Şaheser Yok oldu
Şaheser Yok oldu
Alternator kolye yok oldu.Oyunu oynarken hata 183 werdi girdiğimde kolye yoktu.Burdan bir bilgi almak istiyorum.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaheser Yok oldu
o hata alt f4 çekmek qibi bişi. alt çekersen de "bazen" karakterin kaydedilmez. mesela yeteneklerin yerini deqiştir alt çek eski yerinde bulursun. ya da item alınca escden çıktın diyelim aldıqın adam alt çekip çıktı. -bizzat yaşandı- para da item de sende oluyorSercan123 yazdı:Alternator kolye yok oldu.Oyunu oynarken hata 183 werdi girdiğimde kolye yoktu.Burdan bir bilgi almak istiyorum.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Benimde 3 günlük tazecik gözlüğüm gitmişti
çantada kaybolan eşyadan yüzük kolye ya da zırhsa neyse onu çantada bi oraya bi buraya zıplat geri gelme şansı olabilir.Bana yöneticiler tarafından böyle dendi ama o gözlük hala yok o ayrı :lol:
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
destek den oyun hatasını secip kaybolan eşyanın ismini yaz gönder verirler geri
Merhabalar,
Bu tür sıkıntılı olaylar zaman zaman oluşmakta, yapmanız gereken çantada ki eşyaların yerini birkaç defa değiştirmeniz. Sonuç alamamanız durumunda http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden biltirim tipininden "Oyun Hatası"nı seçerek Destek Takımı ile irtibata geçebilirsiniz.
Bu tür sıkıntılı olaylar zaman zaman oluşmakta, yapmanız gereken çantada ki eşyaların yerini birkaç defa değiştirmeniz. Sonuç alamamanız durumunda http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden biltirim tipininden "Oyun Hatası"nı seçerek Destek Takımı ile irtibata geçebilirsiniz.
aynısı banada oldu:)KiNgHaKkI yazdı:Benimde 3 günlük tazecik gözlüğüm gitmiştiçantada kaybolan eşyadan yüzük kolye ya da zırhsa neyse onu çantada bi oraya bi buraya zıplat geri gelme şansı olabilir.Bana yöneticiler tarafından böyle dendi ama o gözlük hala yok o ayrı :lol:
auril & DoubleLift
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
evet bazen qörünmez qibi bişi oluyor eşya o da ayrı bi problem 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mor m2 hedef aldığım gun gitti hala ykDrowxauril yazdı:aynısı banada oldu:)KiNgHaKkI yazdı:Benimde 3 günlük tazecik gözlüğüm gitmiştiçantada kaybolan eşyadan yüzük kolye ya da zırhsa neyse onu çantada bi oraya bi buraya zıplat geri gelme şansı olabilir.Bana yöneticiler tarafından böyle dendi ama o gözlük hala yok o ayrı :lol:
auril & DoubleLift
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Eğer hala ortaya çıkmadı diyorsan, çantandaki tüm eşyaları(eşya olmayan boş kareler dahil) tutup bankandaki kasana sürükle; tüm çantanı bankana boşalt. Sonra eşyalarını kasandan tekrar çantana koy. Banka kasanı kapat. Sonra tekrar banka kasanı aç. Bu şekilde kaybettiğin item banka kasanda ortaya çıkabilir. Hala olmadıysa çantandaki tüm eşyalarını (yine boş karaler dahil) banka kasana koy, oyundan çık, sonra tekrar oyuna girip bankandan eşyaları al. Bu şekilde ben 2 kez kaybolan eşyamı banka kasamda oluşturmuştum, ancak senin durumunda bağlantı kopmuş bu yüzden bilemiyorum geri gelirmi.
EARTH
DisToRtioN
KARDEŞ BENİMDE 2 MADALYAMI 2 MADALYANIN USTUNE KOYUNCA 2 MADALYA KALMA DURUMU VARDI 3 AYDA BI DUZELIO 

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !