Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bendini
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]

Mesaj gönderen Bendini »

Oyunda bildiğiniz üzere yön tuşları ekran ı çevirmeye yarıyor W,A,S,D Tuşlarıda yön tuşlarıyla aynı görevi yapıyor.

oyunda mause ile yeterince hareket edemiyoruz ve çok sekiyor,
1- Slottan kolay kolay kaçılmıyor ve çoğunluk ölüyor
2- Slota bu sebeble yatınca örs ve öldüğüde çıkan para gidiyor.. ! az değil küçümsemeyin !
3- Öldüğünde bağlı olduğun kavimin yanında doğmak slota veya gideceğiniz yere bir okadarda uzaklaşmak dahada kötüsü.
4- Benim en çok başıma gelen şey ben Lodos um arz lar sivri adada meteor da mısır çarşısında bankada ve bazı sık kullanılan yerlerde adeta nöbet tutuyor saldırılarından şahsen mause ile kaçamıyorum ölüyorum git baştan lodos muafızlarının yanına bu sebebten dolayı kavim lerden çıkan çok sayıda kişi vardır.

Uzatmadan ;

diğeceğim şuki ; wasd tuşlarını yönlendirme olarak kullanalım, w ileri s geri d sağ s sol klasik işlev.

oyundan ayrılalı yıllar oldu geri döneli haftalar,
bizim zamanımızdan bu yana bayağı şey değişmiş 39 olana kadar insan çatlıyordu şimdi 49 olmak için güle güle kasıyorlar. oyun git gide kolaylaşıyor şunu yapında bizde gülelim

İyi GünLer..
En son Bendini tarafından 26 Eki 2010 18:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hareket Yetersizliği [W,S,A,D]

Mesaj gönderen mitmet »

ilqinç.. ben çok rahat kullanıyorum hiçbişey olmuyor. elin alışsın bu konuya qülersin bile :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

olabilir aslında . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Bendini
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Bendini »

Theanswer3 yazdı:olabilir aslında . . .
Yanlışım varsa düzelt : ))

bu tuşlar devreye girerse oyunda tam dikkat kasılabiliriz, slotmu geliyor önce bi arkamıza dönücez sonra mausla kaçıcaz : ))
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

fare ile tıkla wasd ile döndür bu kadar basit neden kasıyorsunuz ki bu kadar. fareden elimi çekmek istiyorum diyorsanız wasd için deqil de ok tuşları için olabilir belki
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Bendini yazdı:
Theanswer3 yazdı:olabilir aslında . . .
Yanlışım varsa düzelt : ))

bu tuşlar devreye girerse oyunda tam dikkat kasılabiliriz, slotmu geliyor önce bi arkamıza dönücez sonra mausla kaçıcaz : ))

güzel fikir . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Bendini yazdı:Oyunda bildiğiniz üzere yön tuşları ekran ı çevirmeye yarıyor W,A,S,D Tuşlarıda yön tuşlarıyla aynı görevi yapıyor.

oyunda mause ile yeterince hareket edemiyoruz ve çok sekiyor,
1- Slottan kolay kolay kaçılmıyor ve çoğunluk ölüyor
2- Slota bu sebeble yatınca örs ve öldüğüde çıkan para gidiyor.. ! az değil küçümsemeyin !
3- Öldüğünde bağlı olduğun kavimin yanında doğmak slota veya gideceğiniz yere bir okadarda uzaklaşmak dahada kötüsü.
4- Benim en çok başıma gelen şey ben Lodos um arz lar sivri adada meteor da mısır çarşısında bankada ve bazı sık kullanılan yerlerde adeta nöbet tutuyor saldırılarından şahsen mause ile kaçamıyorum ölüyorum git baştan lodos muafızlarının yanına bu sebebten dolayı kavim lerden çıkan çok sayıda kişi vardır.

Uzatmadan ;

diğeceğim şuki ; wasd tuşlarını yönlendirme olarak kullanalım, w ileri s geri d sağ s sol klasik işlev.

oyundan ayrılalı yıllar oldu geri döneli haftalar,
bizim zamanımızdan bu yana bayağı şey değişmiş 39 olana kadar insan çatlıyordu şimdi 49 olmak için güle güle kasıyorlar. oyun git gide kolaylaşıyor şunu yapında bizde gülelim

İyi GünLer..
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Gelmesini istemem elim çok iyi alıştı ki benim gibi çok fazla kişi vardır.Bu sistem güzel.Millet şu anki sistemle kadim hidra yada yeşil hidrayı kaçarak kesiyor.Kimsede şikayetçi değil.Ama ek olarak yön tuşlarıyla bu olabilir.Fakat şuanki WASD tuşları vazgeçilmez diye düşünüyorumç
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SoundR »

mitmet yazdı:ilqinç.. ben çok rahat kullanıyorum hiçbişey olmuyor. elin alışsın bu konuya qülersin bile :D
Aynen çok rahat.. Elin alıştıktan sonra .
Ama dediğin şey W,A,S,D değil de Klavye'deki yön tuşları olabilir. . ;)
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen monsterdarker »

turkoxHAMSTER yazdı:Gelmesini istemem elim çok iyi alıştı ki benim gibi çok fazla kişi vardır.Bu sistem güzel.Millet şu anki sistemle kadim hidra yada yeşil hidrayı kaçarak kesiyor.Kimsede şikayetçi değil.Ama ek olarak yön tuşlarıyla bu olabilir.Fakat şuanki WASD tuşları vazgeçilmez diye düşünüyorumç

Ozaman tek çözüm ayarlardan isteyen yön vermek için isteyen kamera düzeltmek için kullanacak ayarlara bu konulacak ;)

Fikir çok güzel
Resim

Resim

Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön