RednıHd Siz dEgıL sEbneM cEvap verSın ;)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
AHMETXUNRULYX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

RednıHd Siz dEgıL sEbneM cEvap verSın ;)

Mesaj gönderen AHMETXUNRULYX »

sEbnem Gm oLduktan sonra neden oyunda dEgıL dıe DüşünenleR Bugün oyundakı Sebneım oyundakı asıl carını ÖgRenmıss oLdum. Tınneyen *e Küfür EDıldıkten hemen sonra Sebnem Gm carına gıırp heRkese 3 gun Sus cEZası VeRdı.. . ( Bide DiYorlaRkı Gm lık YETkılerı SAhsı Amaclar İçin KuLanıLmaz ) Tinneyen *e gİrince SAhsıyetınımı KaybeTtı Yoksa yeTkıLerını SAhsınamı KuLanıyor bunun ACıKLAMASINI YAPSIn...!

Not ; bugun Tinneyen *e küfür eDıLmesının tEk amacı ŞüHhelerimizin GERcek oLup oLamadıgını KanıtLamakTı. Bİr keRe BıLe SıgınaktA mıgRata görmeDıgımız Bir cArın han Gı YoLlarla Zırh = tAkıLar veya sAhaser edındıgını MeRak eTmsıtık...

Eeee Gm oLunca yan carı DiYer caRlaRıda SahaSErsız kAlırSa Gm lıgıne ayıp nede oLSa ;)

MaqaraxunruLy...! Batuhankusay.. AhmedxunruLy

UnruLy oLarak BAsLadım unRuLy oLaRakTa BiteCEGım ...!
Kullanıcı avatarı
AncyraTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: RednıHd Siz dEgıL sEbneM cEvap verSın ;)

Mesaj gönderen AncyraTR »

AHMETXUNRULYX yazdı:sEbnem Gm oLduktan sonra neden oyunda dEgıL dıe DüşünenleR Bugün oyundakı Sebneım oyundakı asıl carını ÖgRenmıss oLdum. Tınneyen *e Küfür EDıldıkten hemen sonra Sebnem Gm carına gıırp heRkese 3 gun Sus cEZası VeRdı.. . ( Bide DiYorlaRkı Gm lık YETkılerı SAhsı Amaclar İçin KuLanıLmaz ) Tinneyen *e gİrince SAhsıyetınımı KaybeTtı Yoksa yeTkıLerını SAhsınamı KuLanıyor bunun ACıKLAMASINI YAPSIn...!

Not ; bugun Tinneyen *e küfür eDıLmesının tEk amacı ŞüHhelerimizin GERcek oLup oLamadıgını KanıtLamakTı. Bİr keRe BıLe SıgınaktA mıgRata görmeDıgımız Bir cArın han Gı YoLlarla Zırh = tAkıLar veya sAhaser edındıgını MeRak eTmsıtık...

Eeee Gm oLunca yan carı DiYer caRlaRıda SahaSErsız kAlırSa Gm lıgıne ayıp nede oLSa ;)

MaqaraxunruLy...! Batuhankusay.. AhmedxunruLy

UnruLy oLarak BAsLadım unRuLy oLaRakTa BiteCEGım ...!
Unruley her neyse yobaz bilirdim ama sizde bazı şeyleri düşünebiliyormuşsunuz...

İlk Önce GM nin ne Anlama Geldiğini Öğren Ondan Sonra Tekrar Yaz.
Aynı Şekilde Sen GM Olsan Kim Bilir Ne Yapardın.
Küfürü Zaten Etmişsiniz O Bir GM kimseye hesap vermesi gerekmez.
Kendin Küfür Ettim Diyorsun ee Ceza . . .
Gayet Tebrik Ediyorum Şepleem'i Anında Cezanızı Vermiş.
Cezadan'da Ötesi Gerekli Size Ana Bacı Küfür Edin Sonra Foruma aaa Böyle Oldu Diye Konu Açın.
Unrley mi neyse Öyle Başladın Öylede Devem Et
SEN SEN OL BİZ OLMA
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!

________________________AncyraxforEVER____________________

AncyraTR

Ankara-TÜRKİYE
Kullanıcı avatarı
Sercan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sercan »

Bir Çok karakter var Kasılırken görmedigimiz ve bölgelere girerken filan full iksir ve üstü iyi olan. Gmlerin oyunda olması iyi birşey ama her önüne gelenide Gm yapmak tek İkv de gördüm ben :? ve böyle Birçok şey
Resim

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Yönetim tarafından konulara verilen yanıtlar kişisellik içermemektedir. RedNight yada Erdoğan bunun bir farkı yok. İKV Destek Takımı ile ilgili tüm şikayetlerinizi ve iddialarınızı yine İkvdestek formundan paylaşmalısınız.

Benzeri konular hoş karşılanmayacaktır.

Dikkatinize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön