:idea: Öncelikle Belirtmek İsterim Ki Karakterimi sildiğimde Plus'um vardı ve daha önce bir kaç kerede kutu yüklemiştim o hesaba. :idea:
Ben 05.10.2010 Tarihinde Meran'da 49 Seviye bir karakterimi Hiç bir kötü niyet gütmeden isim değişikliğinden yararlanmak için sildim ve kurtarma başvurusunda bulundum. Ancak bunu nedenmi yaptım;
RedNight'a biz bunu avantaj olarak kullanabilir miyiz diye sorulmuş. RedNight olumsuz bir cevap vermemiş ve bende buna güvenerek isim değişikliği için karakterimi sildim aynı isimde 1 seviye karakter açtım ve formu doldurdum. Hemen bir kaç saat ardından bir konu açıldı ve olay şudur ;
IstanbulKartalı yazdı: Oyuncularımızın talepleri doğrultusunda yayınlanan silinen karakter geri getirme başvurusu bazı oyuncularımız tarafından isim değiştirme amaçlı kullandıkları tespit edilmiştir. Tespit edilen oyuncularımızın karakterleri herhangi bir isim değişikliği yapılmadan kurtarılmıştır.Bu oyuncularımızın bundan sonra yapacakları karakter kurtarma talepleri kabul edilmeyecektir.
Benzer davranışlarla karakter kurtarma talebinde bulunan oyuncularımızın karakter kurtarma talepleri dikkate alınmayacaktır.
Tüm İKV Camiası'na Duyurulur
Bunun ardından derhal hesabıma baktım ve karakterim aktarılmamıştı. Bende artık ne olursa olsun karakterime ulaşmak için açtığım 1 Seviye karakteri sildim ve aynı isimle kurtarmak istiyorum diye bir form daha doldurup desteğe yolladım. Onun ardından yöneticiler BİR KARAKTER İÇİN BİRDEN FAZLA FORM GÖNDERİLİRSE İŞLEME TABİ TUTULMAZ dedi ve o an umudum bitti zaten.
SORUYORUM SİZLERE HATA BENDE Mİ ? YAPTIKLARI GÜNCELLEMEDE VERDİKLERİ AÇIĞI SONRADAN FARKEDİP BUNU DÜZELTİNCE BİZ MADUR OLDUK. İKV 'DE HEP AYNI ŞEY OLUYOR. EMEĞE SAYGI VERİLMİYOR.
Ve şu an karakterimin kurtarılıp kurtarılmayacağı konusunda hiç bir bilgim yok..! Bir daha form göndermeli miyim ?
Hata sende.Milletin mağdur kaldığı, emeklerini verdiği karakterleri geri vermek amaçlı yapılıyor bu çalışma. Sen ise bu karakterin ismi güzel değil sileyim de başka isim alayım diye gereksizlik yapıyorsun.İkv de mağdur kalanları oyalama.
Yaptığın İkv nin sana sunduğu desteği sen kötü yönde kullanma anlamına geliyor.. Bu destek isim değiştirme amaçlı kullanılamaz. Bununla beraber diğer bu konuda mağdur olan arkadaşların boş yere işlemlerini gecikdirmiş oluyorsun. Kısaca bir nevi suç işlemişsin gibi düşün. O yüzden karakterinin geri gelmemesi normal birşey.
Yaptığın elbette yanlış. Ancak senin de belirttiğin gibi sorduğun soruya olumsuz bir cevap verilmemiş. 'Bu suçtur.' gibi bir cevap verildiği halde sen bu durumdan faydalanmak isteseydin haksızdın. 'Tespit edilen oyuncularımızın karakterleri herhangi bir isim değişikliği yapılmadan kurtarılmıştır.' en azından burada yazdıkları yapılması gerek.
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Canceazi yazdı: :idea: Öncelikle Belirtmek İsterim Ki Karakterimi sildiğimde Plus'um vardı ve daha önce bir kaç kerede kutu yüklemiştim o hesaba. :idea:
Ben 05.10.2010 Tarihinde Meran'da 49 Seviye bir karakterimi Hiç bir kötü niyet gütmeden isim değişikliğinden yararlanmak için sildim ve kurtarma başvurusunda bulundum. Ancak bunu nedenmi yaptım;
RedNight'a biz bunu avantaj olarak kullanabilir miyiz diye sorulmuş. RedNight olumsuz bir cevap vermemiş ve bende buna güvenerek isim değişikliği için karakterimi sildim aynı isimde 1 seviye karakter açtım ve formu doldurdum. Hemen bir kaç saat ardından bir konu açıldı ve olay şudur ;
IstanbulKartalı yazdı: Oyuncularımızın talepleri doğrultusunda yayınlanan silinen karakter geri getirme başvurusu bazı oyuncularımız tarafından isim değiştirme amaçlı kullandıkları tespit edilmiştir. Tespit edilen oyuncularımızın karakterleri herhangi bir isim değişikliği yapılmadan kurtarılmıştır.Bu oyuncularımızın bundan sonra yapacakları karakter kurtarma talepleri kabul edilmeyecektir.
Benzer davranışlarla karakter kurtarma talebinde bulunan oyuncularımızın karakter kurtarma talepleri dikkate alınmayacaktır.
Tüm İKV Camiası'na Duyurulur
Bunun ardından derhal hesabıma baktım ve karakterim aktarılmamıştı. Bende artık ne olursa olsun karakterime ulaşmak için açtığım 1 Seviye karakteri sildim ve aynı isimle kurtarmak istiyorum diye bir form daha doldurup desteğe yolladım. Onun ardından yöneticiler BİR KARAKTER İÇİN BİRDEN FAZLA FORM GÖNDERİLİRSE İŞLEME TABİ TUTULMAZ dedi ve o an umudum bitti zaten.
SORUYORUM SİZLERE HATA BENDE Mİ ? YAPTIKLARI GÜNCELLEMEDE VERDİKLERİ AÇIĞI SONRADAN FARKEDİP BUNU DÜZELTİNCE BİZ MADUR OLDUK. İKV 'DE HEP AYNI ŞEY OLUYOR. EMEĞE SAYGI VERİLMİYOR.
Ve şu an karakterimin kurtarılıp kurtarılmayacağı konusunda hiç bir bilgim yok..! Bir daha form göndermeli miyim ?
Senın dedın sey olsa mıllet hırsızlık yapıp çarının adını deıstırır dı deme
Ben bunu sordumda yaptım değil mi ? ordan anlaşılana göre bunu yasaklanmamış?
Evet gerçekten çok kötü bir amaç tenhaxcansu isimli karakterimi cansuxxx diye kurtarmak istemem ölümcül bir hata gerçekten. Dağılan bir loncanın isminde karakterim vardı ve değiştirmek istedim. Tamam hatamı anladım. Ama madem öyle dediklerini yapsınlar ve ismi değiştirmeden karakterimi versinler ?
Herkes olumsuz yorum yapabilr herkes kötüleyebilir Ama aynısını siz yapsaydınız sizin yorumunuz ne olurdu? Bunu tek yapan benmiyim. Tek yapan ben değilim , bir çok kişi denemişki yalnızca ben hepsinin sitemini dile getirdim. İKV yaptığı yenilikte bunu önceden belirtti mi ? Hayır belirtmedi.
Sen bi çeşme buldun diyelim. Çeşmenin suyunu içtin zehirlendin belediye sonra oraya su zehirlidir içmeyin yazdı ve seni tedavi etme şansı var ama bunu yapmıyor . bide böyle düşünün :ugeek: şu ana kadar 7 tane kutu aldım ve karşılığında bu istediğimin çokta olduğunu düşünmüyorumda .
Biz hiç bir zaman bu hizmetin isim değişikli için kullanılabileceğini söylemedik. Duyurularımızda böyle bir metin yok! Zaten diğer oyuncu arkadaşlarımızda bu noktada desteği doğru yorumlayarak size bilgi vermişler.
Bu noktada "isim değişikliğinden yararlanmak için sildim" diyorsunuz ama yararlanabilecğeiniz böyle bir destek belirtilmemiş! Eğer bu hizmetin böyle bir amaçla kullanılıp kullanılamayacağına dair bir merak uyandı ise bunun sorulma yeri İKV Forumları değil, destek sistemimizde yer alan Soru-Cevap'tır.
Lütfen doğru kanalları kullanmaya özen gösteriniz. Aksi takdirde böyle sorunlar yaşıyorsunuz.
Bu konuda herhangi bir hata yoktur.
Eğer karakterinizi sildiğiniz üyelikte İKV Özel Sürüm Kutu yüklü ise karakteriniz geri döndürülür. Bu noktada üyeliğinde İKV Özel Sürüm Kutu yüklü olan bir üyelikle form gönderip, İKV Özel Sürüm Kutusu olmayan bir üyelikten karakter kurtarma başvurusu gönderenler mevcut olup bu başvurular ret edilmektedir. Şu an flood nedeni ile sadece uyarı verdik. İşlem iptali söz konusu değil. Tekrar başvurunuz.