arkadaşlar beni tanıyan tanır ben Karakabus-uğurcan
aslında böyle bir oyunda adımı deşifre etmekten her ne kadar nefret etsemde bunu yapmam lazımdı.
arkadaşlar az önce oyuna girmiş yeni açtığım çarımı kasarken karşıma Karakabus çıktı yani beni eskiden kasa çarım eğlence aracım bu oyunla ilgili herşeyimi gördüm ben nutkum tutuldu.
çarımı geri almak için her ne kadar uğraşsamda bir oyuna deymerzdedim çünkü ben bu oyuna bir eğlence gözüyle ve dost ednme gözüyle bakardım bu saatten sonra 2. bakış açım bitmiştir. çünkü çarım çalındığından hemen sonra yine eski forma buna benzer bir konu açmıştım ama yetersiz kalmıştı.
yani dost dediklerim (birkaç özel kişi dışında) herkes beni sırtımdan vumuştu.
neyse fazla zırvalamaya lüzum yok
Karakabus ADLI ÇARI GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE LÜTFEN YASAKLAYINIZ ÇARIMI KÖTÜ AMELLER İÇİN KULLANAN O KİŞİYİDE BU MASUM KİŞİLERİN EMEKLERİNİ ÇALDIĞI VE KENDİ LEHİNE KULLANDIĞI İÇİN ÖFKEYLE KINIYORUM.
kontforum62 yazdı:senin gibi bir bebe ve kibirli insanın başına gelecek en güzel şey...
konta katılıyorum
siz kimsiniz yha geçmiş olsun diyeceklerine kuyumu kazıyorlar. bende sizden bunu beklerdim zaten belalılar.
belalımısınız siz ha benim belalılarım mısınız ha? benden uzak olun cehenneme direk olun oke ???
KONT VE FİRELİFE NE KADAR KARAKTERSIZ BIR INSAN OLDUGUNUZU YINELEDINIZ OZELLIKLE KONT SEN MİİLETİ YİYORSUN YARASA GIBI MILLETIN KANINI EMIYORSUN ADAM CARIM CALINDI DIOR SEN IYI ODU DIYORSUN NASIL INSANSIZIZ SIIZ BIRGN KONT VE FİRELİFE SIZIN CARINIZ CALINDIGI ZAMAN SIZE NE TURLU TEPKI GELECEK MERAK EDIORM KARAKTERSIZ HERIFLER