[ Sianfeamx ] ' a Cevaptır.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

[ Sianfeamx ] ' a Cevaptır.

Mesaj gönderen AlpAykan »

Öncelikle özür diliyorum.
Nedeni ; böyle bir konu açmak zorunda kalmam.
Umarım bir daha böyle bir konu açmak zorunda kalmam.

AlpAykan yazdı:
Hakikaten hiçmi hiç yakışmıyor bu tür didişmeler.
Murat , Kadir , Kurtbeyi ve her kim bu tartışmaya dahil olmuşsa yaklaşımlarınız ve yazışmalarınız , hiç yakışmıyor.
Yaşını başını almış adamlarsınız , lütfen şu forumda ki yazışmalarınıza özen gösterin ,
birbirinizi aşağılamak için açılan her konuda birbirinizi yerden yere vurmayın.
Bu tür davranışlar , sizi oyunda veya forumda göklere çıkarmaz.

Konu kilit.Lütfen

yav heryere kilit resmi koyup ona buna yakışmıyor diyorsunuz..siz konuya kilit gerektiğini nerden anlıyorsunuz..azönce "tilsim arz halki" die saçma sapan bi konuda ki yazılarınızı gördüm..saçma sapan konuya kilit diyeceğinize gelmiş buraya kilit diyorsunuz..afedersiniz ama sizemi kaldı neye kilit neye izin olacağı..yeter bırakın bu ayakları..insanların konuşma özgürlügünü düşüncelerini paylaşma özgürlügünü ve bu özgürlüklerden dogan saygı çerçevesinde tartışma ve uzlaşma hakkına nasıl kilit dersiniz..bırakın bu yalakalıkları..madem konuya kilit istiyorsun ozaman siz susun yazmayın yorum ve o kilidi kendinize vurun.. lütfen yanlış anlaşılmasın söylediklerim sadece çok rahatsız olmaya başladım kilit fotonuzdan..fotumu kirletmekten başka birşey değil..oyunu bıraksamda forumdan dostlarımı ve olan biteni takip ediyorum fakat forum adeta ceza mahkemesi oldu..ona kilit buna uyarı..yav bırakın insanlar gerektiğinde tartışada bilsin hayvan deiliz koklaşarak anlaşalım..elbette konuşulacak birşeyler ve doğru nedir yanlış nedir anlaşılacak..
Bak arkadaşım.Seni tanımıyorum.
Ama yazdığın yoruma bir cevap vermekte isterim.

Öncelikle kendimi tanıtarak başlıyayım.
İsmim Alpaslan , oyunda ki dostlarım Alp der.
Yaşım 36 ve bu yaşın bana verdiği tecrübeyle , bir şeyler yazıyor ve anlatıyorum.
Ben bu tılsım için (İstediğin kişiye sor ) gecemi günüme kattım.
Hep iyi bir şeyler yapmak istedim.
Ve yaptımda.
Sunucuda çoğu kişinin saygı ve sevgisini kazandım.

Şimdi , Murat ve Kadir , sevdiğim dost bildiğim 2 nadide şahıstır.
Kim bu şahıslar için ne düşünürse düşünsün , benim için değişmez.
Bu şahısların , birbirleri ile didişmelerini engellemek ve saygınlıklarının devamlı surette kalması ve artması için elimden geleni yaparım.Yapacağım.

Şimdi , kilit konusuna gelecek olursak.
Hangi konuya kilit resmi koydumsa , ve gerekli yorumu nazikçe yaptımsa o konu kilitlenmiştir.

Haa diyebilirsin ; Sanamı kaldı konuları kilitlettirmek.
Evet bana kaldı.
Şahısların bir oyun için birbirlerini yemelerini seyretmekle kalamam.
Sen veya bir başkası hiç kusura bakmayın.
Ben bu şekilde aynen devam edeceğim.

Haa birde şu var.
insanların konuşma özgürlügünü düşüncelerini paylaşma özgürlügünü ve bu özgürlüklerden dogan saygı çerçevesinde tartışma ve uzlaşma hakkına nasıl kilit dersiniz..bırakın bu yalakalıkları..
Bumudur , düşünceleri paylaşma özgürlüğü ?
Özgürlükten doğan saygı çerçevesinde tartışma ve uzlaşma , nerede bu konuda , bana açıklarmısın ?

Yalakalık mı ? Ben kime niçin yalakalık yapayım.
Yukarıda belirttiğim gibi ;
Murat ' da , Kadir ' de sevdiğim ve görüşlerine değer verdiğim 2 dostumdur.
Bu dostlarımın , forumda bu denli kapışmalarına seyirci kalamam , kalmıyacağım.

Sanırım bu cevaplar , açıklamalarını za bir nebze de olsa cevap olmuştur.
Başka sorularınız varsa zevkle cevaplamaya hazırım....
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: [ Sianfeamx ] ' a Cevaptır.

Mesaj gönderen sianfeamx »

cevabınızdan ötürü teşekkür ederim..
bende safa öztürk..yaşım 24..artık tanışmışta olduk ;)..
bakın bende oyunun eskilerinden sayılırım ..çok eski olmasada 39 lvl leri hatırlarım..ozamanlar teşkilattaydım..
benide oyunda bilen bilir çok dostum vardır ve doslarımın çoğuyla msnden konuşuruz..
ben bu oyunu kız arkadaşımla beraber oynuyordum ve cok sayıda pluslı üyeliğimiz vardı..
bundan yaklaşık 3 ay önce oyunu bıraktım..nedeninde gelirsek sabah akşam oyunda olmamızın bize zararı vardı okulumuz uzadı ama biz yinede oyundan vaz gecmedik küfürsüz saygı dolu bi tılsım için uraştık..
ama bazı dengesiz soyunun ne oldugu belli olmayan karaktersiz lerin küfürleri iyice oyundan soğuttu bizi..ama mücadelemizden vaz gecmedik ve foruma çeşitli konular açtık şikayetlerde bulunduk..
sonuç nemi oldu adamlar 2 gün sustu bizim forumdaki konularımız açıldıktan 5 dakika sonra kilitlendi..peki olması gereken bumuydu..illa hakkımızı mahkemedemi aramamız lazımdı gmler ne yapıyordu..ki mahkeme yoluna giden arkadaşlarımızda oldu..sonunda anladıkki gmler için oyun sadece ve sadece paradan ibaret..haklı haksız kalmamış oyunda.. ve sonunda oyuna veda ettik..ama hala foruma devam çünkü birgün ikv eski ikv olur ve saygı sevgi tekrar oluşursa bizde geri döneceğiz..

şimdi bunların konuyla ne alakası var diyebilirsiniz..bu konunun ilk açıldığı başlıkta tartışanlar ikv de ön pilana çıkmış saygınlığı olan insanlar..ama suda var saygınlık pohpohlanmak bazı insanları bozabiliyor ve karakterleri değişiyor adeta..peki bunların üzeri örtülmelimi ikv de huzur için..HAYIR...tam tersine dile getiğilmeli insanlar özgürce yorumlarını yapabilmeli ki birileri kendilerine çekidüzen versin aklını başına alsın..peki şimdi konu kilitlendide ne oldu hala tartışan insanlar bi noktaya varamadı hala birbirlerine karşı aynı duygudalar..belki o konu kilitlenecegi yere birileri aracı olsaydı ve yaşınız 36 bi çok kişinin abisi sayılırsınız bu görevi siz yapsaydınız belki aradaki husümet sona ererdi..

"azönce "tilsim arz halki" die saçma sapan bi konuda ki yazılarınızı gördüm..saçma sapan konuya kilit diyeceğinize gelmiş buraya kilit diyorsunuz.."
bunada bir cevap istiyorum neden bu saçma konuyada kilit resmi koymadınız..neden gerçekten problemin oldugu ve insanların düşüncelerini paylaştığı bir konuya kilit resmi koydunuz..ne yalan söyliyeyim hareketleriniz yazılarınız bana hiç samimi gelmiyor altında başka seyler var gibi geliyor...
inşallah anlatmak istediklerimi dogru yazıya dökmüşümdür..
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

alp kardeşım alkışlıyorum

bence ıkı kişi arasında husumet warsa
eğer insanlık yapmak ıstıyorsak bu ıkı kişinin arasını yapmnak gerekır

ama bızım tılsımdakıler
eğer ıkı kışı kawga ederse otekılerde ortalığı yargaraya werıyo we duşmanlıklar başlıyor

eğer ıyılık yapmak ıstersenız taraf tutmadan
kışilerın arasını yapmak gerekır

styl loncasına gelırken
sızın le hıçbır dostluk yada duşmanlığım yoktr
sızı içinizde olan zorabı bır zamanlar kanunı ıdı

we ben onu loncadan uzklaştırınca bana duşmna oldu
şimdı sızde ona bakıp bana duşman olcaksanız hodrı meydan

yok eğer bu zorabı kurşad denılen kufrbaz yuzunden bana formada oyunda duşmanlık edersenız nefsınıze uymuşsunuzdur

çünku ben sızın loncaya laf etmedım etmem
ben sızınle hıç bı duşmanlığm yok
o eskı uyem olcak zorabı yuzunden bana baş kaldırıyorsanız artık bışey demem
ne kadar dar duşuncelı olduğıunuzu derım okadar

saygılar duşmana bın saygılar dosta
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Kişisel Tartışma Şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Konunun devamı niteliğinde yada neden kapandığına/taşındığına dair konu açılamaz. İyi Forumlar.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön