Serserixserserim seviyeni bil...
- Elano
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Serserixserserim seviyeni bil...
bölgeden arz karizma satılır dediğimde bn alıyım dedin mezarlıtka saatarken 2 . charın 40 . karizmasında oyuna girdiğmde yoktun seni aradm antrepoda bşkasından karizma aldığın söledin sana dedim o zmn gel paranı vereyim tamam dedin nerdesin dedim arz sancakta gittim yoktun bu sefer bnka arkasına gel dedin gelemiceğimi söledim sonra yeraltından mranda kasarken bnden domuza gelmemi istedin hyr dedim yarın hallederiz dedin oke dedim bugün ilk attığında pm şu oldu Sa. paramı ver yoksa forumda rezil ederim elinden geleni ardına koyma paranıda unut bn adam akıllı satarken bşka yerde bşkasından karizma almaya gitmicektin .....
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı
*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Re: Serserixserserim seviyeni bil...
İKV Dünyasında tüm alış - verişler oyuncuların sorumluluğu altındadır. Forum yada yönetim bu durumlarda taraf değildir. Buna istinaden; konunun kişisel olması nedeni ile kilitliyorum. İyi forumlar.
Forum Kuralları
Madee 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Forum Kuralları
Madee 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!