusu değildir. Karakter aktarım haklarının doğru kullanılması burada önem kazanmaktadır.

Bilginize.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

Merhabalar . . [GM],[DEV] Arkadaşlar ; Kuzenim, benim 2 Kere Transfer yapılan bir karakterimi aktarmış. Ama daha önce 2 kere transfer yapıldığını bilmiyordu. Karakteri MYNET'e aktarmış. Ben SOBEE üyeliği kullanıyorum >> çünkü daha güvenli MYNET'e pek güvenmiyorum. Çünkü daha önce MYNET'te açtığım 2 Karakterim çalınmıştı. Acaba 3 kere Karakter Aktarımı yapılan bir Karakteri bir kereliğine mahsus tekrar aktaramazmısınız ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Valexlord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Valexlord »

JouRney yazdı:Arkadaşlar Destek'ten gelen cevap ; (Çok saçma yaa, 3 kere aktarım)

Yanıt :
Merhaba,

Karakter aktarım haklarının tükenmesi durumunda karaktere ek karakter hakkı tanınması söz konusu değildir. Karakter aktarım haklarının doğru kullanılması burada önem kazanmaktadır.

Bilginize.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

IKV Destek Takımı

Talebiniz :

Merhabalar . . [GM],[DEV] Arkadaşlar ; Kuzenim, benim 2 Kere Transfer yapılan bir karakterimi aktarmış. Ama daha önce 2 kere transfer yapıldığını bilmiyordu. Karakteri MYNET'e aktarmış. Ben SOBEE üyeliği kullanıyorum >> çünkü daha güvenli MYNET'e pek güvenmiyorum. Çünkü daha önce MYNET'te açtığım 2 Karakterim çalınmıştı. Acaba 3 kere Karakter Aktarımı yapılan bir Karakteri bir kereliğine mahsus tekrar aktaramazmısınız ?

İKV son gunlerde ....
OoOGANGSTERSOoO

Valexlord

Galaxyxthismeran

Gizlenmiş İçerikGöster

FanArt a böyle katıldık .
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

JouRney yazdı:Arkadaşlar Destek'ten gelen cevap ; (Çok saçma yaa, 3 kere aktarım)

Yanıt :
Merhaba,

Bilginize.

IKV Destek Takımı

Talebiniz :

Bence cevap gayet açık ve net. Derdınızı kötulemek ıçın degıl ama buna bıle şukredın bence. Zaten yöneticiler 3 karakter transfer hakkını sıze bır avantaj olarak sunmuş.Onu dıkkatlı kullanıp degerlendırmek sizin ılgınıze kalmış.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Gerekli iletişim ikvdestek aracılığı ile sağlanmıştır. Lütfen herhangi bir problem için birden fazla iletişim kanalını meşgul etmeyelim.

Teşekkürler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön