ELVEDA MERAN
Şifanız Yanınızda Olsun
Yolun açık olsun,Liberator yazdı:bu kadarmış tüm tanıdıklarıma selam olsun yağız veysel nuri şehzadem kurmayxkatil kaan MEDİPOL betaxhekim AMİRİMve daha birçok tanıdık çok tşk Şerruh gibi İmperuuz gibi insanlar yüzünden bu oyun gelişemez söylim tüm itemşerimi dağıtıp başka sunucuya geçtim klandan yapmış olduğum davranış için özür 5 10 dk rahatsız ettim ve okudysanız çözmüşsünüzdür..
Yolun açık olsun,
Ben ne yapmışım sana onuda söyleseydin ya ? Üstü kapalı laf atıp kaçmak yakışmadı.
ELVEDA MERAN
Şifanız Yanınızda Olsun
SeRRuh yazdı:Yolun açık olsun,Liberator yazdı:bu kadarmış tüm tanıdıklarıma selam olsun yağız veysel nuri şehzadem kurmayxkatil kaan MEDİPOL betaxhekim AMİRİMve daha birçok tanıdık çok tşk Şerruh gibi İmperuuz gibi insanlar yüzünden bu oyun gelişemez söylim tüm itemşerimi dağıtıp başka sunucuya geçtim klandan yapmış olduğum davranış için özür 5 10 dk rahatsız ettim ve okudysanız çözmüşsünüzdür..
Yolun açık olsun,
Ben ne yapmışım sana onuda söyleseydin ya ? Üstü kapalı laf atıp kaçmak yakışmadı.
ELVEDA MERAN
Şifanız Yanınızda Olsun
Liberator yazdı:SeRRuh yazdı:Yolun açık olsun,Liberator yazdı:bu kadarmış tüm tanıdıklarıma selam olsun yağız veysel nuri şehzadem kurmayxkatil kaan MEDİPOL betaxhekim AMİRİMve daha birçok tanıdık çok tşk Şerruh gibi İmperuuz gibi insanlar yüzünden bu oyun gelişemez söylim tüm itemşerimi dağıtıp başka sunucuya geçtim klandan yapmış olduğum davranış için özür 5 10 dk rahatsız ettim ve okudysanız çözmüşsünüzdür..
Yolun açık olsun,
ELVEDA MERAN
Şifanız Yanınızda Olsun
Kardeş Şaheser Ayırımı Yapman Milleti Senelerce itemlerinle Küçük Düşürmen Bir Şey Yapmadan Yasaklıya eklemen Kendini En Büyük Görmen GİBİ SEÇENEKLER
SeRRuh yazdı:Liberator yazdı:SeRRuh yazdı:Yolun açık olsun,Liberator yazdı:bu kadarmış tüm tanıdıklarıma selam olsun yağız veysel nuri şehzadem kurmayxkatil kaan MEDİPOL betaxhekim AMİRİMve daha birçok tanıdık çok tşk Şerruh gibi İmperuuz gibi insanlar yüzünden bu oyun gelişemez söylim tüm itemşerimi dağıtıp başka sunucuya geçtim klandan yapmış olduğum davranış için özür 5 10 dk rahatsız ettim ve okudysanız çözmüşsünüzdür..
Yolun açık olsun,
ELVEDA MERAN
Şifanız Yanınızda Olsun
Kardeş Şaheser Ayırımı Yapman Milleti Senelerce itemlerinle Küçük Düşürmen Bir Şey Yapmadan Yasaklıya eklemen Kendini En Büyük Görmen GİBİ SEÇENEKLER
Şaheser Ayrımı Yapman;
Şaheser ayrımı derken sanırım Grup bölgelerindeki Grup seciminden bahsediyorsun sanırım ? İnancın olsun ki ben hiçbir zaman şaheserli insan aramadım herzaman tecrübe ön planda oldu benim için Karakterlerime 2 arkadaşım daha giriyor eğer onlardan öyle bir cümle duymuşsan onlar adına özür dilerim. Şunuda belirteyim Gider ayak böyle bir suclama yapmanı cidden yakıştıramadım sana.
Milleti Senelerce itemlerinle Küçük Düşürmen;
Seviyesi düşük insanlar yüzünden beni suçlayamazsın. Ben çalmadım çırpmadım itemlerimde Alın terim varsa bırakda Hakkıyla kazanamayanları Küçük düşüreyim.
Yasaklıya Eklemen,
Ben eklemedim. Ekleyenede hiçbir şey diyemezsin Onu yargılamaya hakkın yok ! Doğru mudur ?
SENİN NASIL ŞAHESER ÜRETTİĞİNİ BİLİYORUZ ŞERRUHSeRRuh yazdı:Liberator yazdı:SeRRuh yazdı:Yolun açık olsun,Liberator yazdı:bu kadarmış tüm tanıdıklarıma selam olsun yağız veysel nuri şehzadem kurmayxkatil kaan MEDİPOL betaxhekim AMİRİMve daha birçok tanıdık çok tşk Şerruh gibi İmperuuz gibi insanlar yüzünden bu oyun gelişemez söylim tüm itemşerimi dağıtıp başka sunucuya geçtim klandan yapmış olduğum davranış için özür 5 10 dk rahatsız ettim ve okudysanız çözmüşsünüzdür..
Yolun açık olsun,
ELVEDA MERAN
Şifanız Yanınızda Olsun
Şaheser Ayrımı Yapman;
Şaheser ayrımı derken sanırım Grup bölgelerindeki Grup seciminden bahsediyorsun sanırım ? İnancın olsun ki ben hiçbir zaman şaheserli insan aramadım herzaman tecrübe ön planda oldu benim için Karakterlerime 2 arkadaşım daha giriyor eğer onlardan öyle bir cümle duymuşsan onlar adına özür dilerim. Şunuda belirteyim Gider ayak böyle bir suclama yapmanı cidden yakıştıramadım sana.
Milleti Senelerce itemlerinle Küçük Düşürmen;
Seviyesi düşük insanlar yüzünden beni suçlayamazsın. Ben çalmadım çırpmadım itemlerimde Alın terim varsa bırakda Hakkıyla kazanamayanları Küçük düşüreyim.
Yasaklıya Eklemen,
Ben eklemedim. Ekleyenede hiçbir şey diyemezsin Onu yargılamaya hakkın yok ! Doğru mudur ?