Avea hattım ile mobil ödemeden yararlanmak istedim. E-pin aldım. Buraya kadar iyi gidiyordu. Yükleme yapmak için sayfayı açtım ve giriş yapmayı denedim 'Kullanıcı bilgileriniz geçersiz.'' hatası verdi. Emin olmak için oyuna girmeyi denedim sorun yok. E-pin yüklemek için giriş yapamıyorum mynet hesabım ile sizce nedeni ne olabilir.E-Pin
Kullanıcı bilgileriniz geçersiz.
Lütfen uygun bir email adresi girin.
E-pin Yükleme sorunu!
E-pin Yükleme sorunu!
Re: E-pin Yükleme sorunu!
myneti seçtiğine emin misin belki sobee'yi seçmişsindir ?
mundo yazdı:myneti seçtiğine emin misin belki sobee'yi seçmişsindir ?

O kadar da tecrübesiz değilim. İşte inanmak için resime bakabilrsiniz. Daha önce e-pin aktif etmişliğim var.
- Valexlord
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İKV destege mesaj at diycem ama zaten yanıt alamassın :S son günlerde sorun var epinlerde benımde plus yuklendi yazdı ama yuklenmedi :S
OoOGANGSTERSOoO
Valexlord
Galaxyxthismeran
FanArt a böyle katıldık .
Valexlord
Galaxyxthismeran
Gizlenmiş İçerikGöster
FanArt a böyle katıldık .
Paulo adlı üyelik benimdir. Şifremi unuttuğum için yeni üyelik açtım ama hallettim şifreyi. Konuya dönecek olursak
SORUN çözülmüştür. Girişte sorun yokmuş @mynet.com eklemeden deniyormuşum. Oysa ki ne kadar emindim böyle girdiğimden unutkanlık işte kimse kusura bakmasın konuyu kilitleyebilirsiniz.
SORUN çözülmüştür. Girişte sorun yokmuş @mynet.com eklemeden deniyormuşum. Oysa ki ne kadar emindim böyle girdiğimden unutkanlık işte kimse kusura bakmasın konuyu kilitleyebilirsiniz.

Gizli İçerik sakın göstermeyin!
Gizlenmiş İçerikGöster
Ayıp değil mi? sana gösterme dedik