kac sene gırmesek char sılınır...
kac sene gırmesek char sılınır...
mesela 25 sene gırmesem charım sılınırmı hadı tartısın ıkv/kuklacı/meteor/arz kale/handanın yanındakıler
:D:D
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- Dismotixfireman
- Sahaf Yardımcısı
Re: kac sene gırmesek char sılınır...
Bende silinmez diye biliyorum.
Her Şey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- secret
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşımın en son nisan ayında kullandığı bir çarı vardı oyunu bıraktı geçen gün girdim silinmemişti :twisted:

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
20 Seviye Altı Karakterler 90 gün Boyunca Bir Defa Dahi Girilmez İse Sunucu Veri Tabanından Silinir. 20 Seviye Üzeri Karakterler Oyun Veri TAbanından Silinmez.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
TaLa yazdı:20 Seviye Altı Karakterler 90 gün Boyunca Bir Defa Dahi Girilmez İse Sunucu Veri Tabanından Silinir. 20 Seviye Üzeri Karakterler Oyun Veri TAbanından Silinmez.
CılgınBıberon un 7 tane beta çarı var 17 lwl hepsı nerdeyse nıye sılınmedı :lol:
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Lonca ÇINAR
Merhabalar,
Konu ve içeriğini okurken birden karakter adımı gördüm
Ne alakası var
Öncelikle benim karakterlerim Beta isim diye tabir ettiğiniz karakterler ama 7 tane değil :idea: 4 tane sadece :arrow:
Sonrasında hepsi 17 seviye :? derken neyi kastetmiş arkadaş anlamadım ama bir tanesi 15 seviye diğerleri zor da olsa 49 yaptık çok şükür
Kafanızı karıştırmasın hepsinin ismi aynıdır CilginBiberoN-ÇılgınBiberoN-ÇilgınBiberoN- :evil:
Gülmek bir yana konu hakkında açıklık getirecek olursak; İKV oyuna giriş hesabınız ne olursa olsun hesaplarınızdaki karakterlerinizin seviyesi farketmeksizin veri tabanından silinmesi söz konusu değildir. Yalnız şunu hatırlatmak isterim Mynet hesabı kullanan arkadaşlar mail hesaplarını ayda bir de olsa mail göndermek yada almak kaydı ile mail hesaplarını aktif tutmaları yararlarına olur. Zira mail olarak ta kullanmak gerekebilir yeri geldiğinde
İyi forumlar herkese, iyi eğlenceler.
İKV'nin En Çılgın BiberoN'u
Ne alakası var
Öncelikle benim karakterlerim Beta isim diye tabir ettiğiniz karakterler ama 7 tane değil :idea: 4 tane sadece :arrow:
Sonrasında hepsi 17 seviye :? derken neyi kastetmiş arkadaş anlamadım ama bir tanesi 15 seviye diğerleri zor da olsa 49 yaptık çok şükür
Gülmek bir yana konu hakkında açıklık getirecek olursak; İKV oyuna giriş hesabınız ne olursa olsun hesaplarınızdaki karakterlerinizin seviyesi farketmeksizin veri tabanından silinmesi söz konusu değildir. Yalnız şunu hatırlatmak isterim Mynet hesabı kullanan arkadaşlar mail hesaplarını ayda bir de olsa mail göndermek yada almak kaydı ile mail hesaplarını aktif tutmaları yararlarına olur. Zira mail olarak ta kullanmak gerekebilir yeri geldiğinde
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
yanlıs anlama ben aşşalama anlamında demedım çok hosuma gıttı 15 lwl beta çarı gormek 1 kaç kere gormusdumCilginBiberoN yazdı:Merhabalar,
Ne alakası var![]()
Sonrasında hepsi 17 seviye :? derken neyi kastetmiş arkadaş anlamadım ama bir tanesi 15 seviye diğerleri zor da olsa 49 yaptık çok şükürKafanızı karıştırmasın hepsinin ismi aynıdır CilginBiberoN-ÇılgınBiberoN-ÇilgınBiberoN- :evil:
Gülmek bir yana konu hakkında açıklık getirecek olursak; İKV oyuna giriş hesabınız ne olursa olsun hesaplarınızdaki karakterlerinizin seviyesi farketmeksizin veri tabanından silinmesi söz konusu değildir. Yalnız şunu hatırlatmak isterim Mynet hesabı kullanan arkadaşlar mail hesaplarını ayda bir de olsa mail göndermek yada almak kaydı ile mail hesaplarını aktif tutmaları yararlarına olur. Zira mail olarak ta kullanmak gerekebilir yeri geldiğinde![]()
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606