Nat Bağlantım Yavaş 1 Aya Yakındır Lag Var.s

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
06bd06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Nat Bağlantım Yavaş 1 Aya Yakındır Lag Var.s

Mesaj gönderen 06bd06 »

bağlantım bi anda yavaşladı nedendir bilmiyorum format attım pc nin içini temzledim düzelmedi oyunda sürekli bi lag var az ama 1 ay olcak ne yapabilirim kota olarak sınırsız paket kullanıyorum ttnet internetim var oyuna sobee hesaptan giriyorum. şuan hesap kesimine 10 gün var 36 gb kullanmışım bi yerden sonra hızı düşürüyorlarmış galiba kaç gb den sonra bilen var mı ?

Teşekkürler...
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Nat Bağlantım Yavaş 1 Aya Yakındır Lag Var.s

Mesaj gönderen TurkDragon »

Bazı ISS'ler "Adil Kullanım" adı altında bazı sınırsız paketlerin bir süre sonra net hızlarını yavaşlatabiliyorlar. Ayrıntılı bilgi için ISS'nizin web sayfasından bilgi alabilirsiniz.

ISS: İnternet Servis Sağlayıcı
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Nat Bağlantım Yavaş 1 Aya Yakındır Lag Var.s

Mesaj gönderen serkannnn »

06bd06 yazdı:bağlantım bi anda yavaşladı nedendir bilmiyorum format attım pc nin içini temzledim düzelmedi oyunda sürekli bi lag var az ama 1 ay olcak ne yapabilirim kota olarak sınırsız paket kullanıyorum ttnet internetim var oyuna sobee hesaptan giriyorum. şuan hesap kesimine 10 gün var 36 gb kullanmışım bi yerden sonra hızı düşürüyorlarmış galiba kaç gb den sonra bilen var mı ?

Teşekkürler...

TTnet kullanıyorsanız ve kullandığınız tarifede internet hızınız sabit değilse, aylık 15gb download dan sonra internet hızınız 512 Kbps e düşer. Örneğin; TTnet kullanıcıları genelde 1-8 Mbps limitsiz internet kullanıyor, bu tarifede 'Adil Kullanım' sınırını aşınca internet hızı otomatik olarak 1/16 'sına düşüyor. ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön