Merhaba
benim bir önerım var
Şimdi 49 lvl kısıler 39 lvl ve aşagısına saldırması engellenmelı(nod koruması da denebılır) bence böylece daha adaletılı bır savas olur
mıllet artık kendınden 15 20 lvl dusuklerıne saldırmaya basladı mıllete gorev yapmaya ızın vermıyorlar maden cektırtmıyorlar artık buna bır son vermek lazım herkezın oyunda dusuk levellerın klana gırmey hakkı yokmu ? en taze bır olay anlatayım Yaşlıxhergele ve veletlerı cetecı magrasında gorev yaparken sureklı saldırıyorlrdı gorev yaptırmıyorlardı bu hergele herkeze saldırıyor 15 20 lvl olsun farketmez adama soruncada adama bıze lodos olma sende dıyor bu daha nereye kadar boyle gidecek ( aynı durum lodoslar ıcınde gecerlı yanlıs anlasılmasın)
buna para verıp uyelık aldıgımız ıkv yonetımının bır bızım onlara destek verdıgımız gıbı onlarında bıze bazı konularda destek olmasını rıca edıyorum
Nereye kadar ?
- Ordinaryus
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Nereye kadar ?
Herkes Bir Gün Mutlaka Lodos Olucak ...

- aken
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: Nereye kadar ?
o zaman klana girmiyceksin
sonucta klansız ve kabadayı modunda olmadıgın zaman kesılmezsın
ben sahsen savasın tam ortasından gecenler harıc dalmıyorum dusuk levellere
ama sen klana gırdıysende kesılmeyı goz onune alacaksın
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Kesınlıkle kardes. Klana girdiysen her taraftan gelecek saldırıya hazır olman gerek nerde olursa olsun ısterse levelın 5 olsun Cunki klana girdiysen savaşa katılıyorsun demektır .
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Arkadaşların söylediğine katılıyorum kesilmek istemeyen klana girmesin.Ayrıca 30 lvl adamların bir çoğu 10 15 can kalınca veya saldıran biri görünce hiç durmuyorlar.Ben düzgün olarak bildiğim oyuncular hariç herkesi keserim kesilmek istemeyen girmesin klana..............
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
aken yazdı:o zaman klana girmiyceksin
Abime Katılıyorum . Kesilmek istemiyorsan Klana girmeyeceksın
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- Ordinaryus
- İskele Babası
tanan o zaman bende yok 10 lvlmıs 15 lvlmıs umrumda olmas onume gelenı gucum yeter herkez keserım
sonra yok gorevım var goreve gııyorum falan fılan dıye demogojı yapmayın kolay gelsın ıyı oyunlar
sonra yok gorevım var goreve gııyorum falan fılan dıye demogojı yapmayın kolay gelsın ıyı oyunlar

O HERQELE ÇOK OLSU ARTIK BİZİM BRONZ GÖREVİNDEDE RAHAT VERMEDİ AMA CEZASINI ÇOK KÖTÜ ÖDÜYECEK
HERKESE İYİ OYUNLAR
HERKESE İYİ OYUNLAR
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...!
HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!
BU ADAM YALANCIMI_?

HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!

Hergeleler hırsız bırakın uğraşmayın sonra azıyor bunlar biz böyle yaptıkça
Tek klan değil kesilseler bile bölgeden hırsızmışız
Tek klan değil kesilseler bile bölgeden hırsızmışız
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
bence cok mantıklı ve oyun ıcerisinde birbirine saldırmanın kldırılmaı gerekır bu oyunda su anda en onemlı seylerden birisidir savasmak isteynler bell bir arenada savasacaklar ve belli bazı kuralları olacaktır hanı zırt pırt kacamamak gibi..Ordinaryus yazdı:Merhaba
benim bir önerım var
Şimdi 49 lvl kısıler 39 lvl ve aşagısına saldırması engellenmelı(nod koruması da denebılır) bence böylece daha adaletılı bır savas olur
mıllet artık kendınden 15 20 lvl dusuklerıne saldırmaya basladı mıllete gorev yapmaya ızın vermıyorlar maden cektırtmıyorlar artık buna bır son vermek lazım herkezın oyunda dusuk levellerın klana gırmey hakkı yokmu ? en taze bır olay anlatayım Yaşlıxhergele ve veletlerı cetecı magrasında gorev yaparken sureklı saldırıyorlrdı gorev yaptırmıyorlardı bu hergele herkeze saldırıyor 15 20 lvl olsun farketmez adama soruncada adama bıze lodos olma sende dıyor bu daha nereye kadar boyle gidecek ( aynı durum lodoslar ıcınde gecerlı yanlıs anlasılmasın)
buna para verıp uyelık aldıgımız ıkv yonetımının bır bızım onlara destek verdıgımız gıbı onlarında bıze bazı konularda destek olmasını rıca edıyorum
SerdarUSTA
- Ordinaryus
- İskele Babası
arzların cogu zamanında gorevlerını yapmak ıcın lodos olmustur ben hıc lodos olmadım dıyen kısıler pek tanımam yanı arzlar yuzde 99 u 49 level 49 olana kadr pek arz olmazlar azınlık oldukları ıcın
Lodosl klanında ıken arkadaslarımzdan yardım ıstıyoruz gorev yapma konusunda mecbur olarak lodos oluyoruz (yardım edecek kısı lodos oldugu ıcın) lodos olunca komutana cöken arzlar rahat vermıyor magraya gıdıyorsun devana vb gorevler ıcın 3 4 tane 35 40lvl arası toplanıorsun arzlar grup olark gelıyorlar saldryorlar sırf kılllık olsun dıye amacları lodos arz klan savası değil oyundan sogutmak
savaslar bence 45 lvl ve uzerı olması lazım nasıl er meydanına 45 lvl ıstıyor savaslarda 45 lvl olması lazım bu sayede daha verımlı bır oyun olur
klana gırme ozaman dıyen arkadaslar dusuk lvl ıken saldırdıgımızda ezme ezo kp açı vb yazılar yazmıyormusunuz (herkez uzerıne alınmasın) sonucta hepımız bu yollardan gectık bırbırımıze karsı saygılı olalım
Lodosl klanında ıken arkadaslarımzdan yardım ıstıyoruz gorev yapma konusunda mecbur olarak lodos oluyoruz (yardım edecek kısı lodos oldugu ıcın) lodos olunca komutana cöken arzlar rahat vermıyor magraya gıdıyorsun devana vb gorevler ıcın 3 4 tane 35 40lvl arası toplanıorsun arzlar grup olark gelıyorlar saldryorlar sırf kılllık olsun dıye amacları lodos arz klan savası değil oyundan sogutmak
savaslar bence 45 lvl ve uzerı olması lazım nasıl er meydanına 45 lvl ıstıyor savaslarda 45 lvl olması lazım bu sayede daha verımlı bır oyun olur
klana gırme ozaman dıyen arkadaslar dusuk lvl ıken saldırdıgımızda ezme ezo kp açı vb yazılar yazmıyormusunuz (herkez uzerıne alınmasın) sonucta hepımız bu yollardan gectık bırbırımıze karsı saygılı olalım