MADEN TÜCCARLARI HAKKINDA !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MADEN TÜCCARLARI HAKKINDA !

Mesaj gönderen BAKII »

Bu konuyu açmamdaki tek sebep oyunda haksız rekabetin olmasıdır ve Saygı değer ikv yönetiminin bu konuya gereken önemi göstermemesidir .Maden çekmek konusunda hiç bi sıkıntım olmamasına rağmen haksız rekabet oldgu için bu yazıyı yazma gereği duydum . Maden toplamaktaki haksız rekabetten kastım saf madenlerin çok pahalı olması vs vs sebepler değildir bunu belirtmek isterim .İkv yönetiminin bizlere daha iyi ve kaliteli bi oyun yapmak için ellerinden geldiğini yaptıklarına hiç kuşkum yoktur ancak bu haksız rekabeti görmezden gelmelerine bi anlam verebilmiş değilm . Benim önerim oyundaki bu haksız rekabete son vermek için maden tüccarları getirilmesidir örneğin değerli bi madenin fiatı 20 m olsun fiatı önemli değil böyle bi uygulamanın gelebilmesi oyuna gerçekten çok büyük bi denge sağlayacağından hiç kuşkum olmadıgı gibi bu haksız rekabetinde ortadan kalkacak olmasıdır . Benmle aynı görşte yada farklı düşününler varsada buraya yazmalarını rica ediyorum ..

SAYGILAR iyi forumlar ...
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MADEN TÜCCARLARI HAKKINDA !

Mesaj gönderen leviathan »

bu önerini umarım destek hattına da iletmişsindir. yoksa buraya konu açınca bi anlamı kalmıyor. benim düşüncem maden süreleri veya maden sayıları hakkındadır. yada saf maden dediğimiz değerli madenlerin çıkma sayısının arttırılması..günde 2 maden çıkıosa 10 çıksın mesela..haa bi öneri de bence en makulü bu olsa gerek..şaheser eşyaların reçetelerindeki madenler diğer reçetelerden çıkartılsın ki biz de kıyafet reçetelerini kullanabilelim..
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

İkv desteğe kişisel bi çok önerimi yolluyorum ancak bu haksz rekabete halen bi çözüm bulunabilmiş değil .

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Farklı görüşleri olanlarında yorumlarını yazmalarını rica ediyorum . En azından bu konuya artık kalıcı bi çözüm bulunabilsin diye ..

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

Bu problemle ilgili bir konu açmıştım genel etkileşime

viewtopic.php?f=46&t=36733

Ancak o konuya cevap veren arkadaşlar gibi düşünenlere yönelik doyurucu bir yanıt alamadık yönetımden.

Benim tahminim doğada olduğu gibi su akar yolunu bulur mantığıyla hareket ediyorlar. Zamanla bu problemin ortadan kalkacağına inanıyorlar. Umarım düzelir çünkü ilk sorunda piyasaya müdahale etmek zorunda kalacaklarsa bu oyunun gidişatını etkiler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Xxxgencinsanxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Xxxgencinsanxxx »

Sunucumda 23m mavi topazdır. yeşil hidra keşfi gibi alex verilebiliyorsa mavi topazda verilebilir.ejder hayal olduuğndan mavi topaz isten reçeteler en az 69 m diye bilirim .kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

benim anlatmak istediğim madenlerin çok pahalı olması fiatlarını şöyle böyle olması değil . DEmek istediğim bu yöntemin haksızlığa yol açtığıdır eğer oyunda makul düzeyde maden satan bi tüccar olsa yada buna benzer bişey böylelikle herkes eşit hakka sahip olur belki bu oyunu daha kolay yapacak ancak haksızlığında önüne benim görüşüm bu şekilde önüne geçilebilir .Bu yöntemin uygulanması bence güzel olurdu

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

BAKII yazdı:Bu konuyu açmamdaki tek sebep oyunda haksız rekabetin olmasıdır ve Saygı değer ikv yönetiminin bu konuya gereken önemi göstermemesidir .Maden çekmek konusunda hiç bi sıkıntım olmamasına rağmen haksız rekabet oldgu için bu yazıyı yazma gereği duydum . Maden toplamaktaki haksız rekabetten kastım saf madenlerin çok pahalı olması vs vs sebepler değildir bunu belirtmek isterim .İkv yönetiminin bizlere daha iyi ve kaliteli bi oyun yapmak için ellerinden geldiğini yaptıklarına hiç kuşkum yoktur ancak bu haksız rekabeti görmezden gelmelerine bi anlam verebilmiş değilm . Benim önerim oyundaki bu haksız rekabete son vermek için maden tüccarları getirilmesidir örneğin değerli bi madenin fiatı 20 m olsun fiatı önemli değil böyle bi uygulamanın gelebilmesi oyuna gerçekten çok büyük bi denge sağlayacağından hiç kuşkum olmadıgı gibi bu haksız rekabetinde ortadan kalkacak olmasıdır . Benmle aynı görşte yada farklı düşününler varsada buraya yazmalarını rica ediyorum ..

Katılıyorum.

Enazından piyasada bir sabitlenme olur.. ve Fiatlar belirlenen düzeyin üstüne çıkmaz çıkcak olursa bile tüccardan satın alınarak problem çözülür..

Böylece haksızlığın önlenmesine çare bulunabilir..

DESTEKLİYORUM..
Kullanıcı avatarı
FERHATBEYy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen FERHATBEYy »

BAKII yazdı:Bu konuyu açmamdaki tek sebep oyunda haksız rekabetin olmasıdır ve Saygı değer ikv yönetiminin bu konuya gereken önemi göstermemesidir .Maden çekmek konusunda hiç bi sıkıntım olmamasına rağmen haksız rekabet oldgu için bu yazıyı yazma gereği duydum . Maden toplamaktaki haksız rekabetten kastım saf madenlerin çok pahalı olması vs vs sebepler değildir bunu belirtmek isterim .İkv yönetiminin bizlere daha iyi ve kaliteli bi oyun yapmak için ellerinden geldiğini yaptıklarına hiç kuşkum yoktur ancak bu haksız rekabeti görmezden gelmelerine bi anlam verebilmiş değilm . Benim önerim oyundaki bu haksız rekabete son vermek için maden tüccarları getirilmesidir örneğin değerli bi madenin fiatı 20 m olsun fiatı önemli değil böyle bi uygulamanın gelebilmesi oyuna gerçekten çok büyük bi denge sağlayacağından hiç kuşkum olmadıgı gibi bu haksız rekabetinde ortadan kalkacak olmasıdır . Benmle aynı görşte yada farklı düşününler varsada buraya yazmalarını rica ediyorum ..

HAKLISIN REİS :D
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Bu da sizi KORUMAZ !!!! :mrgreen:
/ GÜNCEL
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön