Şu ana Kadar Herhengi Bir Karakterim Çalınmadı. Bu Uygulama aktif olursa iyi olacağını düşünüyorum ve önermek istedim. Daha Önce Bahsi Oldumu Bilmiyorum olduysa Silinmesini Talep Ediyorum.
Söyleyeceğim Önerim sadece Pluslu Arkadaşlar için Geçerlidir.
Çalınan Karakterleri E-pin Kodu İle Geri Kurtarma Yolu Olsa. Böylece Çalındığından itibaren Herhangi bi itemimiz çalınmadan ve karakterimiz silinmeden geri almamız kolaylaşır. Herkez en son yüklediği E-pin Kodunu Saklasa. Çalındığı Anda Mail Yoluyla İKV DESTEĞE E-pin ve FARKLI bir E-posta bildiriminde bulunduğumuzda. Karakterimizi Kurtarmamıza engel olacak bir neden olmaz. Herkez Mail Çalabilir hesap çalabilir fakat E-pin Kodumuzu Çalamazlar.
Umarım Böyle Bir Sistemi Uygun Görürsünüz. ve Etkinleşir.
........DAHA İYİ BİR İKV İÇİN EL ELE.....
Eminönü ==> GANDALF
Çalınan Karakterlerimizi Kurtarma !!!
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çalınan Karakterlerimizi Kurtarma !!!
Merhaba
Çalınan hesapları kurtarabilmek için bir öneri de bulunmuşsunuz. Ama bu öneri, düşündüğünüz yönde işe yarar olmasına karşın, bazı internet kafe sahiplerinin açık E-pin seri numarası sattığını düşünürsek pek verimli olmaz.
Oyun içi ücretsiz E-pin numaraları dağıtan yeni türler ortaya çıkarak, üyelik giriş ismini bildiği sürece bu yöntemle o hesapları çalma girişimlerinde bulunabilir.
Çalınan hesapları kurtarabilmek için bir öneri de bulunmuşsunuz. Ama bu öneri, düşündüğünüz yönde işe yarar olmasına karşın, bazı internet kafe sahiplerinin açık E-pin seri numarası sattığını düşünürsek pek verimli olmaz.
Oyun içi ücretsiz E-pin numaraları dağıtan yeni türler ortaya çıkarak, üyelik giriş ismini bildiği sürece bu yöntemle o hesapları çalma girişimlerinde bulunabilir.
Sirkots
O Halde Açık E-pin Satılmaması Gerekir. Çünkü Burda Emeğimiz Söz Konusu. İKV Yönetimi Emeğimize Destek Olması Lazım. Emeğimizi Korumamız ve Kaybetmememiz için Bazı şeylerden vazgeçmesi Gerek. Açık E-Pin Satmamak Gibi...
Hesabınız ve hesabınızdaki tüm öğelerin sorumluluğu size aittir.
http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
İyi Forumlar.
TWTY
http://www.istanbuloyun.com/TermsOfUSe.aspx
İyi Forumlar.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları