Oyunda bildiğiniz üzere yön tuşları ekran ı çevirmeye yarıyor W,A,S,D Tuşlarıda yön tuşlarıyla aynı görevi yapıyor.
oyunda mause ile yeterince hareket edemiyoruz ve çok sekiyor,
1- Slottan kolay kolay kaçılmıyor ve çoğunluk ölüyor
2- Slota bu sebeble yatınca örs ve öldüğüde çıkan para gidiyor.. ! az değil küçümsemeyin !
3- Öldüğünde bağlı olduğun kavimin yanında doğmak slota veya gideceğiniz yere bir okadarda uzaklaşmak dahada kötüsü.
4- Benim en çok başıma gelen şey ben Lodos um arz lar sivri adada meteor da mısır çarşısında bankada ve bazı sık kullanılan yerlerde adeta nöbet tutuyor saldırılarından şahsen mause ile kaçamıyorum ölüyorum git baştan lodos muafızlarının yanına bu sebebten dolayı kavim lerden çıkan çok sayıda kişi vardır.
Uzatmadan ;
diğeceğim şuki ; wasd tuşlarını yönlendirme olarak kullanalım, w ileri s geri d sağ s sol klasik işlev.
oyundan ayrılalı yıllar oldu geri döneli haftalar,
bizim zamanımızdan bu yana bayağı şey değişmiş 39 olana kadar insan çatlıyordu şimdi 49 olmak için güle güle kasıyorlar. oyun git gide kolaylaşıyor şunu yapında bizde gülelim
İyi GünLer..
Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]
Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]
En son Bendini tarafından 26 Eki 2010 18:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]
ilqinç.. ben çok rahat kullanıyorum hiçbişey olmuyor. elin alışsın bu konuya qülersin bile 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
olabilir aslında . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Yanlışım varsa düzelt : ))Theanswer3 yazdı:olabilir aslında . . .
bu tuşlar devreye girerse oyunda tam dikkat kasılabiliriz, slotmu geliyor önce bi arkamıza dönücez sonra mausla kaçıcaz : ))

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

fare ile tıkla wasd ile döndür bu kadar basit neden kasıyorsunuz ki bu kadar. fareden elimi çekmek istiyorum diyorsanız wasd için deqil de ok tuşları için olabilir belki
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
Bendini yazdı:Yanlışım varsa düzelt : ))Theanswer3 yazdı:olabilir aslında . . .
bu tuşlar devreye girerse oyunda tam dikkat kasılabiliriz, slotmu geliyor önce bi arkamıza dönücez sonra mausla kaçıcaz : ))
güzel fikir . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Bendini yazdı:Oyunda bildiğiniz üzere yön tuşları ekran ı çevirmeye yarıyor W,A,S,D Tuşlarıda yön tuşlarıyla aynı görevi yapıyor.
oyunda mause ile yeterince hareket edemiyoruz ve çok sekiyor,
1- Slottan kolay kolay kaçılmıyor ve çoğunluk ölüyor
2- Slota bu sebeble yatınca örs ve öldüğüde çıkan para gidiyor.. ! az değil küçümsemeyin !
3- Öldüğünde bağlı olduğun kavimin yanında doğmak slota veya gideceğiniz yere bir okadarda uzaklaşmak dahada kötüsü.
4- Benim en çok başıma gelen şey ben Lodos um arz lar sivri adada meteor da mısır çarşısında bankada ve bazı sık kullanılan yerlerde adeta nöbet tutuyor saldırılarından şahsen mause ile kaçamıyorum ölüyorum git baştan lodos muafızlarının yanına bu sebebten dolayı kavim lerden çıkan çok sayıda kişi vardır.
Uzatmadan ;
diğeceğim şuki ; wasd tuşlarını yönlendirme olarak kullanalım, w ileri s geri d sağ s sol klasik işlev.
oyundan ayrılalı yıllar oldu geri döneli haftalar,
bizim zamanımızdan bu yana bayağı şey değişmiş 39 olana kadar insan çatlıyordu şimdi 49 olmak için güle güle kasıyorlar. oyun git gide kolaylaşıyor şunu yapında bizde gülelim
İyi GünLer..
BBM PİN : 2709C9F2
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Gelmesini istemem elim çok iyi alıştı ki benim gibi çok fazla kişi vardır.Bu sistem güzel.Millet şu anki sistemle kadim hidra yada yeşil hidrayı kaçarak kesiyor.Kimsede şikayetçi değil.Ama ek olarak yön tuşlarıyla bu olabilir.Fakat şuanki WASD tuşları vazgeçilmez diye düşünüyorumç
Aynen çok rahat.. Elin alıştıktan sonra .mitmet yazdı:ilqinç.. ben çok rahat kullanıyorum hiçbişey olmuyor. elin alışsın bu konuya qülersin bile
Ama dediğin şey W,A,S,D değil de Klavye'deki yön tuşları olabilir. .
Sound ©

- Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
- İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Beyaz Köşk
turkoxHAMSTER yazdı:Gelmesini istemem elim çok iyi alıştı ki benim gibi çok fazla kişi vardır.Bu sistem güzel.Millet şu anki sistemle kadim hidra yada yeşil hidrayı kaçarak kesiyor.Kimsede şikayetçi değil.Ama ek olarak yön tuşlarıyla bu olabilir.Fakat şuanki WASD tuşları vazgeçilmez diye düşünüyorumç
Ozaman tek çözüm ayarlardan isteyen yön vermek için isteyen kamera düzeltmek için kullanacak ayarlara bu konulacak
Fikir çok güzel