Belkide veda = Volkanuri
Belkide veda = Volkanuri
Çarlarım çalınmıştı. Ben başka bir yerden şifreyi değiştirdim ama girdiğimde bu seferde çarlar silinmiş
Gülsemmi ağlasammı anlamadım. Adamlar şifre değiştirme gereği duymadan şifremi nasıl öğrenebiliyor şaşıp kalıyorum. İKV'nin çivisi çıktı iyice. Oyunu bırakıp bırakmama konusunda kararsızım. Çünkü yeniden başlarsam sebebsiz yere yeni açıcağım çarlarda soyulabilir.Zaten oyunu bırakıp bırakmamam kimsenin umrunda olmaz diye düşünüyorum. Ben iyice düşündüm ve karar verdim Bilişim Suçlarına başvurup çarlarımın ve hesabımın başına ne geldiğini araştırmaya karar verdim. Çarlarımı çalan/çalanları bulduğumda en azından içim rahatlıyacak. Sevdiğim herkeze selamlar ve başarılar hekez kendine iyi baksın lütfen hakkınızı helal edin iyi-kötü günlerimiz oldu belki tekrar görüşürüz...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Dismotixfireman
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Belkide veda = Volkanuri
Kardeşim çok üzüldüm bende neden oyuna girmiyor acaba diye düşünüyordum gel boşver aç sen yeni karakter kasarız dizeriz bişey olmas.Bırakma oyunu ama kararını engellemek istemem.
Her Şey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
voLkanım adam gıbı adamsın her zaman loncanın yanında oLdun loncanı satmadın allaha emanet oL bı ısten varsa elımden gelenı yapmaya calısırım. ama bıLdın gıbı benım carlarda soyuLmustu

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Knk çok üzüLdm bu kararına waLLa Benimde çarım soyuLdu ama ben yıLmadım knk senden de bunu bekLiyorum ne oLursa oLsn qeri dönmeni istiyorum bizim çarımız silindikçe soyuldukça yıLmıcaz tekrar açacaz tekrar kazacaz önemLi oLan kardeşLiqimiz eLimden qeLeni yapmaya hazırım sana..Ama yinede yok dersen kararına sayqı duyarım knk Hakkım varsa üzerinde HeLaLi hoş oLsun aLLaha Emanet oL kardeşim..Arada Sırada qir oyuna özLetme kendini.Çarımı biLiyosun zaten

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Geçmiş olsun Volan