S.a arkadaşlar bı yardım edermısınız.!
- Thexwanted
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
S.a arkadaşlar bı yardım edermısınız.!
Sobee hesabını mynette aktarıorum ve mynet grıp onaylıyorum ama mynetten gelen cvp bu (Mynet hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için Sobee hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte.)Bunu nasıl bulacaz Sobe Hesabına nasıl gırecem ? kı bılen varmı maili nasıl okuyacam Yardım edersenız sevirim..!
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: S.a arkadaşlar bı yardım edermısınız.!
Google
hotmail yaz ara
gir ordan e maillerine bak

hotmail yaz ara
gir ordan e maillerine bak

Orda bahsedilen e-posta adresi @sobee.com şeklinde değil, yanlış anlaşılmasın lütfen. Oyuna üye olurken kullandığın e-mail adresinin e-postasına bakarsan gönderilen e-postayı göreceksindir.
Örneğin:
İyi forumlar...
Örneğin:
Üye olurken karşınıza yukardaki form çıkıyor, onu doldurarak üye oluyorsunuz, formda "E mailiniz" yazan yere absgdf@hotmail.com yazdıysanız (Sobee hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte) cümlesinde söylenen e-posta adresi absgdf@hotmail.com'dur.E mailiniz :
Şifre :
Şifre (Tekrar) :
Güvenlik Kodu :
İyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Thexwanted
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
ben ceptelefonu numarası ıle uye oldum uye olurkende benden her hangi bir maıl adresı ıstenmedı ve sımdı maıl kutusuna bırsey gelmesı soz konusu olmaz adamlar maıl gelmesı lazım dıo :? bu oyuna aklım ermıo ya
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

la sobe hesapında telde ise cebe gelen onay kodu var onu yazacan . Msn adresi ise juck diyor gereksizlerde olacak ikv den gelen bütün mailler orda oraya bak 
Kafcı
Kafcı
Ben de telefonla üyeyim, Kafcı'nın da dediği gibi aktarım isteğini yaptığın saniyelerde telefonuna Sobee'den bir mesaj gelir ve içinde 4 haneli onay kodu olur o kodu yazmalısın.ilhannn yazdı:la sobe hesapında telde ise cebe gelen onay kodu var onu yazacan . Msn adresi ise juck diyor gereksizlerde olacak ikv den gelen bütün mailler orda oraya bak
Kafcı
Bunun dışında şifre değiştirmek istediğinde vs. aynı mesaj gelecektir (Onay Kodu Mesajı).

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
üye oldun cep numarasına aktıvasyon mesaj gelıyoR sanırım 3 rakam onu girceksın.
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx