ÇaR Aktarımının 3 DeN FazLa OLmasını isyetenler İÇeRi
ÇaR Aktarımının 3 DeN FazLa OLmasını isyetenler İÇeRi
Arkadaşlar çar aktarılmasının 4e veya daha fazla olomasını umuyorum.lütfen gereken yapılsın.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇaR Aktarımının 3 DeN FazLa OLmasını isyetenler İÇeRi
ne işe yarayacak ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Aynen bende 3 den fazla olmasını.. Benim bi şifacım var. Mynet üyeliği.. Şifresini/üye adını bilen yok. Ama oyuna en son grdiğimde E.ö de bırakıyorum. Girdiğimde yeraltında oluyo. Birisi çara giriyo ama çalmak istemiyo heralde
Zaten 36 seviye normal Görev İtemi giyilmiş bi şfacı. Şifremi değiştrdiğim halde e.ö de bırakyorm başka bölgede buluyorum. Ayrıca bazı itemlerimi de satmış. Bende çarımı başka hesaba aktarmak istiyorum. Fakat o çarı 3 kez aktardım daha önce..
!!.!.!.((!!Lütfen Yöneticiler Bu Konuya Bi Çare Bulun!!)).!.!.!!
!!.!.!.((!!Lütfen Yöneticiler Bu Konuya Bi Çare Bulun!!)).!.!.!!
2009-2013
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
bu düşünceye sonuna kadar katılıyorum. mesela sobee hesabı gelmeden önce ttnet hesabı geldi. herkes karakterlerini ttnet'e aktardı. daha sonra sobee geldi. sobee ttnet ve mynet hesabından kat kat daha güvenli ve sağlıklıydı. bunu gören herkes bütün karakterlerini sobee'ye aktardı. peki sonra. herkesin 1 hakkı kaldı. bu 1 hakta, zaten ya çalınmadan ya da başka bir nedenle çöp oldu. en güzeli charların aktarım hakkının sıfırlanması, yani yine 3 olsun ama sıfırlansın.

siddetle katılıyorum ttnet hesabını sobeeden cok önce getirmekle büyük kayıp verdiler bize..Rapid yazdı:bu düşünceye sonuna kadar katılıyorum. mesela sobee hesabı gelmeden önce ttnet hesabı geldi. herkes karakterlerini ttnet'e aktardı. daha sonra sobee geldi. sobee ttnet ve mynet hesabından kat kat daha güvenli ve sağlıklıydı. bunu gören herkes bütün karakterlerini sobee'ye aktardı. peki sonra. herkesin 1 hakkı kaldı. bu 1 hakta, zaten ya çalınmadan ya da başka bir nedenle çöp oldu. en güzeli charların aktarım hakkının sıfırlanması, yani yine 3 olsun ama sıfırlansın.

Bencede çok az 3 aktarım
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
Bence sınır olmasın ama şöyle bişey olabilir, iki aktarım arasında süre olsun. Örneğin sadece iki haftada bir kez aktarma olabilir. illa sınır koyulacaksa bence bu daha iyi olur.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
[color=#FF0000][GM]Erdogan[/color] yazdı:Karakter aktarım haklarının yükseltilmesi şu an için mümkün değildir. İlginiz için teşekkürler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!