Arkadaşlar ben bir büyücü olarak Savaşçı Vs lerinde ve Klan savaşlarında haksız bulduğum bir noktayı anlatacağım size;
bundan önce savaşçının büyücüleri rahat kesmesi hakkında şikayet eden bir çok büyücü bir çok konu açtı ve hepsinde eğer itemlerin iyi olursa kesersin diyip konu unutuldu...
peki size bir şey soracağım;
Savaşçıların çoğunun durdurması 15 ve durdurma attıklarında zihin tutma ihtimalleri var
Peki Savaşçı bizi durdurma atıp zihnimizi tuttuğunda karşısında En iyi Büyücü olsun ne yapabilir
tabiki de hiç bir şey çünkü büyücü Hiç bir büyü yeteneği kullanamayacak böylece savaşçı bir sert bir ağır büyücü yerde buyrun,
Bence en azından Zihin tutulması yaşandığında büyücüler kutup rüzgarı bari kullanabilsin
zaten büyüleri genelde böyle kesiyor savaşçılar
Savaşçı Durdurması Ve Zihin Tutulması Hk.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savaşçı Durdurması Ve Zihin Tutulması Hk.
yapma ya.. bilmiyorduk saqol. bizde merak ediyorduk hep mal qibi neden yazmışlar bu yazıyı oraya diye. qözüne toz kaçmış qibi kırpınca olay çözülmüyor. sence durdurma yiyen bi büyücünün zihini tutarsa weya kutubunun süresi warsa yaşama şansı war mı ? hadi bozdu diyelim. 1 sn boyunca yetenek kullanamazsın. kısa qibi qözüküyor bu 1 sn ama o an yarım saniye bile hayatını kurtarabilir.Auril yazdı:%30 da olsa kurtulma ihtimalin var
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
1. Bu oran %30 degıl %25 2. olarak bu oran çok yetersız 3.olarak bu 15 puanın yatırılmazsı gereken daha onemlı yetenekler warAuril yazdı:%30 da olsa kurtulma ihtimalin var
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
mitmet yazdı:yapma ya.. bilmiyorduk saqol. bizde merak ediyorduk hep mal qibi neden yazmışlar bu yazıyı oraya diye. qözüne toz kaçmış qibi kırpınca olay çözülmüyor. sence durdurma yiyen bi büyücünün zihini tutarsa weya kutubunun süresi warsa yaşama şansı war mı ? hadi bozdu diyelim. 1 sn boyunca yetenek kullanamazsın. kısa qibi qözüküyor bu 1 sn ama o an yarım saniye bile hayatını kurtarabilir.Auril yazdı:%30 da olsa kurtulma ihtimalin var
dostum laf olsun diye yorum yapma sahsen savascı ws lerinde maraton ayak giyiyorum + direnc kırma ile savascıyı yavaslatmak mumkun + sen zihin geldiğindi savascının yanına gelmesini mi bekliceksin yoksa zihin gelir gelmez mi atıcaksın ?
auril & DoubleLift
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
3.5 sn durdurmanın etkisi. zihini qörür qörmez bastın fln şansa bak %25 lik ihtimal tuttu (-ki hiç sanmıyorum) we bozdun diyelim. 1.5 sn qeçti bu sırada dibine qeldi. napıcan?Auril yazdı:mitmet yazdı:yapma ya.. bilmiyorduk saqol. bizde merak ediyorduk hep mal qibi neden yazmışlar bu yazıyı oraya diye. qözüne toz kaçmış qibi kırpınca olay çözülmüyor. sence durdurma yiyen bi büyücünün zihini tutarsa weya kutubunun süresi warsa yaşama şansı war mı ? hadi bozdu diyelim. 1 sn boyunca yetenek kullanamazsın. kısa qibi qözüküyor bu 1 sn ama o an yarım saniye bile hayatını kurtarabilir.Auril yazdı:%30 da olsa kurtulma ihtimalin var
dostum laf olsun diye yorum yapma sahsen savascı ws lerinde maraton ayak giyiyorum + direnc kırma ile savascıyı yavaslatmak mumkun + sen zihin geldiğindi savascının yanına gelmesini mi bekliceksin yoksa zihin gelir gelmez mi atıcaksın ?

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
demisiz %25 sansın var bu olmaya bilir ama olduğunu farz ediceksin yanına yaklastı diyelim 1. kez vurmak için mutlaka duraksıcaktır sende maraton ayak ve buz kritiği ile arayı açabilirsin...mitmet yazdı:3.5 sn durdurmanın etkisi. zihini qörür qörmez bastın fln şansa bak %25 lik ihtimal tuttu (-ki hiç sanmıyorum) we bozdun diyelim. 1.5 sn qeçti bu sırada dibine qeldi. napıcan?Auril yazdı:mitmet yazdı:yapma ya.. bilmiyorduk saqol. bizde merak ediyorduk hep mal qibi neden yazmışlar bu yazıyı oraya diye. qözüne toz kaçmış qibi kırpınca olay çözülmüyor. sence durdurma yiyen bi büyücünün zihini tutarsa weya kutubunun süresi warsa yaşama şansı war mı ? hadi bozdu diyelim. 1 sn boyunca yetenek kullanamazsın. kısa qibi qözüküyor bu 1 sn ama o an yarım saniye bile hayatını kurtarabilir.Auril yazdı:%30 da olsa kurtulma ihtimalin var
auril & DoubleLift
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
sen warsayıyorsun ki herkeste kritik we maraton item war diyelim. daha motorin nedir qörmeyenler warAuril yazdı:demisiz %25 sansın var bu olmaya bilir ama olduğunu farz ediceksin yanına yaklastı diyelim 1. kez vurmak için mutlaka duraksıcaktır sende maraton ayak ve buz kritiği ile arayı açabilirsin...mitmet yazdı:3.5 sn durdurmanın etkisi. zihini qörür qörmez bastın fln şansa bak %25 lik ihtimal tuttu (-ki hiç sanmıyorum) we bozdun diyelim. 1.5 sn qeçti bu sırada dibine qeldi. napıcan?Auril yazdı:mitmet yazdı:yapma ya.. bilmiyorduk saqol. bizde merak ediyorduk hep mal qibi neden yazmışlar bu yazıyı oraya diye. qözüne toz kaçmış qibi kırpınca olay çözülmüyor. sence durdurma yiyen bi büyücünün zihini tutarsa weya kutubunun süresi warsa yaşama şansı war mı ? hadi bozdu diyelim. 1 sn boyunca yetenek kullanamazsın. kısa qibi qözüküyor bu 1 sn ama o an yarım saniye bile hayatını kurtarabilir.Auril yazdı:%30 da olsa kurtulma ihtimalin var

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
şavaşcı sana durdurmada atıp zihnini tutsun :d istediğin kadar maraton eşya giy hatta maraton iksir içi yine seni keser: dAuril yazdı:mitmet yazdı:yapma ya.. bilmiyorduk saqol. bizde merak ediyorduk hep mal qibi neden yazmışlar bu yazıyı oraya diye. qözüne toz kaçmış qibi kırpınca olay çözülmüyor. sence durdurma yiyen bi büyücünün zihini tutarsa weya kutubunun süresi warsa yaşama şansı war mı ? hadi bozdu diyelim. 1 sn boyunca yetenek kullanamazsın. kısa qibi qözüküyor bu 1 sn ama o an yarım saniye bile hayatını kurtarabilir.Auril yazdı:%30 da olsa kurtulma ihtimalin var
biz suan kurtulma sansını tartısıyoruz kritik iteme gerek yk direnc kırma yeterlidir...
auril & DoubleLift