Slm
Arkadaşlar para için kaldıki 20m için gereksiz dolandırıcıklar için delikanlıyız diye geçinen bi arkadaşında yüzünü gördüm
1 ay önce Lastmohican adlı arkadaşdan Epin aldım önce 1 aylık aldım sonra baktım kod onaylandı sorun yok
2.ci epin kodu 3 aylık kutu epiniydi bana öle verdi neyse sonra onuda yazdım onaylandı kod doğru
ama 1 aylık aldığım epinin süresi bitti 3 aylık epin kodunu bekledim plus gelsin diye plus gelmedi ve sonra desteğe ısrarlı bi eşkilde 3 defa mail attım plusım neden gelmedi diye ve 3.cü cevap da aşağıda verdiğim yazıda açıkda yazıyor.....gerisi size kalmış ki artık oyun içi epin almıcam Leoxşifa yani İhtiyarxxbüyücü nünde kefil olup hala 3 aylık diye savunduğu epin kodunun cevabı aşağıda onada yazıklar olsun...
Merhaba
Bildiriminiz üzere hesabınızda yapılan incelemede [İçerik Silinmiştir] e-posta adresine kayıtlı TTNET hesabınıza 14.09.2010 tarihinde 3359-4096-1970-3254 e-pin kodu ile aktivasyon yapmaya çalıştığınız görülmüştür. Söz konusu 3359-4096-1970-3254 numaralı e-pin kodu TTNET Platinum paket için olup İKV Plus paket ayrıcalığı sağlamamaktadır. 3359-4096-1970-3254 E-pin kodu www.ttnetoyun.com.tr adresinde sizlere ayrıcalık sağlamak için bulunan TTNET Platinum paket içindir. Kutu içerisinde yer alan İstanbul Kıyamet Vakti Plus paket kodunu kullanarak İKV Plus paket aktivasyonu yapabilirsiniz.
Lütfen kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. TWTY
İhtiyarxxbüyücü Dikkat ........!
Re: İhtiyarxxbüyücü Dikkat ........!
benim kimseyekefil oldugum felan yok . ne sacmalıyosun ? ben bu oyunda 20 m için kolumu bile kıpırdatmam cins cins konuşup asabımı bozma ..
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
- Laz61
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
yok ya ben kefilim diyen babamdı dimi bende parasında değilim heralde giden paraya değil giden delikanlılığına yazık...
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
e-pin aLım satıMı yasaKTır bLok sebebidir bu nedenLe gereKenin yapıLması arz ederim @
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- Laz61
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
hadilen sen işine bak [İçerik Silinmiştir]
Kişisel Tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır.
TWTY
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları