Arkadaslar,
Hic uzatmaya gerek yok direk buradan İKV oyunu yönetici ve yetkili kişilerine sesleniyorum Sığınak Migrat ne için yapıldı daha güçlü eşyalar daha fazla eğlence fakat bunu kısıtlı bir şekilde yaşayacağımızdan bahsedilmedi. Neden bahsettiğim anlaşılmıştır heralde. Ben size kişisel fikrimi ve oyundaki genel düşünceyi söylemek istiyorum örneğin;[Işık Hanım Gece Zırhı] bilmem ne bunları kullanıcı elbette görecek ama diğer kullanıcılar içinde önemli bir yere sahip ve herkes bunu elde edemiyor. Uzun lafın kısası bir kişiye düşen bir daha düşmesin başkasına düşsün diye gerizekalıca bir fikri asla kabul etmiyorum bu şaheserlerin alışverişe açılmasını teklif ediyorum ve öneriyorum.
Destek veren arkadaslar yorumlarınızla ve destek bölümüne mesajlarınızla yardımcı olun oyun daha anlamlı bir hale gelsin..
Konu dile getirildi ama..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Konu dile getirildi ama..
junonun suratını qörmemiş, miqrata nereden qirilir bilmiyor, ama 24 saat maden başında olan adam zırhı alacak ha?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
bakın o zırhı alış verişe koyma şöyle ola bilir mesela sen 20 kere junon kestin madalya verdi o madalyalarla zırhı satın alcaksın madalyanın ismi ise Junonun Onuru Madalya atıyorum sen madalyaları koydun alış verişe adamda zırhı koydu böyle bişi ola bilir. sen madalyaları koymadan o zırhı koyamaz ama öyle hırsızlar aktarır zırhı
ayrıca buna katılıyorum.mitmet yazdı:junonun suratını görmemiş, migrata nereden girilir bilmiyor, ama 24 saat maden başında olan adam zırhı alacak ha?
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Konu açmadan önce lütfen forum içerisindeki arama bölümünü kullanarak konunun daha önce açılıp açılmadığını kontrol ediniz.
TWTY
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları