Fan Art hakkında!
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Fan Art hakkında!
Fan Art ne zaman ve hangi başlıklar altında yapılıyor bir bilgi alabilir miyim?
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
Dürüst OL !
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Re: Fan Art hakkında!
Verilen ödüller neler bilgisi olan yazabilir mi ????
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
Dürüst OL !
Re: Fan Art hakkında!
Selamlar,
Yönetim her daim yaptığı bilgilendirme ve duyurularda bu katagori ( viewforum.php?f=19 ) üzerinden haber ve duyuruları takip etmemiz konusunda uyarıları devam ediyor. Haber & Duyurular bölümünden başka bir katagoride bilgilendirme yapıldığını sanmıyorum.
İstersen, Yönetimin forumda bulunan hesaplarında imza bölümüne bakarak oradan facebook, twitter ve friendfeed paylaşım sitelerinden takip edebilirsin. Yinede ekibe danış diyorum.
Yönetim her daim yaptığı bilgilendirme ve duyurularda bu katagori ( viewforum.php?f=19 ) üzerinden haber ve duyuruları takip etmemiz konusunda uyarıları devam ediyor. Haber & Duyurular bölümünden başka bir katagoride bilgilendirme yapıldığını sanmıyorum.
İstersen, Yönetimin forumda bulunan hesaplarında imza bölümüne bakarak oradan facebook, twitter ve friendfeed paylaşım sitelerinden takip edebilirsin. Yinede ekibe danış diyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN