Korkunun Uçurumu(Ykysklyprensxx Hikaye Yazdım Lütfen Okuyun)

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Korkunun Uçurumu(Ykysklyprensxx Hikaye Yazdım Lütfen Okuyun)

Mesaj gönderen eRaGorn »

Öncelikle Merhaba Ben Hikaye Yazdım ve Sizlerle Paylaşmak istiyorum bakalım beğenicekmisiniz.

Kan kokusunun üstün olduğu Eminönü bölgesinde yaratıkların çığlık attığı , savaşçıların haykırdığı büyücülerin büyülerini savurduğu bu yerde Arz'ın Çocukları harekatdaydılar.Karanlık'ın bastığı vakitte Arz'lar sessizce Lodos kalesini yanına yaklaşmaya çalışmışlardıki Lodosların byücüleri sancağa çok az kala buzlarıyla tutmuşlardı.Büyü hasarı alanşifacılarını gören arz'lar çığlıklar atarak Lodos büyücülerinin üzerine koşdular.Yaratıklarını çağıran Arz Şifacı'ları büyücülerin üzerine hayvanları saldırtarak kendilerini emniyete almak için Ruh kalkanı ve Can kurtaran yeteneklerini kullanmışlardır.Arz Savaşcıları Lodos büyücülerinin üzerlerine depar'la koşarak yakalamaya çalışmışlardı ama Lodos büyücüleri Arz'ların zihinlerini tutup kaçmaya çalışıyolardı.Sürekli arkalarından koşan Arz'lar asıl amaçlarını unutmuş sadece büyücüleri yere sermek istemişlerdir.Büyücülerin amaçlarıda buydu zaten.İsmete giden Arz grubunu İsmet'ten alıkoymak ve Lodos destek kuvvetinin gelmesini beklemektir.Bir süre sonra Meteor bölgesinde ticaret yapan Lodoslar savaşın,kanın kokusunu alınca hemen Eminönü bölgesine koşarlar ama Arz'lar hazırlıklıdır.Eminönü-Meteor girişini tutan 2 şifa ve birçok büyücüden oluşan grup kaçarak Lodosları öldürmek istiyolardı'ki Lodosların şifacı sayısı çoktu ve savaşçıları iyileştirip direnç yaptıktan sonra küçük grubu dağıttılar.Lodoslar koşarak büyücü arkadaşlarına yardım yardım etmek istediler ama büyücü arkadaşları çok dayanamadan ölmüştür.Arz'lar Lodos sancağına yönelirken Lodos grubuyla karşılaşır ve o acımasız çığlıklar atılan savaş başlar.Savasta şifacıların marifetiyle kimse ölmemeye başlamıştı ve bunu farkeden 2 grub ilk önce birbirlerinin şifacılarını öldürdüler.Sonra büyücüler Savaşcılara Savascılar Büyücülere saldırır ve 2 grup da birbirlerinin gücüne dayanamayıp ölmüştür.Arz'lar Sancaklarında Lodosların liderlerini öldürme yollarını ararken Lodoslarda boş kalmayıp Handan'ın öldürme yollarını Tartışıp duruyolardı.Yıllarca Süren Kavga hangi lider ilk ölürse onun kazancağına bağlıydı.
Son Emeğe saygı arkadaşlar Bir bakarsanız çok sevinicem.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Korkunun Uçurumu(Ykysklyprensxx Hikaye Yazdım Lütfen Okuyun)

Mesaj gönderen Selinay »

emege saygı fakat hiçbir şey çıkartamadım bu hikayeden. (kusra bakma bir anlam çıkartamadım)

iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
MKAKoMuTaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MKAKoMuTaN »

Selinay yazdı:emege saygı fakat hiçbir şey çıkartamadım bu hikayeden. (kusra bakma bir anlam çıkartamadım)

iyi forumlar
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

2'nizede en azından okuduğunuz için teşekkür ederim bir dahakine daha iyi bir hikaye yazmaya çalışırım.
Teşekkür ederim tekrar tekrar.
Güncel
CoBaiN wazzup

“Yazım” sayfasına dön