Çarxbüyücü seni terbiyesiz herif

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xKankalarx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Çarxbüyücü seni terbiyesiz herif

Mesaj gönderen xKankalarx »

arkadaslar car büyücü adlı sahıs carımdayken bana küfür etmistir lütfen onunla ilgilenmeyin kanıtım var ama foto koyammıorum lütfne inann
Kullanıcı avatarı
xKankalarx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çarxbüyücü seni terbiyesiz herif

Mesaj gönderen xKankalarx »

inanmassanız oyunda arkadasım kene ye sorun o cewap wersn onada küfür etti :cry:
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Çarxbüyücü seni terbiyesiz herif

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Oyun içinde nasıl şikayet gönderebilirim?

Rahatsız olduğunuz kişinin yazışmasına sağ tıklayınız. Açılan menüden "Şikayet et" 'i seçiniz. Plus Paket kullanıcılarının gün içerisinde 10, TTNET Ücretsiz Paket kullanıcıları 6, Normal Kullanıcıların 3 şikayet hakkı bulunmaktadır.

Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?

Şikayet etmek istediğiniz oyuncu siz şikayet edemeden oyundan çıktı ise; kişiyi arkadaşlara eklemeye çalışınız. Oyunda olmadığına dair aldığınız sarı renkli uyarı yazısının ve rahatsızlık verici metinin izlenebildiği ekran görüntüsünü " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden Bildirim tipini (Oyuncu hata kullanım) olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini ilave ederek İKV Destek ile paylaşınız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön