Oyun hatası neden bizlere maal oluyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Bozkurtxreis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Oyun hatası neden bizlere maal oluyor

Mesaj gönderen Bozkurtxreis »

KARAKTERLERİM KÖMÜRGÖZLÜM ACİLXSERVİS Dün akşam nedenini bilmediğim bir olaydan ötürü çarım menzil dışı görünüyordu arz olan çarım lodos klan tarafından kesilemiyor fakat ben kesebiliyordum düzeleceğini umarak bir süre devam ettim fakat olmadı lodos kaleye geçtiğim sıra savaşçı olan üyeliğimde ejder takılı olduğunu gördüm fotoları mevcut bu nasıl oluyor ikv nin hala düzeltemediği hatalar yüzünden sıkıntı çeken neden bizler oluyoruz hep bu nasıl bi saçmalık böylesine gelişmiş bir oyunda hala hatalar oluşmakta ve fatura kişilere kesilmekte emeğe hiç saygı yokmu bu kadar basitmi ve şikayet sebebi ile bloklandı tamamen benim dışında gelişen sorunda suçum olmadığını düşünüyorum oyun içinde bazı söylentiler var GMlerin çar hırsızlığı yaptığına dair buna inanmak istemiyorum ama blok yiyen çarın bir süre sonra oyunda olduğunu gördüm emin olmak için alışveriş açtım zihin attım oluyor düzeltme yapıldığını ve üyeliğin geri verileceğini düşündüm ama olmadı ve bu akşamda üyeliğim tekrar oyuna girdi ama arkilerde oyun dışı olduğu gözüküyo ne yapılmaya çalışıyor bi açıklama getirmenizi bekliyorum en kısa sürede üyeliğimin tarafıma iade edilmesini rica ediyorum
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Oyun hatası neden bizlere maal oluyor

Mesaj gönderen Nocomment »

Lütfen buraya http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
başvurunuz

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
TEOMANPASA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun hatası neden bizlere maal oluyor

Mesaj gönderen TEOMANPASA »

24.10.2010 Pazar günü saat 23:30 sularında Tasoo07 üye hesabında bulunan Kömürgözlüm isimli karakterim de oyun oynarken değişik etkiler oluşmaya başladı Savaşcı olduğum halde envanterimde bulunan Ecelgetiren item yerinde Ejderasa göründü daha sonra oyun içerisinde bana saldırmak isteyen düşman klandan hiçbir oyuncu tesirli vuruş yapamıyordu Karakterim bir ara Fareadam Terbiyecisi oldu Oyun içinde eminönü bölgesinde arz sancaktan ileri doğru hareket etmeye çalıştıığımda karakterimi Arzuhalcide buldum :) Bu arada heyecandan bir foto alabildim

Dip not : İnternet cafede oynadığım için cafede bulunan pc lerde deep freeze koruması olduğu için fotoyu facebook sitesinden buraya şikayette bulunalacağını öğrendiğimde aktardım Daha fazla birşey demek istemiyorum niyetim belli olmuştur umarım sizlere iyi çalışmalar diliyorum sizlerinde bana iyi oyunlar dilemesini bekliyorum Teşekkür ederim
Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön