Yalnızcadı delil istiyodun al sana delil.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Request
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Yalnızcadı delil istiyodun al sana delil.

Mesaj gönderen Request »

Resim

*

Resim

*Hadi Bakalım Şimdi Konuş...!
Resim StormmaqiC * // Büyücü Zırhı Beyindir .!!
Resim Resim
55 Vatan ~
34 Mekan ~
Yalnizcadi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Xenophobia

Re: Yalnızcadı delil istiyodun al sana delil.

Mesaj gönderen Yalnizcadi »

Sana güzel bir cevap yazmak istedim .. O gün itiraz ws herhangi birsey olmaması açısından Relaxxefendyyy ( Ferhat ) ' ıda yanımda getirdim ki en azından senin klandaşın ve benimde uzun bir süredir tanıdığım arkadasım . Para konusunda tereddüt yaşanmaması açısından . Burda onca kişiyLe wS atmıslığım vardır ve onca para vermisliğimde . seninle ws ye baslamadan önce ferhatla özelden paranı yarın vereceğimi söylemistim . ertesi sabah vereceğimi söyledim paranı ancak öğleden sonra girebildim ve Kardesimin Oyunu bırakmadan Önce depo çarı olan ' ferrari '(Erkek karakter) Nickli karakterden sana 17 mL ve ' Ferraye ' (Kadın Karakter) Nickli karakterden ise sana 10 ml para aktardım .Senin Karakterinin adıda ' becerikli' di . Ancak sana sabah vericem demiştim . Ben sabah girmeyince bütün bölgeden Yalnızcadı Hırsızdır wSyi kaybetti ve paramı vermedi demişsn . Bunun üzerine sana verecek olduğum 30 mL unun 3 mL nunu kestim . Hakkımda türLü türlü konuştuğun için .Ve yine doymak bilmeyen arkadaslarınızın ws si teklifi üzerine aşırı lag olmasına rağmen ws attım . Lag var deseydim inanmayacaktınız o yüzden atmayı yeğledim . 3 0 yenildim . Yenildiğimi kabul ediyorum . Sonuçta oyun bu .. ancak kuyruk acısı olan Diğer Lodoslarında arkandan gelmesi senin ne kadar yardıma muhtaç oldugunu gösterir . Oyunda bir çok arkadasım Ne kadar paramın ve itemimin oldugunu bilirler . aktarım yaptıgım için bunlar gözönündedir . Paraya ihtiyacım yok helede iteme hiç yok . :) Delillerini iftiralar üzerine kurmayacaksın . Biraz gerçekçi yaklasmakta yarar var . İyi forumlar .
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

Boyle meseleleri foruma ya da bölgeye yazmaya devam etmeyın artık bari siz yapmayın...

Deathxsedoo
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
FERHATBEYy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FERHATBEYy »

LAN ÇOCUK NE KADAR DIRDIR ETTİN NE KADAR LAN PARAN VEREM AÇ MISIN NESİN YAV 2 AY OLDU
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Yalnizcadi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Xenophobia

Mesaj gönderen Yalnizcadi »

Deathxsedoo Hakkımda Çok iğrenç bir suçlama var ve bunu tabikide yanına bırakmam benim acizliğim olur . Foruma taşınmasından bende hoşnut değilim ancak artık insanları güdümleyemiyorsun , bura sanal alem he deyince susmuyor ki ? Olan olmusken olayı analiz etmeye bak , susun demek yerine ,) Analiz etki kimin ne olduğu ortaya çıksın . Bu ve benzeri insanların artık bir yerlerden prim yapmasından rahatsız oldum . 4 sene oLdu oyuna baslayalı . Önceki karakterimin Adı Zorprensesti .. Bunuda kimseden sakLamıyorum veya gocunmuyorum . Birinin üstüne iftira atarken sıkıca düşünmek gerekiyor Request ! Bunun Burasını atLattın ya öbür tarafı ? ,)

~~~~~~~~~~~

Ferhat ; O parasını aLdı .. parayı verirken ben foto almamıstım ve bu onuda bildiği için , nasıl olsa elinde bana parayı verdiğine dair foto yok diye düşündü ve amacı bi 30 mL daha kopartmak ,) Sen beni uzun bir süredir tanıyorsun . Kimseden item almayı sevmem , hele borc almıssamda kesin ödemişimdir . geneldede büyücümdeki para biter sürekli makinaya girdiğim için ..depo çarından aktarmaya üşendiğimden ötürü borc almısımdır onuda en geç 2 günde ödemişimdir. 30 Ml'nun insanı olmayın .. Sadece bunu istiyorum .. Ferhat'ıda iyiki oraya çağırmısım ki olayı gördü . Ya senin çok sevdiğin bir arkadasın sahitlik yapsaydı sonuçları ne olurdu bilemiyorum .
Unutma Request ; Sen Karakterlerine şaheser üretmek için malzeme aranırken bölgeden ; Fiyatı sana tuzlu gelen tüm madenleri ben toptan alıyordum . bunları göz arda etme ;)
Şimdi Forumu daha fazla kirletmemen dileğiyle .!
Kullanıcı avatarı
FERHATBEYy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Request ne kadarsa para söle verem KAPA GAGANI COCUK ! ;)
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Yalnzcadı =)

Bunun hiç bi sözüne inanmıcan =) İşi gereği yalan atma alışkanlığı varmış kendisinde.Bunu kendi ağzyla söledi =)
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Getto »

Yalnizcadi yazdı:Sana güzel bir cevap yazmak istedim .. O gün itiraz ws herhangi birsey olmaması açısından Relaxxefendyyy ( Ferhat ) ' ıda yanımda getirdim ki en azından senin klandaşın ve benimde uzun bir süredir tanıdığım arkadasım . Para konusunda tereddüt yaşanmaması açısından . Burda onca kişiyLe wS atmıslığım vardır ve onca para vermisliğimde . seninle ws ye baslamadan önce ferhatla özelden paranı yarın vereceğimi söylemistim . ertesi sabah vereceğimi söyledim paranı ancak öğleden sonra girebildim ve Kardesimin Oyunu bırakmadan Önce depo çarı olan ' ferrari '(Erkek karakter) Nickli karakterden sana 17 mL ve ' Ferraye ' (Kadın Karakter) Nickli karakterden ise sana 10 ml para aktardım .Senin Karakterinin adıda ' becerikli' di . Ancak sana sabah vericem demiştim . Ben sabah girmeyince bütün bölgeden Yalnızcadı Hırsızdır wSyi kaybetti ve paramı vermedi demişsn . Bunun üzerine sana verecek olduğum 30 mL unun 3 mL nunu kestim . Hakkımda türLü türlü konuştuğun için .Ve yine doymak bilmeyen arkadaslarınızın ws si teklifi üzerine aşırı lag olmasına rağmen ws attım . Lag var deseydim inanmayacaktınız o yüzden atmayı yeğledim . 3 0 yenildim . Yenildiğimi kabul ediyorum . Sonuçta oyun bu .. ancak kuyruk acısı olan Diğer Lodoslarında arkandan gelmesi senin ne kadar yardıma muhtaç oldugunu gösterir . Oyunda bir çok arkadasım Ne kadar paramın ve itemimin oldugunu bilirler . aktarım yaptıgım için bunlar gözönündedir . Paraya ihtiyacım yok helede iteme hiç yok . :) Delillerini iftiralar üzerine kurmayacaksın . Biraz gerçekçi yaklasmakta yarar var . İyi forumlar .

Sağlam Cevap
:)
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Cadı benim ex aşkım laf etmeyin nan :D ne kadar olm kaç kuruş ????? :D
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
FERHATBEYy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

OoOWARNINGOoO yazdı:Cadı benim ex aşkım laf etmeyin nan :D ne kadar olm kaç kuruş ????? :D
örs paran war mı senin kOÇ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön