Tüm kardeşlerime Mutlu oyunlar dilerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Tüm kardeşlerime Mutlu oyunlar dilerim

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Selamlar ,
- Şu oyunda neler geldi başıma neler ah bi bilseniz Çarımmı çalındı kaç defa , ban mı yemedim , kardeşim dediklerimden sille mi yemedim ,Neler neler ... Ama bu oyun bana hayatın iç yüzünü anlatıyor . Oyundaki arkadaşlıklar hoş , güzel . Emek hırsızlarıda var Doğrudur . Allah onları ıslah etsin . Bir oyun için ahiret azabı cehennem onlar için az .. Hakkım haram olsun ne diyeyim Xsweetxintikammm olarak bilidğim ahmet kardeşim . Yazık çok yazık . Hadi mutlu ol çarlarımla sevin , Hava at RECEP ABİMİN ÇARINI ALDIM HAHA ARTIK Benim " ... Çocukların sevinmesi suç değildir . Ancak bu mesajımı mutlaka oku .
" Senin zamanından bende geçtim , Birinin çarını ve itemlerini çaldım nasıl bir duygu hissettiğimi anlatıyım .
Benim çarlarımı çaldılar , içimde intikam ateşi hırsızlık yapmak isteği oluştu . Ve birinin çarını çaldım . Çok mutlu oldum zengin oldum ancak içim el vermedi . Nasıl bi oyun için günaha girmek emeklere saygısızlık yapmak . Çarı ve itemleri geri verdiğimde o kişinin sevinci içime cız etti o andan iti baren kimsenin çarını ellemedim hakkına geçmedim . Haklının yanında haksızın karşısında oldum . Bu hırsız oyun ile başlar , yakında gerçekten hırsızlık yaparsın . Annenin cüzdanından para çalmakla başlarsın büyük işlere atılırsın . Metin 2 oynayan musa gibi öldürülür atılırsın bir köşeye .
Beni oyunda yasaklı listesine eklemek birşey değildir . Kurtulamassın . Oyundan çıkmak çözüm değildir . Şu an içinde çok muthiş bir sevinç var . " Muhahah" dediğini duyabiliyorum . Birazcık vicdanın varsa çarı verirsin . Ama vermen artık umrumda değil . Al güle güle kullan , ancak bil haram mal mal değildir . Madem 8 . sınfa gidiyorsun . O kadar sana msn den oyundayken verdiğim öğütleri birazcık anladıysan yeter . Onlarıda geçtik din kültürü dersinde bare görmüssündür . Haram mal insanın en büyük düşmanıdır , hiç yapmadıklarını yaptırır " . Hadi hoşçakalın .

Allaha emanet olun , Oyunu 6-7 kez bırakmaya çalıştım 1-2 kez bıraktım tekrar geldim . Elimde çarım param itemim vardı . Ama artık oda yok bitti , gitti . Her işte bir hayır vardır ..

Öncelikle Loncama , Sobee ekibine , İstanbul kıyamet vakti kuklacıya , kardeşlerime kucak dolusu sevgiler ...
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
mcronaldo94
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Tüm kardeşlerime Mutlu oyunlar dilerim

Mesaj gönderen mcronaldo94 »

ULAN HANGI SEREFSİZ BU KARDESIMIZI EMEGINE GOZ DIKTI ISE ALLAHIM ONA OLE BI DERT WERSINKI KABIR AZABINDAN BETER OLSUN HALI ADİ SEREFSİZLERHİÇİ ONUR VICDAN NAMUS SEREF YOK SENDE AŞŞALIK HEERİF MILLETIN EMEGINE GOZ NURUNA GOZ AIORSUN O GOZUN CIKSIN INSANLLAH İKVXKRTİKCİSİ GECMIS OLSUN KARDESIM SANA DA OYUNA BELKI DONERSIN DICEM AMA BOLE SEREFSIZ SOYSUZ KISILER WRKEN BIRAZ ZOR GIBI GOZUKUOR GECMIS OLSUN :( :(

Firstlady-KUKLACI
FirstLady

Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Merhaba oncelıkle hesabını çalan kışı 8. sınıf yanı 14 yaşına yakın 13 sayılır ergenlık çagları.Charını gerı almak ıstıyorsan mynette fax çek dılekçe ıle eger nasıl yapıcam dersen aşşagıya sor detaylı şekılde anlatayım olmazsa msn den cozelım bu ışı kımsenın charının veya ıtemının,parasının çalınmasına dayanamam lutfen charını almak ısıtıyorsan altta yaz nasıl olucak bu ış de anlatıcam.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

dinliyorum
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

oncelıkle arkdaşım 0 212 365 93 75 fax numarası mynet elıne kagıdı alıyorsun elını yuzunu guzelce yıkıyorsun ve yazına baslıyorsun.

ornek dılekçe:

Merhaba sıstemınızde aldatmaz2010 kullanıcı adı ıle kayıtlıyım 05.01.2010 tarıhınde hesabım çalınmıştır.Yenı şıfremı talep edıyorum ımzam numaram aşşagıdadır

telefon:
05387390486 ımzam: KIMLIK FOTOKOPISI
...... ..........

AYNI GUN IÇERISINDE veya 1 gun sonra telefon gelıyor ısmınızı soruyorlar ıyı gunler .... bey/hanım ıle mı goruşuyorum.Evet buyrun.Yenı şıfrenız ....... ıyı gunler

Not:C.tesi ve pazar günleri sana ulaşamıcaklar mynetın mesaı saatlerı dışı lutfen hafta ıcı perşembe gunu gonder en geç cuma gonderırsen rısklı pazartesı alabılırsın ve çok geç olabılır lutfen dedıklerımı yap emegını kımseye bırakma.KOLAY GELSIN

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kardeşim çok teşekkür ederim . Verdiğin bilgi için , işime yarar gibi gözüküyor . Ancak birde fax çekmek için ne gerektiğini nasıl çekildiğinide yazarsan sevinirim .
İkvxkritikçisi
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Aradan çok geçti ama nyse snnde =)
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

lodossovalyesi yazdı:Kardeşim çok teşekkür ederim . Verdiğin bilgi için , işime yarar gibi gözüküyor . Ancak birde fax çekmek için ne gerektiğini nasıl çekildiğinide yazarsan sevinirim .

Kısaca şöle diyeyim bir kırtasiyeye giderek bu işi kolayca halledebilirsin ;)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Merhaba öncelikle tekrar anlatıyım daha düzgün şımdı mynetın fax numarasını verdım kırtasıye bulup ışını kolayca halledebılırsın.Öncelikle evde dilekçeyi yaz.Örnek dılekçeyı daha güzel bır şekılde anlatıyım.

Merhaba,sistemınizde aldatmaz2010 kullanıcı adı ıle kayıtlıyım 05.01.2010 tarihinde hesabım çalınmıştır.Kımlıkj fotokopim telefon numaram ve imzam aşşagıdadır.

kımlık fotokopısı telefon numarası ımza bugunun tarıhı

verdıgın telefon numarasından sana en kısa surede ullaşıyorlar yapman gereken tek şey bu basıt dılekceyı yazıp yollaman bende bu şekılde gerı aldım.Umarım geri alırsın lutfen en geç yarına kadar bu dılekçeyı hazırla ve gereklı yere gonder hesap şıfre ve kullanıcı adını kımseye verme oyun,forum ve mynet e-maıler dışında hıç bır yere uye adı şıfrenı gırme hesabını gerı alman dılegı ıle...

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

aldatmaz2012 yazdı:Merhaba öncelikle tekrar anlatıyım daha düzgün şımdı mynetın fax numarasını verdım kırtasıye bulup ışını kolayca halledebılırsın.Öncelikle evde dilekçeyi yaz.Örnek dılekçeyı daha güzel bır şekılde anlatıyım.

Merhaba,sistemınizde aldatmaz2010 kullanıcı adı ıle kayıtlıyım 05.01.2010 tarihinde hesabım çalınmıştır.Kımlıkj fotokopim telefon numaram ve imzam aşşagıdadır.

kımlık fotokopısı telefon numarası ımza bugunun tarıhı

verdıgın telefon numarasından sana en kısa surede ullaşıyorlar yapman gereken tek şey bu basıt dılekceyı yazıp yollaman bende bu şekılde gerı aldım.Umarım geri alırsın lutfen en geç yarına kadar bu dılekçeyı hazırla ve gereklı yere gonder hesap şıfre ve kullanıcı adını kımseye verme oyun,forum ve mynet e-maıler dışında hıç bır yere uye adı şıfrenı gırme hesabını gerı alman dılegı ıle...
abi benimde çarım çalındı nasıl yaparız yardım et kullanızı adım gsli_yusuf1905 nasıl alcaz abi meranda çaldılar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön