Arz veya Lodos klanını seçme nedenin nedir ?
- kingping
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Arz veya Lodos klanını seçme nedenin nedir ?
ilk ben yazayım ilk sawaşçı çarımdayken hangi klana girsem diye baya düşünmüştüm sonra; kurt mağarası önünde söyle' den ve bölgeden küfür edildiğini gördüm kesilen lodos klanı mensubu arkadaşlar arzlara sövüyordu bu yüzden arz oldum ..
Verdiğin sözleri nettin
Beni yakıp yıkıp gittin
Harabeydim viran ettin
Gözün aydın sevin gayrı ..
Beni yakıp yıkıp gittin
Harabeydim viran ettin
Gözün aydın sevin gayrı ..
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: Arz veya Lodos klanını seçme nedenin nedir ?
oyunda ilk zamanlarda Serserizaza lar varken arz klanı saglamdı lodosa takvıye llazımdı
baska bı ndn de benım klana gırdıgım zmn arz klanı saglam dıye lodoslar arz olmustu
ilk gunlerı hatırlayan bılır
Timurlarxşifacı
Menderesx

BURSASPOR
baska bı ndn de benım klana gırdıgım zmn arz klanı saglam dıye lodoslar arz olmustu
ilk gunlerı hatırlayan bılır
Timurlarxşifacı
Menderesx

BURSASPOR
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

Arz klanıı Genee Üstün Ve Güclü... Değişenn bişe Yokk farkındasann Serseerizaza songurdangel hepsii geri gelmeye başaldı 

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Tılsımdaki ilk zamanlar Lodostum
Muhafızların görüsünüsü beni cezb etmişti ama klan savaslarında arz sifaları özellikle Juyenerak ve Kykteamşifaye beni deli ederdi lodos iken o yüzden arz oldum
sonra klanın içinde öyle abilerm dostlarım olduki artık arzdan başka bir klanda oynayamam herhalde
Oyuna ilk başladığımda Barutla beraber sawaşlara girerdik hangi taraf az sa o tarafa gderdik sonra Ordubreakla tanıştım ve Ölümüne LODOS oldum kim ne derse desin Lodos Doğduk Lodos ölürüz
Saygılar..
Saygılar..
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Bu konuya ayrı bir parantez açayım.Hepimiz bir klandayız peki o klanın savunduğu fikri kaç kişi biliyor ?
- AmisosxxDueLLo
- Cin Avcısı
İlk çarım lodostu. Daha arz-lodos ne bilmezdim. Öylesine girdim klana. Bir sebebi yok. Sonra canım sıkıldı gittim arz oldum. Tekrar canım sıkıldı lodos oldum
Böyle bayağı tur attım klanlar arasında. Sonunda lodosta çakılı kaldım bi arkla tanıştığım için. Sonra oyunu bırakma kararı aldı. Sarmıyordu fazla. Zaten fazlada arkadaşım yoktu. Daha sonra tekrar arkların ısrarı üzerine döndüm oyuna. Fakat çar yoktu ortada
Bizim Amisosxxdarbe çaldırmış çarı
Her neyse baştan açtım çar eö sunucuda. oda sarmadı. Tılsıma tekrar döndüğümde arklar arasında Crazy diye lonca açma kararı almıştık. açtıkta ( ama sadece karşı komşularım ve ben vardık loncada
). O loncayı arz yaptık. Atıştım arkadaşlarla. Amisos loncasını çook seviyordum. Muhteşem bir Amisosgame ve Amisosxxpitbull hayranıydım. Çekinerek başvuru yaptım loncaya. Katıldım. Arz başladık. Daha sonra lodos olduk. Yani oyunda başladığım lodos klanına geri döndüm.
Kısaca çok dönemeçli bir yol kat ederek lodosum şu an :roll:
Kısaca çok dönemeçli bir yol kat ederek lodosum şu an :roll:
Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
klana girmemdeki amaç : kp + em + zevk tabikide
toplamda kaç kişi biliyor acaba :?:
ben biliyorumGargoyle35 yazdı:Bu konuya ayrı bir parantez açayım.Hepimiz bir klandayız peki o klanın savunduğu fikri kaç kişi biliyor ?
- AmisosxxDueLLo
- Cin Avcısı
Katii suretle katılıyorumgirayankara yazdı:klana girmemdeki amaç : kp + em + zevk tabikide
ben biliyorumGargoyle35 yazdı:Bu konuya ayrı bir parantez açayım.Hepimiz bir klandayız peki o klanın savunduğu fikri kaç kişi biliyor ?
Sadece bir boşluk seziyorum içimde.
Yeni kullanıcı hesabım açılana kadar bununla forumda olacağım.
Amisos loncası ile hiç bir ilişkim yoktur..
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
üstün ve güclü derken ismeti kesmenı buyuk bı basarı TEBRİK EDERİM ama sunu bılınkı lodoslar handanı keserdı ama baya bı arkadaAzazel yazdı:Arz klanıı Genee Üstün Ve Güclü... Değişenn bişe Yokk farkındasann Serseerizaza songurdangel hepsii geri gelmeye başaldı
arz klanındakı bazı uyeler cok eskı ve nerde ne yapacagını bılen olgun kısıler belkıde en kucuklerı benım yasımda bıle olabılır
-sunu ekleyım arz klanında sayı olarak lodos klanındn ustun
-ama em gıbı cesıt musbakalarda pek bu ustunlugu göremedık
-bu sözlerımi yanlıs yere getirmessenız sevınırım..
YANLISIM VARSA DÜZELTE BILIRSINIZ BUNU ÖGRENMEK ISTERIM ...
Timurlarxsifacı Menderesx

BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.