58 00 anlayanlar ıcerı.. acıl

Diğer kategorilerde bulunmayan ve özel olduğuna inandığınız İKV ile ilgili çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

58 00 anlayanlar ıcerı.. acıl

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Beyler BEn telefonu yenı aldım pcden 2 muzık atayımdedım attım anıden telefonda Boyle Bır hata mesajı geldı bılgısı olan bı yardmcı olsun Dısh hatası_ yazma tamamlanamıyor tekrar deneyım yoksa verıler kaybolcak dıye bır hata verıyor pcden bıcımlendırmeye calıstım bıcımlenmıyorr acıl yardım .....
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: 58 00 anlayanlar ıcerı.. acıl

Mesaj gönderen Rapid »

hafıza kartından mı bahsediyorsun? biçimlendirmeye çalıştığın halde hala açılmıyosa, bilgisayarda bile biçimlendirdiğin halde bilgisayardanda açılmıyorsa hafıza kartın yanmış demektir. her telefon ilk kullanıldığı zamanlarda bir hafıza kartı yakar. bende n73'mü aldığım zaman 2 gb hafıza kartı yakmıştım.

hafıza kartının yanmasının en büyük 2 nedeninden biri "kalitesiz card reader kullanmak" ve "hafıza kartını sık sık çıkarıp takmak". bu iki maddeden kaçın.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Rapid yazdı:hafıza kartından mı bahsediyorsun? biçimlendirmeye çalıştığın halde hala açılmıyosa, bilgisayarda bile biçimlendirdiğin halde bilgisayardanda açılmıyorsa hafıza kartın yanmış demektir. her telefon ilk kullanıldığı zamanlarda bir hafıza kartı yakar. bende n73'mü aldığım zaman 2 gb hafıza kartı yakmıştım.

hafıza kartının yanmasının en büyük 2 nedeninden biri "kalitesiz card reader kullanmak" ve "hafıza kartını sık sık çıkarıp takmak". bu iki maddeden kaçın.
Eyw bırader Cok saolasın....
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Rapid yazdı:hafıza kartından mı bahsediyorsun? biçimlendirmeye çalıştığın halde hala açılmıyosa, bilgisayarda bile biçimlendirdiğin halde bilgisayardanda açılmıyorsa hafıza kartın yanmış demektir. her telefon ilk kullanıldığı zamanlarda bir hafıza kartı yakar. bende n73'mü aldığım zaman 2 gb hafıza kartı yakmıştım.

samsung star wifi de 3 tane yandı :D
auril & DoubleLift

“Diğer” sayfasına dön