Migratta 1 Şifacı 1 Tank ve 4 büyücü İle Herkesin Başaramayacağı Bir İlki Gerçekleştirdik.
ve Junonu Kestik
Millet 2 şifa ile kesemezken Biz 1 şifacı İle ( Şifacı Kudret İksiri İçmedi) Kestik.
Ayrıca Hewal'e Kenan zırh ve Büyücümustafa'ya Alternator Zırh düştü.
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...
Saygılarımla...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
sadece sans sifacıyı zindana göndermedigi sürece ve büyücü tank ın elektirik direnci iksirsiz bin olursa ve zırh iksiri içerse cok daha rahat olur yapılamayacak birsey degil (=
loncaya ilişkin hata, öneri, sıkayet gibi iletişimleriniz için lütfen http://www.ikvtayfa.com formumuzdan iletişime geçiniz.(optımusbrayn)
Hernekedar daha önce yapıldığı söylensede sıklıkla denenmeyecek kadar riskli bir durum şifacının zindana gitmesi durumunda işler baya zorlaşır.
Fakat ilgimi çeken bir durum savaşçı ile GB ye girildiğinde sanki zırh düşme oranı artıyor geçtiğimiz günlerde bende bir grup ile girmiştim savaşçı vardı bana düşmesede savaşçıya ve şifacıya zırh düşmüştü.