Ayıp denen bise olmalı Nailenox

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Suskun63
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Ayıp denen bise olmalı Nailenox

Mesaj gönderen Suskun63 »

Ejder asa üretmek için son 4 adet mavitopaz lazımdı. Satın alayım dedim Herifin biri dedi urban çeket satan pm attım 30milyon yazdım daha sonra 18m wersem diger çardan 1 mavitopaz wersem olurmu dedi.
Niye olmasın dedim 1 mavitopaz için Yanlış yapmaz herhalde dedim.
Tam alısweris açtıktan sonra 10 milyon koydu alıswerise bu kezde dedii 10m wercem dier çardan 3 mavitopaz wercem Ya sabır deyip olur dedim.
Sonra dediki domuzda bekle 2 dakkaya geliyorum yan çarla yan çarım susturulmus dedi peki ismi ne dedim Nailenoxx dedi ztn kendisinin yan çarı oldugnu biliyorum.
Henüz yan charına geçmeden yazdiki internet kafede vaktim azalıyo süreyi uzatıcam ben burda dolandırıldıgımı anlayıp çelişkilerini Fotograf yoluyla belgeledim.
Daha sonra ben geçtim çara sen yoktur orda dedi Yalan atma ne zaman geçtinde ben yoktum orda dedim üstelik sürekli pm atıyordum Pm attıgınız şahsiyetsiz oyunda yoktur yazıyodu.
Daha sonra gene orjinal charına geçip yok efendim arkadaşım geçicek yok böyle olcak yok cart curt dedi Çelişki en üst safaya çıktı nerden bilebilirdim adamın hırsız oldugunu.

Başınızı agrıttım arkadaşlar olay bundan ibaret ben mavi topazından degilim sonucta emek var ortada bu emegi bir çırpıda silenler Allahından utansın diyorum.
3 mavi gider 10 mavi gelir sorun deil . Yanlış yoldakilere sesleniyorum Oyun bu gelip geçici Birgün herkes cezasını çekicem bunu unutmayın..

Fotograflar aşşagıda inceleyebilirsiniz..
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Olay bu taktir size kalmış kim gülüp geçerse kendi bilecegi iştir
Dİkkate almanız böyle adamların yok oluşu demektir.

Senin duanLa dogmadık qüLüm senin bedduanla öLmeyiz.

Zalimxprens <. . . .> Yorqundj
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Ayıp denen bise olmalı Nailenox

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

Sizin serverde de hırsız dolu kardeş aktarım İçin 4 Budak verdim arka caldı hemde iftira atıyor :cry:
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen denizxlord »

Ne diye güvenirsin arkadaşım :S
Kullanıcı avatarı
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen XottomancavalryX »

olsun önemli deil 10m ama bu sana bir ders olsun bir daha tanımadıgın kimseye güvenme
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

beyler arkadaş ceketen olsaydı vermezdi siz arkadaşı tanımıyorsunuz o ceketin acisini kat kat çıkarır fakat ugraşmak istemiyor artık kendi açısından takılmaya başladı. zalimxprensin eski çarlarını buraya yazsam emin ol sunucunun eskileri çok iyi tanır =) geçmiş olsun burhan
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Öncelikle geçmiş olsun.Umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın.

Lakin sana bir tavsiye , iyi tanımadığın biri ile alış verişe asla girme.
Tekrardan geçmiş olsun kardeşim..
Leaderjack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Leaderjack »

dün bu adam sanırım fayrouz'da yücelen takı setini caldı aktarımda tam emin deyilim ama fayrouz oyuna girince net ögrenirim buraya yazarım
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Bladem063 yazdı:beyler arkadaş ceketen olsaydı vermezdi siz arkadaşı tanımıyorsunuz o ceketin acisini kat kat çıkarır fakat ugraşmak istemiyor artık kendi açısından takılmaya başladı. zalimxprensin eski çarlarını buraya yazsam emin ol sunucunun eskileri çok iyi tanır =) geçmiş olsun burhan

Kendi Eliyle Vermiş Nasıl Kat Kat Çıkaracak Acısını Çok Merak Ediyorum Hem Sunucunun Eskilerindede İyi Bir İzlenim Bırakmadı Burhan..
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

hilalxxfenomen yazdı:
Bladem063 yazdı:beyler arkadaş ceketen olsaydı vermezdi siz arkadaşı tanımıyorsunuz o ceketin acisini kat kat çıkarır fakat ugraşmak istemiyor artık kendi açısından takılmaya başladı. zalimxprensin eski çarlarını buraya yazsam emin ol sunucunun eskileri çok iyi tanır =) geçmiş olsun burhan

Kendi Eliyle Vermiş Nasıl Kat Kat Çıkaracak Acısını Çok Merak Ediyorum Hem Sunucunun Eskilerindede İyi Bir İzlenim Bırakmadı Burhan..
yan,i kendi agzınla söylüyosun burhan demekki tanıyorsun istese acısını kat kat cıakrır adamın carını kendiside ugraşsa calır hemde 2 gün bile sürmeden calır ama yapmasına engel oluyoruz. eskisi gibi sevilmeyen biri degilde artık sevilen biri olmasını istiyoruz.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Muratgenc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Muratgenc »

Her inmsan yaptıklarının bedelini bir gün öder gnahlarınız yptıklarınız sizinle brlkte mezra gider öye değiştm demekle olmuo malesef
Az emek yemedi o burhan az insanın hakkını gasp etmedi bide kalkıp istese yapar diyor yandaşıda yok böyle bir olay ya
Aklın ererse sor bana, ben evvelde kandayıdım
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.

Yûnus Emre

Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı

“Genel Sohbet” sayfasına dön