artık çıldırmamak elde değil aylardan beri kadım görevini yapamıyoruz gidelim belki yaparız diyoruz grupla kesime başlıyoruz ama bazı emek hırsızları gelip 20 canda kaçırıyor buna bir çara bulunsun artık oyundan soğutuyorsunuz saatlerimizi göreve harcıyoruz ama elde var sıfır ne buya beyaz köşkte Wheels gibi emek hırsızları olduğu sürece görev yapılmaz bu arada biz çocuk değiliz çalışan adamlarız vaktimiz kısıtlı zar zor oyuna giriyoruz vaktimizi göreve harcıyoruz ama yapamıyoruz emek hırsızları yüzünden
YÖNETİM buna bir çara bulsun yoksa herkesin sabrı taşıcak oyuna veda edicek
kolay gelsin
"""""""KADIM GÖREVİ VE YİNE kaçıran emek hırsızları
"""""""KADIM GÖREVİ VE YİNE kaçıran emek hırsızları
*gidene dur demem ben be güzelim*
*sen benim sevgime çoktan yenildin*
*gidenler zaten sevmemiştir be güzelim*
Re: """""""KADIM GÖREVİ VE YİNE kaçıran emek hırsızları
eğer bu kadar kzıorsan sinirleniorsan buraya yazma dikkate almıorlar ören bir yerden eğer elindeyse git adresine döv dvö döv döv dur dinlen sonra yine döv döv döv döv ağzını yüzünü dağıt öyle akıllanır belki ama adresini bulabilcek biri isen yoks akıllanmaz bunların başına aklını real de aldırmalı yoksa akıllanmıorlar klavye delikanllıları
- ConverstyLex
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Darknight'a Katılıyorum
Geçen gün karizma alırken kesen bir okul arkadaşım.Çok sinirlendim ve pzrtsi okulda yakaladım.Vura Vura ağLattım.Müdür çağırdı oyun için dövdüğümü sölesem Müdür Beni Dövecek dedim en iyisi hocam dedim bana küfür etti :mrgreen:
Beyazköşk
/color] AncyraxMaRaL
Gizlenmiş İçerikGöster
Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur ..!

-
Eyooo
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Dogru dıyorsunuz arkadslar hepınıze katılıyorum eskıden hıc boyle bırsey olmazdı.. Car calmalar ınsanlar kısıtlı calısanlar var okuyanlar var onların yıllardır emek surdugu carları calıyorlar anlamıs degılım. Ama burdan Beyaz koske Seslenıyorum LUtfen arkadslar emek veren arkadsların emegı bosa harcatmayın..!! soylesın sızıde gruba alsınlar braeber yaparısız gorewlerınızı...! Egerkı ınat olsun gıcık olsun dıyorsanız bu oyunda herkes sıze dusman oLsun...!
SayGıLArımLa..!
Xeyoox Ancyraxeyüp
SayGıLArımLa..!
Xeyoox Ancyraxeyüp
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı

Eğer bir göreve gidiyorsanız ve görev esnasında başkaları görevinizi yapmayı engelliyorsa , tek çözüm sadece dostlarınızın olduğu bir grup ile sessizce gidip görevinizi yapmanızdır.Klan , Bölge kanallarından '' kadime gidiyoruz '' şeklinde yazı yazarsanız zaten o görev olmaz.1 grup toplayıp yapabilirsiniz.
Eğlenmeyi bilene ,, iyi eğlenceler dilerim ..
- aDosiSxunruLyx
- FareAdam Düşmanı

Forumdan,Klandan,Bölgeden Kadim Kadim derseniz olucağı budur
Adosisxunruly - Turanadosis
- EnSonHatayLi
- Sahaf Yardımcısı

Komik...
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Arzın Çocukları
Ben kaç adam dövdüm yusuf haklı çevren genişse her yerde arkın varsa olay bitmiştir 

olay budur ama buda başarılamıyorsa bozulmadan sonuç olarak dediğim şey geçerlidir değilmi ?GeNCFBxLiDeRR yazdı:Eğer bir göreve gidiyorsanız ve görev esnasında başkaları görevinizi yapmayı engelliyorsa , tek çözüm sadece dostlarınızın olduğu bir grup ile sessizce gidip görevinizi yapmanızdır.Klan , Bölge kanallarından '' kadime gidiyoruz '' şeklinde yazı yazarsanız zaten o görev olmaz.1 grup toplayıp yapabilirsiniz.
bende sana bir tavsiye konuyu bilip bilmeden nasıl kaçırıldı neden kaçırıldı bilmeden boş boş yorum yapma ok ? biz kadımı kesmeye başlarken 1 gruptuk ve klandan kimseyi çağırmadık sonra 1 grup daha geldi saolsun yardım etmeye başladılar ama Wheels denen bir şahıs oyuna girdi çarı kadımdaydı zaten ve hemen nara atıp kaçırdı 20 candayken önceki denemelerimizdede kaçırmaya teşebbüs etmişti ve 20 candayken hedefine ulaştı emek hırsızı ... bugüne kadar forumdan klandan kadım görevine adam aranıyorda yazmadım anladın ?aDosiSxunruLyx yazdı:Forumdan,Klandan,Bölgeden Kadim Kadim derseniz olucağı budur
*gidene dur demem ben be güzelim*