Ubeyde ve Şamil den kısa bi veda

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Ubeyde ve Şamil den kısa bi veda

Mesaj gönderen Kayserilixubeyde »

Selamın aleykum... Arkadaşlar oyunda bazı sorunlarımız var bu yüzden Kayserilixubeyde ve Kayserilixlider çarlarını bir süre oynamama kararı aldık...Bazı çarlar açıp rütbe yapmayı planlıyoruz biz yokken herhangi bi sorun olursa Kayserilixbaba veya İsyankarksrli lonca yetkilisi dir... 8-) Birde bazı kanı bozuk adamlar canımı sıkıyo isim vermiyim biliyorlar ;)
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...

KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
Kullanıcı avatarı
Kayserilixlider
İskele Babası
İskele Babası

Re: Ubeyde ve Şamil den kısa bi veda

Mesaj gönderen Kayserilixlider »

Ömrümü yedin... :twisted:
DELİ DOLUYUZ SÖZÜMÜZ GEÇER...ESENLER...ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER...

Kayserilixlider__KAYSERİLİ__Şehşamilx__xxxPAPAZxxx__
Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Vooooov deme laaa :twisted:

Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

İyi Forumlar.

Sizler Gibi Bende Artık Oyuna Veda Etmekteyim. Bu Oyunun Temizlenmesi Gerekiyor. Yaklaşık 2.5 Gibi Bir Sene Emek Verdiğim Çarlarım Bir Anda Yok Oldu. Acaba Düşünüyorumda Ubeyde ve Şamil Abi Çok Mu İyi Davrandık ?
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun...İnanki 60 tane çarım var ve 10 tane ayrı adresim çalındı 60 çarım duruyor ama bu hırsız lara karşı inadına çar açıp kastım...Ama kardeşim oyunu bırakman beni çok üzdü...Eğer çarları geri alma imkanın varsa kullan yok ise tekrar çar kas biz elimizden geldiğince adam olanlara çok iyi davrandık fakat gördük ki tepemize çıktılar...bu konuyu uzun uzun konuşuruz.Benden sana bir tavsiye oyunu bırakma.senin çarını çalan vatandaşın çar ını öğren bana söyle ben onun adresini rahatlık la bulurum...Sen her zaman dürüstlüğünü iyiliğini kaybetme kazanan sen olucaksın

Kullanıcı avatarı
Kayserilixlider
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kayserilixlider »

Kardeşim çok geçmiş olsun.Elimde bi çar var istersen sana vereyim.Eğer yardım istersen çekinmeden söyle elimden geleni yaparım.İyi davranmak iyi olan insanın doğasında olan bir duygudur.sen bu duygunu kaybetme yeter.#@!? ler ellerinden geleni yapsınlar iyilere bişi olmaz.
DELİ DOLUYUZ SÖZÜMÜZ GEÇER...ESENLER...ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER...

Kayserilixlider__KAYSERİLİ__Şehşamilx__xxxPAPAZxxx__
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

Kayserilixlider yazdı:Kardeşim çok geçmiş olsun.Elimde bi çar var istersen sana vereyim.Eğer yardım istersen çekinmeden söyle elimden geleni yaparım.İyi davranmak iyi olan insanın doğasında olan bir duygudur.sen bu duygunu kaybetme yeter.#@!? ler ellerinden geleni yapsınlar iyilere bişi olmaz.
Eyvallah Abim Sağollasın. Çar Sorun Değil. Sizler Gibi Birçok Arkadaşım Bunları Söylemekte. Benim Takıldığım Konuysa 2.5 Sene Gibi Bir Emeğimin Bir Anda Yok Olmasıdır. Tekrar Ayrı Ayrı Teşekkürü Bir Borç Bilirim Sizlere.
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

Kayserilixubeyde yazdı:Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun...İnanki 60 tane çarım var ve 10 tane ayrı adresim çalındı 60 çarım duruyor ama bu hırsız lara karşı inadına çar açıp kastım...Ama kardeşim oyunu bırakman beni çok üzdü...Eğer çarları geri alma imkanın varsa kullan yok ise tekrar çar kas biz elimizden geldiğince adam olanlara çok iyi davrandık fakat gördük ki tepemize çıktılar...bu konuyu uzun uzun konuşuruz.Benden sana bir tavsiye oyunu bırakma.senin çarını çalan vatandaşın çar ını öğren bana söyle ben onun adresini rahatlık la bulurum...Sen her zaman dürüstlüğünü iyiliğini kaybetme kazanan sen olucaksın
Abim. Çar Açıp Kasmak Benim İçin Hiç Problem Değil. Geri Alma İmkanım Olup Olmadığı Hakkında Tam Birşey Diyemiyorum. Şuan Bu Konu Cumhuriyet Başsavcılığınada İletilmiş Bulunmakta. En Kısa Zamanda Kesin Bir Sonuç Alacağım. Adres Bulma Konusundaysa Er yada Geç Öyle yada Böyle Kim Olduğu Ortaya Çıkacaktır. O Zaman İşler Daha Farklı Bir Yol Alacaktır. Biliyorum ki Sizler ve Diğer Arkadaşlarım Her Zaman Yanımdasınız. Bu Konudan Bir Gün Bile Şüphe Duymadım
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Resim
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kardeşim bir isteğin olursa çekinmeden söyle senin emrin olur.gördüğümüz gibi bazı şerefsizler yine adam olmadıklarını gösteriyorlar (prince) eşşeğe altın semer taksan eşşek yine EŞŞEK OĞLU EŞŞEK...TEKRAR Söylüyorum senin bizden rica etmen emirdir.Her zaman yanında olucaz oyuna dönersen aramıza katılmanı isterim.Hayatta başarılar kardeşim...

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön