verdiğimiz paraya yazık...
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
verdiğimiz paraya yazık...
arkadaş plus'a o kadar para veriyoruz ama üzülerek söylüyorum malesef bi işe yaramıyor... kenan'a gidiyoruz gruptaki 5 kişide plus var ama plus olmayan arkadaşa 2 şaheser yüzük düşüyo bize de anca [Madalya] ...... item kasmaya gidiyorum plus olduğu halde doğru düzgün iksir bile düşmüyor ama plus olmayan arkadaşım 2 dakkada bir bana item yansıtıp "taze" diyor...... benim plus'ın süresi doldu daha yenisini yapmadım sürekli EM yapıyorum, plus varken düşmeyen itemler plus yokken sürekli bana düşüyor...... yani plus paketin özelliklerinde yazan 3 kat kp, %30 daha fazla ex, klan ve bölge kanalına yazabilme...vs. özelliklerin dışında plus hiç bi işe yaramıyor...... GM arkadaşlar buna da bi cevap yazsın zahmet olmazsa......
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
gerçek ismim: Burak SERİNER
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
gerçek ismim: Burak SERİNER
Re: verdiğimiz paraya yazık...
Plus Paket size efsunlu eşya düşürmeyi garantilemez. Oyunda efsunlu eşya düşürmek için çaba sarfetmelisiniz. Oyun içerisinde online olduğunuz sürenin ne kadarını efsunlu eşya düşürmek için yada Grup Bölgelerinde geçirdiğinizde bir etkendir. Şans faktörünü de unutmamak gerekir.
Plus Paket
Plus Paket İKV'de daha yüksekleri hedefleyen oyuncularımız için sunduğumuz bir ücretli abonelik paketidir. Plus Paket oyun dünyası içinde sizi daha öne çıkaracak avantajlara kavuştururken, oyun dengesine saygı duyar. İşte Plus Paket ile sahip olabileceğiniz avantajlar!
- %30 daha fazla tecrübe puanı kazancı! (XP)
- 3 kat fazla büyülü eşya düşürme olasılığı! (bir eşya düştüğünde büyülü olma olasılığını 3 katına çıkarır)
- 2 kat fazla eşya düşürme olasılığı!
- OOK lere eşya satışında 1/5 yerine 1/3 fiyatına satış!
- GBM 0 ile yetenek sıfırlama 1/3 fiyatına!
- Örs tamirleri 1/3 fiyatına!
- Ölünce normalin 1/3 ü kadar para kaybı!
- OkO da 3 kat fazla şan ve klan parası kazancı!
- OkO da yarı yarıya karizma kaybı!
- Bölge ve klan kanallarına yazabilme!
- Asla sıra beklemeden öncelikli giriş!
- Er Meydanı'nda yapılan çekilişte %50 daha fazla kazanma şansı!
- Er Meydanı'nda kazanan tarafta %50 daha fazla para kazancı!
- Grup Bölgelerindeki özel düşmanlardan düşen eşyalarda %50 daha fazla kazanma şansı!
İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
TWTY
Plus Paket
Plus Paket İKV'de daha yüksekleri hedefleyen oyuncularımız için sunduğumuz bir ücretli abonelik paketidir. Plus Paket oyun dünyası içinde sizi daha öne çıkaracak avantajlara kavuştururken, oyun dengesine saygı duyar. İşte Plus Paket ile sahip olabileceğiniz avantajlar!
- %30 daha fazla tecrübe puanı kazancı! (XP)
- 3 kat fazla büyülü eşya düşürme olasılığı! (bir eşya düştüğünde büyülü olma olasılığını 3 katına çıkarır)
- 2 kat fazla eşya düşürme olasılığı!
- OOK lere eşya satışında 1/5 yerine 1/3 fiyatına satış!
- GBM 0 ile yetenek sıfırlama 1/3 fiyatına!
- Örs tamirleri 1/3 fiyatına!
- Ölünce normalin 1/3 ü kadar para kaybı!
- OkO da 3 kat fazla şan ve klan parası kazancı!
- OkO da yarı yarıya karizma kaybı!
- Bölge ve klan kanallarına yazabilme!
- Asla sıra beklemeden öncelikli giriş!
- Er Meydanı'nda yapılan çekilişte %50 daha fazla kazanma şansı!
- Er Meydanı'nda kazanan tarafta %50 daha fazla para kazancı!
- Grup Bölgelerindeki özel düşmanlardan düşen eşyalarda %50 daha fazla kazanma şansı!
İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları