evet arkadaşlar elementler çöp olmuş değil şifacılara ve tank(savaş.ı) lara hala kullanılabilir şu an üstü sağlam olan ve zırhları çok yüksek olan şifacılar savaşçıları ve büyücüleri mahvedebliyor onlara karşı max kullanıp vuramamak yerine element kullanın tank savaşçıya element kullanın...
iyi forumlar . . .
Elementler çöp oldu diyenlere bir cevap
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Elementler çöp oldu diyenlere bir cevap
ALLEN IVERSON>CROSSOVER MASTER
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
THEANSWER
İZNİM OLMADIKÇA ALAMASSIN BENDEKİNİ BENDEN ALSAN BİLE BENDEKİ HESAP SORAR SENDEN
- ustaarmour
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Elementler çöp oldu diyenlere bir cevap
icf misandın panpa burayı
Sakın dönüp bakma ardına , Krallar önde gider !
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
DapoeT yazdı:1@ Anasınıfı terk
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
bazı mallar ne ce konuşuyor anlamadım dilimiz olan Türkçeyi öğrenip gelsinler. . .
THEANSWER
THEANSWER
- Theanswerr
- Sahaf Yardımcısı
ustaarmour yazdı:icf misandın panpa burayı
anlamadım usta ?
THEANSWER
THEANSWER
Selamlar...
Elementler Eskıden Ws İçin Çok iyi Yarıyor Şimdide Yarıyor ama Pek Fazla Değil...Artık Yücelenler işe yarıyor Hem Kasmak,Hemde Klan Savaşları ve Wslerde...Artık Eskisi qibi İlerde Elementler iyi Olacak mı Bilmiyorum ama Elementlerin Geri Dönüşünü Pek Sanmam ve Yetenekler;Bu Yetenkler Çok Kötü Oldu Eskıden Bı Sakınma Açardık Canavarlar Zor Oldürürdü Bizi ama Şimdi Sakınma yok Defansif Olsan Sert ve Aqır qerekecek Onlarda Yok Canavarları Nasıl Keseceksin işte Eski Yeteneklerin En iyi Yönü Korumaktı...59 Leveller Gelecek Diyiyolar İnş Gelir...Bu aradada Yetenkler Düzelirse Daha iyi Olur Çünkü Yeni Canavarlar Geleceği İçin Bana Göre Zorlu Kapışma Olacağına İnanıyorum Eski Yetenekler Gelse Daha iyi Olur Sakınma Falan...
İyi forumlar...
Elementler Eskıden Ws İçin Çok iyi Yarıyor Şimdide Yarıyor ama Pek Fazla Değil...Artık Yücelenler işe yarıyor Hem Kasmak,Hemde Klan Savaşları ve Wslerde...Artık Eskisi qibi İlerde Elementler iyi Olacak mı Bilmiyorum ama Elementlerin Geri Dönüşünü Pek Sanmam ve Yetenekler;Bu Yetenkler Çok Kötü Oldu Eskıden Bı Sakınma Açardık Canavarlar Zor Oldürürdü Bizi ama Şimdi Sakınma yok Defansif Olsan Sert ve Aqır qerekecek Onlarda Yok Canavarları Nasıl Keseceksin işte Eski Yeteneklerin En iyi Yönü Korumaktı...59 Leveller Gelecek Diyiyolar İnş Gelir...Bu aradada Yetenkler Düzelirse Daha iyi Olur Çünkü Yeni Canavarlar Geleceği İçin Bana Göre Zorlu Kapışma Olacağına İnanıyorum Eski Yetenekler Gelse Daha iyi Olur Sakınma Falan...
İyi forumlar...
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
:lol:
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- KoLpaxxhayaT
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
KoLpaxxhayaT yazdı:AGA SEN COK BOS KONU ACIOSN Bİ SUS YA........
boş konu açıyormuşum bu açtığım ilk konu kendinle karıştırma milleti post kasmayın
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM