25 Lw KEsecek Kadar Düştümü Bu Millet

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

25 Lw KEsecek Kadar Düştümü Bu Millet

Mesaj gönderen Hellxsting »

Ya Bu49 Lw ÇArlara 25 Lw Adamdan Kp Geliyormu Arkadaşlar Yani Birşey Demim Diyorum Ama Dayanamıyorum Sonra Klandan Çık Diyorlar Kesilmezsin Diyorlar Akıl Var MAntek VAr Arz Olsun Lodos Olsun YAni 25 Lw Adamı KEsmekle Elinize Ne Geçiyor Bunu Bir Türlü Anlamadım Birşey Dediğimiz Zaman Adam BEn YApmadım Kardeşim YAptı Yok BAcım Yaptı Bune Arkadaş Yani Kp Kasmak Veya Kastırmak Bu Kadarmı Zor Biz Adama Sesimizi Çıkarmıyoruz Bizimde 49 Lw ÇArımız VAr Daha Birgün GEdipte Allaha Çok Şükür KEndimize Küfür Ettirmedik Ne Oluyor Yani AdamI Keserler Sonra KUSURA BAKMA ÖZÜR DİLERİM Lafları Bu Ya Bu Oyunda O Kadar İnsan Var Yani Böle İnsanların Yüzünden HErkes Suçlanıyor Ayıp Arkadaşlar GERÇİ Benim Bu Laflarıo Söylememe GErek Yok Sadece Şunu Söylerim Oyunda (( HERKES KENDİSİNE YAKIŞANI YAPAR ))
ResimResimResim
Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: 25 Lw KEsecek Kadar Düştümü Bu Millet

Mesaj gönderen Sarhosimam »

KıLıç işareti gördügüm her chara daLarım ve keserim Buna kimse karışamaz.25 level chara kp kasıcaksan tenha yerleri sec bizide kp kasarken kestiler.Kaç tane kestiLer diye ağLadıgım konuyu gördün ? :) Kesildikden Sonra Ağlacak adamların klanda işi yok :) Klansız gez.
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx

Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!

[OkaN]
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ben Ağlamıyorum Sadece Utanıyorum Senin Gibi İnsanlarla Aynı oyunu Oynadığım İçin Tenha Diyorsun Bana Bir Tenha Yer Söylesene Madem Bu Kadar Düşüncelisin Ama Doğru Klansız Kp Kasılır Senin Dediğine Göre Kafandamı Varmı Ben Klana Keyfimden Mi Girdim Kp Kasmak İçin Girdim Yojksa Ne İşim Var BEnim Klanda Ben İstediğimi Yapim Gel Hergün Al Beleş VErim Anam BAbam Hayrıma Ama İnsan Gibi Al İNSAN GİBİ
ResimResimResim
Hellxsting
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

oyunun kurallarına qöre, klanda olan herkes kesebilir we kesilebilir. kurallara uyqundur bu hareketler. ama kuralın ötesinde, insanlık war. mesela birisi bana kp kasarken dalsa kıl olurum. ama başkası kp kasarken ben de ona doqal olarak karışmam. lakin şöyleleri war, herkese diyor kp kasıyorum dokunma diye, şifacımla qeliyorum o bile dalıyor. büyücümle qeliyorum durdurma fln atıyor kesmeye çalışıyor. sawaşçımla qeliyorum zaten direk topuk. sırf onları kesmek için bile sancaqa deparla daldıqım oluyordu :) işte onların kesilmesinin kesinlikle insanlık dışı olduqunu düşünmüyorum. zaten hemen hemen herkes tanır birbirini (yakın çewre olarak) kimin kp çarı kimin ayırt etmek zor olmasa qerek :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

etik bir davranış olmasa da karşı çıkılamayacak bir harekettir :) lvl ayırmaksızın keserim ancak kp charımla kesildiğim zaman da söverim :) bu sövme durumu üyeliğe bağlı olarak değişiyor tabi
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Ya Kardeşim Klan'a Giriyosan ölümü göze almışşındır demektir bitti.
CoBaiN wazzup
kamildizel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kamildizel »

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

Tahirbey
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Beğenmiyosan oynamazsın ?)

Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!

[OkaN]
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ha Bide :D Benim kimsenin malına ihtiyacım yok :) İmzama bak hepsi emek hepsini charlarımı keserek yaptım :) Hadi SeLametLe.

[OkaN]
Kullanıcı avatarı
Hellxsting
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Sarhosimam yazdı:Ha Bide :D Benim kimsenin malına ihtiyacım yok :) İmzama bak hepsi emek hepsini charlarımı keserek yaptım :) Hadi SeLametLe.
Bizdekiler

Bizdekiler Emek Deyil Yani Motor Gibİ Kendi KEndine KAsıyor Sende HAklısın Güle Güle
ResimResimResim
Hellxsting

“Genel Sohbet” sayfasına dön