***Oyundaki Haksizlik ...***

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

***Oyundaki Haksizlik ...***

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Selam arkadaslar bu konu beni degil benim pozisyonundaki herkesi ilgilendiriyor bugün misir carsina yerlestirilen makinaya girmek istedim yetenek sifirlamak icin ve ikv özel surum olmasi gerektigini söyledi iste haksizlik burda basliyor madem plus paket aliyoruz ikv özel sürümü ne normal plus ne sonucta ayricalikli olmak icin plus aliyoruz ve bizi gene normal uye gibi olduktan sonra neden plus alayim Birde su konu var ikv özel surum alan 3 ay icin 19 tl öderken ben 3 ay icin ttnet faturamda 40 tl yakin bi üctret öduyorum buda demek oluyorki haksizlik büyük ve ordata bir günah isleniyor eger duzetilmezse hakim helal degil Iyi Fromlar bol günesli günler :)

Resim
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
thedoctorx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Oyundaki Haksizlik ...***

Mesaj gönderen thedoctorx »

millet 19 tl verirken sen 40 tl veriyosun gercekten haksızlık iki dk pc nin basından kalkta kutu al ikv ye destek ol..
TheDoctorX
YOKEDİCİıııStaR
Godfreyxfikipewn
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

thedoctorx yazdı:millet 19 tl verirken sen 40 tl veriyosun gercekten haksızlık iki dk pc nin basından kalkta kutu al ikv ye destek ol..

Bak kardes bu oyun nereye bagli ttnet olmasa bu oyun bir hic bunu herkes cok iyi biliyor ve sobe ttnet ile birlesmis bi kurum benim ödedigim para sonucta oyun icin veyada baskasi icin harcaniyor ben zaten oyuna basladigimdan bu günece plus paketliyim simdi benim yerimde olsan zaten bir plus paketin varken gider bir daha alirmisin :?: :?:

Resim
Kullanıcı avatarı
KoLpaxxhayaT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KoLpaxxhayaT »

[ DoGRu.. ]
Wu~`Huu
Pardusxmaqicqirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Pardusxmaqicqirl »

Destek Ol Destek Ol ..
Bizde Plus'luyuz Ama Görmedik Bişey Ne item Ne baska bsy
Ben YaptıklarımLa değiL ! YapacakLarımLa Övünürüm ..

===>Baytarxqirl<== =>Büyücü<=
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

kardeşim kalk git 2 dk kutu al hem kendin para olarak kâra geçersin hemde yeni eklentiden faydalanırsın çok mu zor
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Antalyada bu ikv özel surum nerde satiliyor bilen varsa bi yardimci olurmu simdiden tskler

Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

StylxZorabi yazdı:Antalyada bu ikv özel surum nerde satiliyor bilen varsa bi yardimci olurmu simdiden tskler

Resim

teknosa , D&R , darty gibi mağazalara bak oralarda olur
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

StylxZorabi yazdı:Antalyada bu ikv özel surum nerde satiliyor bilen varsa bi yardimci olurmu simdiden tskler

Resim
http://kutu.istanbuloyun.com/
[table][tr][td]Şehir[/td][td]İlçe[/td][td]Kafe Adı[/td][td]Cafe Yetkilisi[/td][td]Adres[/td][/tr][/color]
[tr][td]Bartın[/td][td]Kurucaşile[/td][td]Gülle İnternet Cafe[/td][td]İrfan GÜLLE[/td][td]Hisar Köyü Kurucaşile[/td][/tr]
[tr][td]Bolu[/td] [td]Gerede[/td][td]Ger Net[/td][td]Ümit NALBANT[/td][td]Kitirler Mah Atatürk Bulvarı No:32/A Gerede/Bolu[/td][/tr]
[tr][td]Hatay[/td] [td]Reyhanlı[/td] [td]Aliş İnternet Cafe[/td] [td]Doğan VUR[/td] [td]Fidanlık Mahallesi Nuri güneş caddesi sanayi sok.No:34 Reyhanlı/Hatay[/td][/tr]
[tr][td]Hatay[/td][td]Reyhanlı[/td][td]Özgür İnternet Cafe[/td][td]Ali Özgür BAYİR[/td][td]Adabucak Mah Değirmenler Cad No: 14 Reyhanlı/Hatay[/td][/tr]
[tr][td]İstanbul[/td][td]Kağıthane[/td][td]Uğur İnternet Cafe[/td][td]Ramazan AKIN[/td][td]Sanayi Mah Sultan Selim Cad No:59/1 4.Levent Kağıthane/istanbul[/td][/tr]
[tr][td]İstanbul[/td][td]Kağıthane[/td][td]Uğur 1 İnternet Cafe[/td][td]Berkant TUNALI[/td][td]Derya Sok No: 1 Çeliktepe Kağıthane/istanbul[/td][/tr]
[tr][td]İstanbul[/td][td]Kağıthane[/td][td]Sadabad İnternet Cafe[/td][td]Tuncay ÇETİN[/td][td]Eyüpsultan cad No:20[/td][/tr]
[tr][td]İzmir[/td][td]Ödemiş[/td][td]Kuzumnet Cikss Net[/td][td]Erol KUZUM[/td][td]Akıncılar Mah Fevzipaşa Cad No: 47/B Ödemiş/izmir[/td][/tr]
[tr][td]Samsun[/td][td]İlkadım[/td][td]Önder İnternet Cafe[/td][td]Barış YALIN[/td][td]İstasyon Mahallesi Abdulhak Hamit Caddesi No:14/b İlkadım/Samsun[/td][/tr]
[tr][td]Uşak[/td][td]Sivaslı[/td][td]Tutku İnternet Cafe[/td][td]Özcan GÖKÇE[/td][td]Gölbahçe Mah Fevzi Çakmak Cad No: 56 Sivaslı/Uşak[/td][/tr][/table]
http://www.aralgame.com/asp/product/240 ... INDEKI-SIR
http://www.darty.com.tr/e_commerce/fich ... N=57053070
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı