Börteçine Loncası Styl loncası ile Düşmandır...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Börteçine Loncası Styl loncası ile Düşmandır...

Mesaj gönderen Mertkan »

Styl Loncası ile selam alıp veren veya gördüğü yerde kesmeyen ne bana selam versin nede benden bir şey istesin.. bana Dostum diyen kim varsa Bundan sonra styl loncasını Düşman bellesin...

Küfür etmeyen bir ceza bile almamış ben hepsini annesini elinden geçirdim güldüler... Eğer bu 3 günlük Lonca için Beni satacak olan varsa buyursun...

Sebebine gelince 30 canda yeşil hidrayı kaçırdılar onunda sebebi benim elemanımın onlardan birini kesmesidir.. yediremeyen varsa klandan çıksın bi daha da anasını ortada zor duruma sokmasın!!!

Tekrar diyorum Styl ile Selam alıp veren Gördüüğü yerde kesmeyen arz loncası Dostum değildir!!!!
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Seza
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Börteçine Loncası Styl loncası ile Düşmandır...

Mesaj gönderen Seza »

Katılıyorum ..
Börteçinexstemph[*](49)[/color]
Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)
Resim
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Seza yazdı:Katılıyorum ..
Resim
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

mertkan bu konuda sana desteğım tamdır

bızden kım warsa stylerrı kesecektır

kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen StylxStyl »

Bankanın onunde benı kesıp kesmemesı onemlı degıl.başkanlarına gıdıyorum nedenı anlatmaya ve bana uza doyor. İnsan gibi konusmak istedik ikile dediler.Orda soylediniz bunları foruma koyacagız diye fotolarıda koymanızı istiyorum zaten ben koyucaım da sizde koyun görelim... Biz size yardım için gelmiştik yeşile :D ama siz bizi yanlıs anladınız :D

Konuda bıle hala kufur edıyorsunuz bu mu sizin oyun anlayısınız... 3 gunluk bir lonca yazmıssınız bu loncadakı uyeler ve char isimlerini forumdan bakmanızı tavsiye ediyorum ....

Düşman olma olayına gelince bize dostlarımız yeter...
Börtecine loncası dedıgınız lonca kufurbaz ve karaktersiz kişilerden oldugunu her kes öğrendi ne kadar yazarsanız yazın ne kadar anlatırsanız anlatın STYLX adını bilen biliyor...

Zırhlarımıza laf ettiniz evet biz bu oyunu oynamak için oynuyoruz kimseye küfür için oyuna girmiyoruz ... Bu arada eger kesemıyorsanız junon filan soyleseydiniz sizin için keserdik :D

Varsa yapamadıgınız gorev her zman yanınızdayız... Her zaman desteğe geliriz...

Lütfet şu foruma koyacağınız fotoları foruma siz koyunda bizi uğraştırmayın.

STYLX olmak bir ayrıcalıktır....
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
Loserr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Loserr »

siz eğerki bu oyunda susturulmamak için bzim dediklerimizi sinenize çektiyseniz ben sizin namusunuzdan şüphelenirim vede şüpeleniyorum
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Ömercik saol terbiye vermeye calıstıgın için ama bu bir oyun bunu zaten biliyoruz... Sen saklambaç oynarken karşındaki seni sobe leyince sen ona kufurmu edıyordun.. Bu oyunda kesmek ve kesilmekte var bu sadece bir oyun küfüre hiç ama hiç gerek yok.. Siz iyi bir aile terbiyesi alamamışsınız.. Bizim aile terbiyemiz kufur etmemek oyun oldugunu hiç bir zaman unutmamak her zaman olmustur.. Eger STYLX adında bir kişiden kufur veya hakaret içericek söz bulabilirsen buyur forum senin... Oyunda börtecine loncasının kufuru ile beni namussuz mu sanıcaklar zannettin .. Ancak sizin görüşünüz bu Şekilde olur.. Asıl namussuzluk dediğin kufuru ettiğin kişi yapmaz kufur eden kişi yapmıs olur... Foruma başlattıgınız konuya bakın düzgün cümleler bile kurulmamıs bide kalkmış aile terbiyesinden bahsedıyorsun...Bak ÖMERCİK sen en iyisi oyununa gir ve oyununu oyna.. Burası biraz büyük kalıyor sana konuları hikaye gibi okuma..

STYLX olmak ayrıcalıktır :D
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

StylxStyl yazdı:Biz size yardım için gelmiştik yeşile :D ama siz bizi yanlıs anladınız :D

yukarda yazmışsın bide utanmadan gülmüşsün. emeğe saygı göstermen lazım. kim olursa olsun görev yapılırken onun görevini engellyorsan bu senin terbiyesizliğindir.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Kullanıcı avatarı
Azrailll
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azrailll »

senin annen baban sana çokmu iyi terbiye vermiş sanki senin yaptığın terbiyesizlik küfürdende beter annen baban sana ahiret diyebişey anlatmadımı demedimi kul hakkı diye bişey var biz orda o yaratığı kesmek için zaman harcadık siz gelip kaçırdınız emeklerimizi ziyan ettiniz ahirette hesaplaşırız....ayrıca bi zırhla adam olunmaz ve küfür etmeklede bi kişi terbiyesiz sayılmaz sen hayatında küfür etmedinmi belkide şuan bile ediyosun ama dışardakiler hissetmiyor bunu.kendi kendini kandırma bizleride tahrik etme tahrik ettiğin sürece biz küfürümüzü ederiz içte neysek dıştata oyuz senin gibi ordan kfr ederek burda kıvırmıyoruz.
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan
Resim

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

he he dıyıp gecın :D verılecek en guzel cvp budur ...
zaten olayları butun bolge gordu bıde gelmısler haklı gıbı konu acıyorlar hanı lonca uyelerı orda bırbırını savunur taşır bu normaldır fakat sıze kım var kım yok herkez bırar cevapta bulundu bolgede, bırde gelmıssınız burda bulbul gıbı oturuyorsunuz gercı anlıyorum sızı az cok, can cekısme dedıklerı bu olsa gerek, sizin gıbı ınsanlar dertlerıni ancak kufrederek argo konusarak karsı tarafa iletebılır yanınıza katılıcak adamlarda sızın gıbılerdır zaten neyse fazla soze gerek yok bu arada ıstanbul kıyamet vaktı bır oyundur kufredıcegne oynada senınde olsun ;)

selametle...

STYLX olmak ayrıcalıktır
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön