ilk karakterim savaşçıydı ama 2 hafta kadar sonra sıkılarak büyücü karakterle devam ettim oyuna
herneyse oyuna cok onem verdik değer verdik ne yaptık lisede okuldan kaçtık gittik cafeye oyun oynadık okuldan cıkma saati eve geçtik evde oyun oynamaya devam ettik sonuçta ne oldu büyüdüm ve hayatın getirdiği zorlukları bir bir çekmeye başladım aile baskısı oku ne yapalım bizde okuyacaz artık dersaneye yazıldım okuyorum arkadaslar.Böyle bir konu açmayıda kendime görev bildim
aynı benım durumumda olan cok arkadas var sabah saat 8 de pc yi açıp akşam 12 de kapatanlar var,var arkadaşlar yalan değil tavsiyem biraz normal hayata geri dönün eğer oyundan başka arkadaşınız varsa cıkın gezin bişeyler için kafayı dağıtın yeter bu kadar nasihat
ara ara foruma girmeye varsa bir kaç büyücü sorusu cevaplamaya çalışacağım:)
Daimi İkv Destekçisi Kont...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
Doğru olanı yapmışsın.Bir oyun yüzünden gerçek hayatını boşlayan insanlar maalesef ki çok fazla :? Umarım güzel bir üniversite kazanıp , başarılı bir şekilde bitirirsin.İyi çalışmalar
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen.. Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
en doğrusunu yapmışsın, eğitim her şeyden önce gelir.Lys de başarılar
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Anlayamadıgım tek nokta var bazı insanlar o kadar KÖR ki gerçekten bagımlı oluyor...bu gerçekten cok üzücü sanki yapışık ikiz gibi oyunsuz yaşayamayanlar var herkes eğlendikleri şeye bağlanmak ister ama bu kadarı fazla inş ALLAH insanlar islah eder dogru yolu bulurlar...
Yanlış anlamayın oyun oynamayın demiyorum isterseniz 24 saat oynayın ama BAĞIMLI olmayan bağımlı olmak tamamen farklı bi kavram oyunu fazla oynamakla bir ilgisi yok günde 1 saat oynayanda 10 saat oynayanda bagımlı olabilir...