Lonca-ı Maksat bir loncadan çok yardım yuvası olacaktır.
Dürüst olacak,
+18 Olacak,
*Oyundaki Karekteri ile alım olacak*
Başvuru Sayfası Burasıdır !
Lonca-ı Maksat Çalışmaları Başladı *
Lonca-ı Maksat Çalışmaları Başladı *
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Re: Lonca-ı Maksat Çalışmaları Başladı *
Herkeze Açık bir Lonca ,
Oyun Hırsı değilde ,
yardımlaşmadan ibaret .. !!
son yıllarda item para ve lvl düşük olanlar bir hiçe sayılıyor bu durum bu loncada kalkıyor.
Oyun Hırsı değilde ,
yardımlaşmadan ibaret .. !!
son yıllarda item para ve lvl düşük olanlar bir hiçe sayılıyor bu durum bu loncada kalkıyor.
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Birisi yaptı ya böyle çalışma hemen sizde çakma halini piyasaya sürün ...
Unutmayın bu piyasada sadece ucuz kişiler çakma kullanır ...
Bu da bi abi tavsiyesi
Unutmayın bu piyasada sadece ucuz kişiler çakma kullanır ...
Bu da bi abi tavsiyesi
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Bak arkadaş yukarda okuduğun gücüne güç katıp zirve amacı taşımıyor.
alttan gelenlere yardım amaçlı tasarlanmış bir lonca sistemi, git tek başına bir solucan iflis vb. bişiler kes. birlikten kuvvet doğar bugün yanona 40 41 42 . seviye bir oyuncu gelse almassın yanına , biz onlara yardım ve destek vererek güçlenmelerini sağlamak için burdayız basamağın sonuna gelip kapıdan tek girmiyeceğiz alttakilerinde elinden tutacağız.Bizler DORLEO arkadaş grubu olarak Loncanın içinde bulunmaktan mutlu ve Onurluyuz.
alttan gelenlere yardım amaçlı tasarlanmış bir lonca sistemi, git tek başına bir solucan iflis vb. bişiler kes. birlikten kuvvet doğar bugün yanona 40 41 42 . seviye bir oyuncu gelse almassın yanına , biz onlara yardım ve destek vererek güçlenmelerini sağlamak için burdayız basamağın sonuna gelip kapıdan tek girmiyeceğiz alttakilerinde elinden tutacağız.Bizler DORLEO arkadaş grubu olarak Loncanın içinde bulunmaktan mutlu ve Onurluyuz.
Kskxmage yazdı:Lonca-ı Maksat bir loncadan çok yardım yuvası olacaktır.
Dürüst olacak,
+18 Olacak,
*Oyundaki Karekteri ile alım olacak*
Başvuru Sayfası Burasıdır !
SATLIK ADAMLARIN LONCALARINA GİRECEK ADAMDA SATLIK OLMALIDIR DEĞİLMİ GÖRKEM DEĞİLMİ KADİR ...

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Şunu anlayamadım
Amaç yardım etmekse bunun için Lonca'ya gerek yok o dedigin insanın içinde olacak.
Amaç lonca kurmak ise hayırlı olsun...
Lonca Özerk
Şerruh
Amaç yardım etmekse bunun için Lonca'ya gerek yok o dedigin insanın içinde olacak.
Amaç lonca kurmak ise hayırlı olsun...
Lonca Özerk
Şerruh
Tşk..Şerruh amaç yardım etmek , fakat bunu kitabına uydurmak lazım olay bundan ibaret
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
birileri bir şey yapıyor saygı duyacağınza köstek oluyorsunuz
başarılar loncanıza
Yigitbüyücü . . . :)
başarılar loncanıza
Yigitbüyücü . . . :)
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Bence çok doğru bir fikir gerçekten tebrik ettim.. :)Kskxmage yazdı:Tşk..Şerruh amaç yardım etmek , fakat bunu kitabına uydurmak lazım olay bundan ibaret

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN