Buradan tüm Yetkililere sesleniyorum.. Yaklaşık 2 gün önce şikayet ettiğim Tılsım sunucusundaki Tigerxcesur adlı şahısın "Allahınım senin" Demesi üzerine şikayet ettim.. Ama benim bildiğime göre bu tür dini içerikli edepsizlikler BLOKE(BAN) sebebidir.. Bugün seni tekrar şikayet edicem dediğimdede adam benimle dalga geçti ben bloke olmam merak etme falan diye..
Yönetici ve yetkililer sizlere soruyorum.. Siz masumların bi açığı olduğu anda anca onları mı susturursunuz? Yoksa kendisini ALLAH (S.A) olarak tanıttığında o kişi bloke olması gerekirken SUSTURULMA CEZASI bile almamıştır..
Ayrıca E-mail Yoluyla ve Oyun içerisindeki Şikayet et Butonu ilede Şikayette bulundum ama o karaktersiz şahıs hala oyunu çok rahat ve TERBİYESİZCE oynamaya devam ediyor..
İSTEDİĞİMİZ İKV YÖNETİMİ NEREDE? KENDİSİNİ ALLAH (S.A) OLARAK BENİMSEYEN VE KENDİSİNİ ALLAH (S.A) OLARAK TANITAN KİŞİYİ BU OYUNDA HALA BARINDIRIYORSANIZ BİZE BU OYUNDA YER YOK ..!! BÖYLE KARAKTERSİZ ŞREFSİZLER OLDUĞU SÜRECE BU OYUN HER GEÇEN GÜN DAHADA KÖTÜYE GİDİYOR..
İyi bir denetim yapmanız dileğim ile ..
Şikayet Butonu Hk.
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

Re: Şikayet Butonu Hk.
Umarımki bu konuyu direk kaldırmassınız.. En azından bu kişiye gereken cezayı verin.. Benim yakın arkadaşlarımdan birisi bilmediği üzere "e-pin satılır" dediği için 2013'e kadar karakterleri BLOKE oldu.. Karakterlerinin isimleri Louster..
BU BİLDİRİMİ YAPAN SİZİN YANİ İSTANBUL KIYAMET VAKTİ'NİN 3 YIL 5 AYLIK OLAN OYUNCUSU İSTANBULK(Eminönü) VE ŞUANDADA TILSIM SUNUCUSUNUN EN BAŞLARINDA GELEN İSİMLERİNDEN KRONİCXBÜYÜCÜ..
YANİ BU MESAJI YAZAN 10-13 YAŞLARI ARASINDA BİR ***ÇOCUK*** DEĞİL.. :evil: :!: :!:
BU BİLDİRİMİ YAPAN SİZİN YANİ İSTANBUL KIYAMET VAKTİ'NİN 3 YIL 5 AYLIK OLAN OYUNCUSU İSTANBULK(Eminönü) VE ŞUANDADA TILSIM SUNUCUSUNUN EN BAŞLARINDA GELEN İSİMLERİNDEN KRONİCXBÜYÜCÜ..
YANİ BU MESAJI YAZAN 10-13 YAŞLARI ARASINDA BİR ***ÇOCUK*** DEĞİL.. :evil: :!: :!:
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

Cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsunuz İKV YÖNETİCİLERİ... TABİ BİZ NORMAL OYUNCUYUZ EZİĞİN TEKİYİZ DİMİ..
anket yapmıslar bide nası buldunuz diye bisi soyluyoruz 1 hafta sonra cevap geliyor :roll: :roll:
auril & DoubleLift
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Ankete hayır dedim ben . Sizde öyle deyin .. İğrenç oldu :evil:
BBM PİN : 2709C9F2
Hayda herkes hayır diyor şimdi İKV dünyasındada referandum mu yaşanacak 
Mert'im,
Konu üzerine fazla gitme şuan sein yaptığın Kurt'u sahibine şikayet etmek gibidir. Onlar bişey yapamadıysa bizler bişey yapamayız. Ancak Allah c.c'e havale ederiz.
Unutma " her çocuk, kendi ailesini temsil eder." Onun babası ve annesi terbiye, edep, adap vermemişse oho ...
Mert'im,
Konu üzerine fazla gitme şuan sein yaptığın Kurt'u sahibine şikayet etmek gibidir. Onlar bişey yapamadıysa bizler bişey yapamayız. Ancak Allah c.c'e havale ederiz.
Unutma " her çocuk, kendi ailesini temsil eder." Onun babası ve annesi terbiye, edep, adap vermemişse oho ...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Adamlar küfür ediyor çıkıyorlar ya bizde şikayet edemiyoruz :S
o adamı arkadaslara eklemeye calıs oyunda deil yazısı ile birlikte kufurun fotosunu ikv desteğe yollayabilirsin tabi ikv destek seni takarsa :roll:XxxChesTeRxxX yazdı:Adamlar küfür ediyor çıkıyorlar ya bizde şikayet edemiyoruz :S
auril & DoubleLift
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

denedim onuda hem oyun içi hemde email ile şikayet ettim.. Ama ikvdestek takmıyo bizi..Auril yazdı:o adamı arkadaslara eklemeye calıs oyunda deil yazısı ile birlikte kufurun fotosunu ikv desteğe yollayabilirsin tabi ikv destek seni takarsa :roll:XxxChesTeRxxX yazdı:Adamlar küfür ediyor çıkıyorlar ya bizde şikayet edemiyoruz :S
Ama ben oyun içinde birisine "BEN SENİN ALLAH'INIM" desem direk bloke olur çarlar.. İKV DESTEK TARAF TUTMAYIN YETERRRR..