Selamlar, bu saatlerde, facebook'da gezinirken, değerlim, paşam (Kikimokoxtwo) nun bir resimine rastladım ve tekrar ikv nin o günlerini nasıl özlediğimi aklıma getirdim.O günler bir daha asla gelmez.. Bunu bilerek bir çok kardeşim, arkadaşım oyunu bıraktı.. (: Belki de defalarca kardeşlerim tarafından koyuldu bu resim, foruma fakat o eski günlerin hatırına, bir kez daha ! (: ;
Bir çok kişi bilir ki; önceden Er Meydanı(EM), kahramanların, KLANLARını korumak pahasına, savaştıgı bölge idi. Sadece klan parası vardı. Şimdi ki gibi hediye devri yoktu ve ek olarak, 2 grup olmak üzere 12 kişilik emler de bulunurdu Neyse, gözlerinizi yormak istemıyorum.. Direk resime geçelim (: ;
O isimler ; Kikimokoxtwo(volkan)/ Gladioxyeska(Recep) / Esref /eceligelen(Burak-..) / Ahixcutting(Yücel) / Avsarbey Bizim grup bu şekildeydi, diğer 6 kişiden ise resimde sanırım 2 kişi çıkmış onlar da ;
Ensonbaşkentlixx(Ahmet)
Şahcihan(Cihan)
Recep şifacı, kalanımız ise savaşçı (max) idik, ve böyle bir skor sağlamıştık.Bu isimler gibi daha nicesi... LODOS ismine adını kazıdı..
Onların hepsine buradan Selam olsun !
Not: Resim 'Kikimokoxtwo' nun albümünden alınmıştır.
eceLinizqeLdi yazdı:Selamlar, bu saatlerde, facebook'da gezinirken, değerlim, paşam (Kikimokoxtwo) nun bir resimine rastladım ve tekrar ikv nin o günlerini nasıl özlediğimi aklıma getirdim.O günler bir daha asla gelmez.. Bunu bilerek bir çok kardeşim, arkadaşım oyunu bıraktı.. (: Belki de defalarca kardeşlerim tarafından koyuldu bu resim, foruma fakat o eski günlerin hatırına, bir kez daha ! (: ;
Bir çok kişi bilir ki; önceden Er Meydanı(EM), kahramanların, KLANLARını korumak pahasına, savaştıgı bölge idi. Sadece klan parası vardı. Şimdi ki gibi hediye devri yoktu ve ek olarak, 2 grup olmak üzere 12 kişilik emler de bulunurdu Neyse, gözlerinizi yormak istemıyorum.. Direk resime geçelim (: ;
O isimler ; Kikimokoxtwo(volkan)/ Gladioxyeska(Recep) / Esref /eceligelen(Burak-..) / Ahixcutting(Yücel) / Avsarbey Bizim grup bu şekildeydi, diğer 6 kişiden ise resimde sanırım 2 kişi çıkmış onlar da ;
Ensonbaşkentlixx(Ahmet)
Şahcihan(Cihan)
Recep şifacı, kalanımız ise savaşçı (max) idik, ve böyle bir skor sağlamıştık.Bu isimler gibi daha nicesi... LODOS ismine adını kazıdı..
Onların hepsine buradan Selam olsun !
Not: Resim 'Kikimokoxtwo' nun albümünden alınmıştır.
Hani biR Söz vaRdıR ;
GeLen gideni aRaRTtıRıR. bizim eski LwL'LeR'i özLememiz gibi aynen...