58 00 anlayanlar ıcerı.. acıl
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
58 00 anlayanlar ıcerı.. acıl
Beyler BEn telefonu yenı aldım pcden 2 muzık atayımdedım attım anıden telefonda Boyle Bır hata mesajı geldı bılgısı olan bı yardmcı olsun Dısh hatası_ yazma tamamlanamıyor tekrar deneyım yoksa verıler kaybolcak dıye bır hata verıyor pcden bıcımlendırmeye calıstım bıcımlenmıyorr acıl yardım .....
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 58 00 anlayanlar ıcerı.. acıl
hafıza kartından mı bahsediyorsun? biçimlendirmeye çalıştığın halde hala açılmıyosa, bilgisayarda bile biçimlendirdiğin halde bilgisayardanda açılmıyorsa hafıza kartın yanmış demektir. her telefon ilk kullanıldığı zamanlarda bir hafıza kartı yakar. bende n73'mü aldığım zaman 2 gb hafıza kartı yakmıştım.
hafıza kartının yanmasının en büyük 2 nedeninden biri "kalitesiz card reader kullanmak" ve "hafıza kartını sık sık çıkarıp takmak". bu iki maddeden kaçın.
hafıza kartının yanmasının en büyük 2 nedeninden biri "kalitesiz card reader kullanmak" ve "hafıza kartını sık sık çıkarıp takmak". bu iki maddeden kaçın.

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Eyw bırader Cok saolasın....Rapid yazdı:hafıza kartından mı bahsediyorsun? biçimlendirmeye çalıştığın halde hala açılmıyosa, bilgisayarda bile biçimlendirdiğin halde bilgisayardanda açılmıyorsa hafıza kartın yanmış demektir. her telefon ilk kullanıldığı zamanlarda bir hafıza kartı yakar. bende n73'mü aldığım zaman 2 gb hafıza kartı yakmıştım.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
samsung star wifi de 3 tane yandıRapid yazdı:hafıza kartından mı bahsediyorsun? biçimlendirmeye çalıştığın halde hala açılmıyosa, bilgisayarda bile biçimlendirdiğin halde bilgisayardanda açılmıyorsa hafıza kartın yanmış demektir. her telefon ilk kullanıldığı zamanlarda bir hafıza kartı yakar. bende n73'mü aldığım zaman 2 gb hafıza kartı yakmıştım.
auril & DoubleLift